Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - YserL

#2002
Цитата: zelja від 16.11.2009 23:44:25
Схемку в студію  :)
Розпізнаємо деталі) замальовую в спрінт лейорі вже)
#2003
Цитата: zelja від 16.11.2009 23:45:43
А яка там комплектація в тебе?
ФГП-130-КД  і ГП-5, шланг, Противогаз буде коли трохи висмердиться), лопата, сокира, ліхтар шахтьорка, Терра.
#2004
Робим  на основі dazer: розмір плати: 5x5 см. Перша уловка: на 3д моделі зображена плати у однаковому положенні, тільки ніби а=верхніх деталей немає)
#2005
Моє обладнення в ящику:
#2006
ОСь джерело фотогравій http://obolev.livejournal.com/3581.html
#2007
Надипав на офігезний пристрій, за допомогою якого можна досить швидко потрапити куди траба, можливо навіть у припять... Досить швидко можна покинути полотно у разі поїзда.









#2008
Спорядження / Re: Напої
16.11.2009 20:10:37
Доречі глюкоза розбавлена у фізрозчині у банках по 400 мл. класно йде після пянки. знайома аптекарша розказувала: завалюється чувак пізд градусом у аптеку із ксівою сбу і попросив глюкозу у ампулах і склянку і все випив. Каже допомагає. Сам перевірив : після страшно пянки 1 вересня мину лого року дзвонить викладач, тра дещо було йому віднести. 40 хв до зустрічі, пяний... Пішов в аптеку, випи конячу дозу, і десь за 20 хв почався сушняк. за 40 хв був адекватний. Так  що  щось у цьому є.
#2009
Спорядження / Напої
16.11.2009 19:56:38
Цитата: Akella від 16.11.2009 19:38:52
во-во,на крайняк кубик цукру за щокою поки ідеш
але,ІМХО краще вже зупинитись і перекусити  нормально
Доречі дід (пройшов 2 світову до берліна) що у нас в армії хотячи пити воду її пили, а німці трохи води і цукор у кубиках. Також десь читав що воді виділятися із організму не дає регідрон.
#2010
    Отже, зібралися ми о 10-30 на Піздзамче. Були присутні: inkognito, Zelja, YserL, Stinger, Roy, Fetole, Марічка+1, Пася+2 почекали на спізнившихся колег і попрямували зі станції в напрямок на Красне. Із погодою не пощастило, тому протягом усього часу подорожі хляпав противний дощ. Дехто навіть промерз нанівець. Проїжаючим мимо вагоновозам махали ручкою, на що вони відповідали довгим свистком. За кілометр знайшли сходове заглиблення, яке вело до металевих дверей. За ними виявилася кімнатка вся у болоті, і тунель, який йшов на другу сторону, закритий гратами. Пройшовши по колії до першого відгалуження, ми вийшли на фантомну залізницю. Весь час вона веде вгору під слабим кутом, тому йде змійкою. Тут по колії натрапили на супер міст. По його боках трохи страшнувато було йти, а от по центру якраз, де була велика густина балок. Це був другий міст на шляху. Із нього виднілись внизу колишня водокачка, а там вдалечині один ще об'єкт. Пройшовши далі і прямуючи майже вздовж вулиці ... ми вийшли до запрaвну станцію, за якою чітко виднівся той самий об'єкт. Наявність залу насосів і підземних водосховищ, а також свіжопрокладена 50 см труба свідчить, що це одна із насосних станцій Водоканалу. Далі проходили вздовж якогось совкового підприємства, після якого на території залишилося купа хімікаліїв. Далі перетнули вулицю ... і пройшли взовж Шевченківсього парку і вийшли до станції по нагрузці. Оськільки всім трохи було некомфортно від такої погоди, вирішли вилазку підкріпити 100 грамами живчику і C2H5OH у якійсь забігайлівці на кінцевій трамвайку № 2, де літали голуби-гопніки. Вирішено решту шляху дослідити на наступний раз. За цей день пройшли близько 7 км по шпалах.
#2011
Звіт: тут
#2012
Це все можна зробити на мікроконтролері, деталей буде разів в 5 менше, і надійніше по частотах. Використати ШИМ мікропроцесора.
#2013
Сьогодні київстар наїбав. Здійснив дзвінок о 23:58 з пакету "Багато розмов". Опісля подивився на рахунок злизало 4.6 грн. Виявляється тарифікація була плата за зєднання 0.39 грн+2 хв безкоштовних+24 хв по тарифу 0.21, бо о 00:00 хвилини перетворюються у гарбузи і зникають з рахунку, а потім нові 100 хв нараховуються у проміжку з 00:00 до 02:00. Другий мінус вивявився коли я виїхав у Польщу і з контракту не зміг увійти в мережу. Виявляється тра мати на рахунку 200+ грн щоб змогти зареєструватися у мережі. На рахунок покриття: слабе покриття у районі Черлян (у хаті). Тут складуємо проблеми і новинки мобільних операторів.
Також на деяких Nokia і виявилося що дзвінки на моїй карточці (Київстар, передоплата) не шифруються (появляється розімкнута колодка). При вставленні інших карточок  шифрування відбувається. У інших телефонах із моєю карточкою аналогічна ситуація. Я виїхав у Польшу і Чехію - при реєстрації у мережі у роумінінгу колодка появляється на пару секунд і далі дзвінки/смс шифруються. Прошивка найновіша у телефоні. Відповідь ATR карти
3B 17 94 1A 01 01 10 01 41 BB
Наслухався найрізноманітніших відповідей, включаючи  техсупорт Київстару.
#2014
На порядок більші ніж у Львові.
#2015
Засмість того щоб готуватися до екзаменів гуглив інфу про лощину :)
#2016
Для бази даних обєктів використав привязку місця до поштового індексу. Нище викладую програму індекси України. У маймутньому створення онлайн довідника індексів.
Містить інформацію про 15223 населені пункти.
               ПОЯСНЕННЯ  ДО  ДОВІДНИКА 
                                           З  ПОШТОВОЇ ІНДЕКСАЦІЇ  УКРАЇНИ

