Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2681
Думаю багато хто помічав, що будь-яка менш-більш цікава тема обростає купою навколотемних дописів. Які  стосуються основноїх теми обговорення лищ опосередковано. Але загромаджують основну тему величезною кількість повідомлень, роблячи її малочитабельною і значно ускладнюючи користування форумом.

Відтепер прохання до всіх користувачів дописи які напряму не стосуються теми повідомлення розміщати тут. А з основної теми робити лише лінк на нове місце. Це значно розвантажить основні інформаційні розділи.

Прохання з розумінням віднестися до цієї ініціативи і не додавати роботи адміністраторам та модераторам. Користувачі які ігноруватимуть цю вимогу спочатку одержуватимуть попередження і після третього буде бан на три дні. Але, сподіваюся, до цього не доходитиме. Також сюди поступово переміщатимуться дописи з вже існуючих тем. Без попередження авторам, звісно :)
#2682
Думаю багато хто помічав, що будь-яка менш-більш цікава тема обростає купою навколОтемних дописів. Які  стосуються основноїх теми обговорення лиш опосередковано. Але загромаджують основну тему величезною кількість повідомлень, роблячи її малочитабельною і значно ускладнюючи користування форумом. Особливо гостям.

Відтепер прохання до всіх користувачів дописи які напряму не стосуються теми повідомлення розміщати тут. А з основної теми робити лише лінк на нове місце. Це значно розвантажить основні інформаційні розділи.

Прошу з розумінням віднестися до цієї ініціативи і не додавати роботи адміністраторам та модераторам. Користувачі які ігноруватимуть цю вимогу спочатку одержуватимуть попередження і після третього буде бан на три дні. Але, сподіваюся, до цього не доходитиме. Також сюди поступово переміщатимуться дописи з вже існуючих тем. Без попередження авторам, звісно :)
#2683
Тааааам, з планування походу в зону знову тема переростає в навколозонні суперечки :( З атким успіхом прийдеться скоро третю тему створювати. Але є й позитив, а саме ідея по покращенню форуму.

Як Інкогніто дивиться на те, шоб створити відповідну тему про радіацію в Прикріплених темах разом з ТБ і правилами форуму? І посилати всіх туда. То шоб багато разів не писати куски по різних темах. Ти колись згадував про свою курсову на цю тему, ше викладав лінк. Взяти з цього квінтенсенцію і створити гарну статейку для всіх. Думаю всім нам корисно буде почитати, адже крім того шо радіації - то зле мало хто(за вийнятком Олега і ше кількох) шо знає :(
#2684
В вашому магазині є 100%

Рекомендую брати лише найновіші з еелктронною стабілізацією частоти, бажано тангенціальним тонармом, індуктивний звукознімач...
#2685
Інформацію скільки яких бравзерів народ юзає - можна одержати в нашому лічильнику. Якшо клікнути в ньому на розділ "Браузери". Опера і фаєрфокс йдуть приблизно однаково. Там же і про роздільну здатність екрану користувачів можна почерпнути.
#2686
Ага. Яка роздільна здатність монітора? Часом не 800х600?
#2687
Я може поїду в суботу. Але ше точно не знаю. На Буковель, звісно :) Так шо кому цікаво - пишіть...
#2688
Всяке-Різне / Re: ЗУМ
09.02.2010 14:27:02
Думаю шо так. Тема закрита. Автор може написати мені в приват якшо захоче тут відповісти.
#2689
Всяке-Різне / Re: ЗУМ
09.02.2010 12:38:02
Гуд. Думаю останні 7 постів позицію мешканців форуму показали. більше говорити на цю тему нема сенсу, бо це буде лише висловлювання вже сказаного тільки в іншій формі. Пропоную більше сюда не писати, а дати можливість автору посту відповісти на вже написане і лише після цього продовжувати дискусію. А ні - то просто закриємо тему і все :)
#2690
Всяке-Різне / Re: ЗУМ
09.02.2010 07:56:37
Стінгер ти, звісно, правий. Але попросив би тебе не так агресивно висловлюватися. Ображати інших учасників заборонено правилами, та й шо то дасть? Кожен має право як на свою власну думку, так і на те, шоб могти її змінювати :)

Москалів сам не люблю, але чув шо їх не люблять і в Росії також :) :) :)
#2691
Всяке-Різне / Re: ЗУМ
09.02.2010 05:55:28
О ужосссс :) Нагадує мені моє дитинство як ми, коли випили всю горівку, брали молоток в руки, йшли на КОперніка і пинєли випадкових перехожих з питанням "Ти москаль?!". І знаєте шо? Ви не повірите, але так всі зразу щиро починали говорити по Українськи :)

- Куме-куме, давай йдем москалів бити.
- А якшо вони нас?
- А нас то за шо?

