Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - YserL

#2061
Якщо розкопки не на територі діючих розкопок - це не чорні архелологи. У відеозаписі він поприскав шаблю WD40 - чи можна так відчищати метал, і чи знахідці нічого не буде?
#2062
В мене аналогічно,перевіряв, нема 400 вольт чогось,  напруга тільки є на 10, 1, 0.1 режимах, але і там не клачцає, напевно сбм бахнута. При вимірюванні напруги у тих режимах стрілку зашкалює.і тиратрони мигають. Напруга Цифровим тестером 70 вольт на вказаних режимах.
#2063
Цитата: Golem від 03.11.2009 13:26:52
Одна з небагатьох нормальних статтей на цю тематику
Доречі так, читав вчора. Гарно політики вміють керувати свідомістю укранця щоб вкрасти кошти на свою виборчу компанію. От якби ьув сайт моніторингу захворювань по всіх лікувальних закладах із вказанням стану кожного хворого(вік, час виявлення перших ознак, особіи з яким контактував), от тоді можна дійсно  прорахувати що з ліків пішло на хворого. А то в нас дайте пів мільона гривень, а ми щось там купим і кудись відправим. 1 народу , 10 собі. Навіть на здоров укранців крадуть гроші. За пару тисяч гривень зроблю такий сайт)))
#2064
Цитата: Марічка від 03.11.2009 12:19:38
А скажіть будьласка, а навіщо в дігерстві використання протигаза та інших подібних речей?
Наприклад залізаєш у колодязь, а там гази сірководню, 120 секунд дихання і непритомність гарантована. Відкачувати дуже важко. При достатній кількості кисню у колодозязі (в районі 18%) можна використовувати противогаз із сірим фільтром із білою полосою. Також він захижає від пилу і спор різних грибів. Читаєте техніку безпеки!
#2065
Досить класна коробка. Сам дозиметр виніс у підвал. Виломавши кріплення і помалювавши нутрощі виходить гарна кроробка, обклеївши гумою для вікна виходить герметина коробка)
#2066
Щось гугл підгуглив)
#2067
Доведется викласти плазмовий різак з сумки))) З вами але залежно коли, пропонує десь після епідемії, більше користувачів підписалосяб.
#2068
Звісно краще виділений сервер, в мене наприклад 2.13 Ггц/60ГБ/1Гб/10Мбіт. За скільки 15% коштує і які параметри сервера?
Параметри PHP Тут
#2070
Інколи постає завдання знайти по зображенні розмір обєкта. Можна підкладати під обєкт міліметровий папір, або шаблон у файлі PDF нище. Дозволяє визначити розміри обєкта до 8 см, геометричні викривлення обєктива, насиченість кольору. Made from YserL special for explorer.lviv.ua :)



Визначити кут нахилу по горизонталі і вертікалі осі обєктиву фотоапарату до знімаємого обєкту можна на сторінці Perspective Correction. Загальна інформація по Photographic reference scale.

#2071
Шкода що з вами не був. Фото респект) Фенріз +. Обитель зла на вулиці) В них немає фільтрів на протигазах. а в нас навіть є від сірководню)
#2072
Гарний фільм. Тоже про нього згадув 2 дні тому. Якби приїхало б десь так чоловік з 8 у повному ізолюючому костюмі (білий такий, як у фільмах, хто знає скажіть його артикул) то через хвилин 15 у неті були б фотки із панічними висловами.
#2073
+ мені беріть.
#2074
От якби мати б такий костюм бак захисту як вмене на авці)
#2075
А який саме ряд і місце? в нього ще були?
#2076
Цитата: Romchick від 30.10.2009 17:30:46
Купив сьогодні на радіобазарі СБМ-20 в чудесному стані за 10 грн.
В прекрасному стані може бути бита. От наприклад м мене на тері помята, в зелі взагалі почавлена, а з вигляду непоцарапані биті. Чудесний стан коли вона реагує на гамма кванти.
#2077
Площа Львова 182 км2, нехай буде дезинфіковано 10 частину це 18 км2 із висоти 1км при формуванні прошарку у 10 метрів, це становить 0.18 км3 повітряно суміші. При розрахунку 1 г на м3 виходить 1.8 тон реагенту. Так що ймовірність того що частину Львова покроплять існує.
#2078
Дезинфікуючі засоби:
1. Перекись водню, 3% розчин, з розрахунку 10-20 г/м3
2. бромистого метила
3. окиси этилена.
хлор і хлорвмісні сполуки (сухе хлорне вапно, розчини хлорного вапна, хлорамін Б), галогени (йод, розчин Люголя, йодонат), окисники (перекис водню, перманганат калію), феноли (фенол, лізол), спирти (етиловий, метиловий), альдегіди (формальдегід, формалін), кислоти (хлористоводнева, сірчана, азотна, мурашина, оцтова, молочна), луги (каустична сода, кальцинована сода), солі важких металів (ртуті дихлорид, срібла нітрат), барвники (брильянтовий зелений)
Не думаю що у ВЧ чи на підприємстваї є до достатня кількість хоча б однох ї з речовин. для територі ціло області.
#2079
Хто джерело інформації? Маю підтверджену інформацію що  тільки на території добробуту базар буде оброблятися антисептиком.
#2080
Ось супер сайт Комбат. Знайшов у лінках. Два роки тому перечитав повністю. Досить гарні поради по вижаванню не тільки на природі, а й індастріалі.