   Систему поштової iндексацiї  України побудовано з урахуванням територіальної належності підприємств поштового зв'язку та населених пунктів до адміністративних утворень України на основi  п'ятизначної структури iндексу.
   Адміністративними утвореннями України є: автономна республіка Крим, місто Севастополь, Вінницька область, Волинська область, Дніпропетровська область, Донецька область, Житомирська область, Закарпатська область, Запорізька область, Івано-Франківська область, місто Київ, Київська область, Кіровоградська область, Луганська область, Львівська область, Миколаївська область, Одеська область, Полтавська область, Рівненська область, Сумська область, Тернопільська область, Харківська область, Херсонська область, Хмельницька область, Черкаська область, Чернівецька область, Чернігівська область. За формальними ознаками до адміністративних утворень України віднесено також місто Кривий Ріг Дніпропетровської області.
   Принципи побудови системи поштової iндексацiї 
   Перша та друга  цифри усіх індексів позначають адміністративні утворення (центри та території).   
   Наприклад,
49 -  м. Дніпропетровськ;
50 - Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг; 
51, 52, 53 - Дніпропетровська область.
   Третя цифра індексів територій адміністративних утворень вказує мiсто чи район.
   Наприклад,
514 - Дніпропетровська область, Павлоградський район;
534 - Дніпропетровська область, м. Марганець.
   Третя, четверта та п'ята цифри індексів центрів адміністративних утворень або четверта та п'ята цифри індексів територій адміністративних утворень вказують номери підпорядкованих їм відділень зв'язку або населених пунктів.
   Наприклад, 
49000  -  м. Дніпропетровськ,  поштамт;   
49037  -  м. Дніпропетровськ, 37-е міське відділення зв'язку;
51400 - Дніпропетровська область, Павлоградський район, районний вузол зв'язку;
51491 - Дніпропетровська область, Павлоградський район, сільське відділення зв'язку Троїцьке;
51472 - Дніпропетровська область, Павлоградський район, населений пункт Лиманське;
53400 - Дніпропетровська область, м. Марганець, міський вузол зв'язку;
53412 - Дніпропетровська область, м. Марганець, 12-е міське відділення зв'язку.
   Місту Києву з урахуванням його особливого статусу для позначення поштамтів і вузлів виділені перша та друга цифри індексів 01, 02, 03, 04, 05, 06.   
   Населеним пунктам, яким з урахуванням резерву виділено кілька індексів, ці індекси показані у вигляді інтервалів.
   Наприклад,
індекси 53400, 53401, ... , 53490, які виділені м. Марганець Дніпропетровської області, показані як 53400 - 490.
   Індекси присвоєні сільським населеним пунктам з населенням понад 500 чоловік незалежно від наявності чи відсутності в них відділень зв'язку.
   Для позначення поштамтів використовуються індекси з третьою, четвертою та п'ятою цифрами 000.
   Для позначення міських та районних вузлів зв'язку використовуються індекси з  четвертою та п'ятою цифрами 00.
   Для позначення зональних вузлів, центрів перевезення пошти, призалізничних поштамтів, відділень перевезення пошти використовуються індекси з третьою, четвертою та п'ятою цифрами 999.
   Назви адміністративних утворень, районів та населених пунктів наведені у Довіднику в абетковій послідовності.
   Довідник складено за станом на 1 січня 1999 року.
   Довідник розроблено науково-дослiдним центром автоматизацiї обробки  пошти "Iндекс"  Української державної академiї зв'язку.
http://nekhvoroscha.at.ua/load/0-0-1-1-20
#2017
Я за. А то робота за..ла.
#2018
Можна, на своїх проектах таке ставив. Має бути моди для форуми із готовим рішенням. Але при цьому може гупитися якість фото. Так що вручну надійніше.
#2019
Пропоную усі унікальні нові фотографії, які викладуються на сайті маркувати адресою сайту і/або ніком автора. А то появляюсья в інтернеті чи контакті фото і не вказується джерело/авторів фото. Маркер можна поставити наприклад у програмі XnView, нажавши Shift+T і ввівши текст.
#2020
Фірма АвтоВАЗ - виробник маніпуляторів-роботів. Шкода що немає фото алюмінієсвих злитків)