Скажу так, ліпше бийте рагулів! КОристі для міста принесете більше :) Звідки взєлисі у Львові ті кляті мускалі?
Відомо шо до війни етнічний склад міста був: 100тис. поляків, 100тис. жидів, 50 тис Українців,ну і 50 тис всіх решта. Прийшли німці, на 100тис. стало менше. Прийшли совєти: ше на 100тис. поменшало.Правда не всі полякм виїхали/виселили зі Львова, але більшість - так. Ну от і маєш, пусте місто. А хтось же мусить працювати - завезли селян з навколишніх сіл. Проте це чорноробочі. А інженери, керівники? От і маєш мускалів-інтеілгенцію в третьому коліні як мінімум. Напротивагу селянам-землеробам.

Ну і під кінець гасло: "Ми хочемо розмовляти Українською". Файнооо!!!! Але яке воно має відношення до теми, вам хтось не дає це робити, заставляє на російській? Ану покажіть пальцем на нього. Воно шось схоже на "Ми хочемо дрочити лівою". Ну та хочете - то розмовляйте :)
#2692
не в тему, але ж. Переїхав я сюда в 2007році :)


#2693
Гумор / Re: Вибір 2010
08.02.2010 19:13:07
О, дякую. Результат прогнозований :)
#2694
Гумор / Re: Вибір 2010
08.02.2010 10:20:16
Ну нічо, думаю Шевченківська комісія при здоровому глузді і розуміє, шо це позначка проти нього, а не за :)
#2695
Взагалі про то Писалося вже в темі Полтва. :) Це раз.

Два - якшо створювати таку тему - слід викласти фотку, а не казати шо і на якій сторінці. Інакше вона беззмістовна. Тому переїжджає у всяке різне.
#2696
Гумор / Re: Вибір 2010
07.02.2010 23:58:28
Спускатися в Полтву, до речі, також ;)
#2697
Гумор / Вибір 2010
07.02.2010 23:38:33
Сиджу у Львові бо напала срачка - якраз є нагода проголосувати. Але проголосувати за тигрЯника - рука не піднімається. Проти всіх чи не прийти - теж за нього виходить. А за кастрЮЛЮ - принципово не хочу. Шо ж робити? Є вихід. І він на фотці внизу.

Чи вважати слово "..Й" голосом в підтримку кандидада - навряд чи. ЮзерЛ скаже точно. Але шоб не було конфлікмів я вписав ше кусок букви У в галочку, а це - точно зайві позначки і мій бюлетень буде недійсним.

ПС: В себе дома виявив двох прописаних осіб. Власне я, Євгенійович, і ше одного чувака, що був Євгеновичом. Думав проголосувати ..єм двічі - але вирішив не вдаватися до фальсифікацій. :)
#2698
Молодці, мені теж сподобалося. Як то завжди є, якшо просто спілкуватися з різними людьми, можна отримати купу задоволення :) Сподобалася фотка з насінням :) Ужос нах, скільки його багато :)
#2699
Маємо ше один дружній ресурс  www.karpaty.com.ua Це один з найстаріших і найбільш поважаних ресурсів про Карпати. І дуже приємно шо лінк на Експлорер тепер є в і Друзях у Карпат. Дякую Назару за підтримку! А решта експлорерівців мають змогу почерпнути корисну інформацію звідти. Є дуже багато цікавих статей по спорядженню, техніці туризму, звітів з вилазок.

ПС: Для тих хто не знайшов, лінк зліва внизу і розділі "Друзі та Партнери"
#2700
О та, повний комплект зимового спорядження. Невже на Кавказ зібраусі? Серед моїх знайомих мало хто має весь комплект, переважно зичать один в одного.

Якшо треба буде - в Горганах і команчеро є 10% знижка