Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Chuhaystur

#101
Можу в неділю. З радістю приєднався б!)))
#102
Плани / Re: Черляни
11.10.2009 00:55:56
Холєра! :-\ Я  б з радістю приєднався, але маю си вчитися, хоч мінімально, а в п' ятницю в Карпати чухаю.
#103
Полюбе ртуть то для здоров я явно не подарунок. Мені тільки цікаво, а як отой хлопака там собі ходив-фоткаф-знімав, він маd респіратор, чи він просто камікадзе? А, може, і справді воно не таке страшне, як його малюють? ???
#104
Я свідомий того, що це повідомлення взагалі нічого спільного не має з тематикою форуму, однак мене настільки переповнюють емоціїї, що просто дууже хочеться ними поділитися з експлорерівцями.
    Отож. Я ВІТАЮ ВАС ІЗ ПЕРЕМОГОЮ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ З ФУТБОЛУ НАД ЗБІРНОЮ АНГЛІЇ!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ЗІ СВЯТОМ ВАС!!!!)))))))))))))
#105
До речі, я яко будущий архітектор теж міг би долучитися до організації внутрішньго антуражу, та й руки робочі ше одні! ;D Тіки залишитися працювати не зможу, бо ше вчуся)))) Хех, але ж я там буду гроші потім спускати)))))))))))) Виручка гарантовано буде!
#106
Нууу, якби не настільки паскудна фінансово-економічна ситуація  в країні, то я б написав, шо можна взяти кредит в банку, під власний бізнес. . . Але. Кредити зара походу є ризикованою справою :-\ + Перш ніж брати гроші тре собі все те точно уявляти. тобто знати конретно місце, мати дозволи  всеможливих структур (від міліції і аж до санстанціїї) + питання з постійним постачанням харчів + персонал. Ехх, непроста справа!)))  А на рахунок худ. оформлення, то, скажімо, сидіння-фільтри банально теж треба десь дістати ( не тягати ж їх з Лощини та інших львівських бомбікув))))))))) ;D
#107
Музичне оформлення теж би було не зле організувати. Нуу, скажімо, коли ти лізеш у тренажері-колекторі, чи дряпаєшся на стіну, то там шось у стилі індастріал-метал, шоб додавати бойово-прохідницького настрою тру-дослідника ;D А в туалєтах шось типу хоррор, чи готчне шось, ну, шоб була така таємнича атмосфера. + саундтрек із забавки AlienShooter (хто бавився, то обов язково мене зрозуміє)))))))))
#108
Сильно, однозначно! +!))) Правда троха хаотично-шумне вийде місце (уявіть як хтось лізе по стіні, другий за 15 м збоку пролазить в тренажері-колекторі, третій ше за яких 8 метрів сидить в кутку і смажить ковбаски))) На таку кількість атракцій потрібно або велика площа, або розгалужена система кімнат (тут варіант Лощини просто суперовим би був). +то все тре поділити на участки-зони (в одному - самоприготування їжі і приносна їжа (там за санітарію ми не зможемо до кінця відповідати (?), віншому мотель (палатка\ки). Короче, гроші тре великі, дуууже. (А ше як подумати про можливу бюрократичну тяганину, уХ! ::)
#109
Дуже прошу, щоб ті дівчата, шо є в нас на форумі не ображалися, просто як на мене кумедно зметикувала дана автомобілістка :)
#110
Завжди балдію, коли бачу, як паркуються деякі наші водії, але найцікавіший хист і оригінальність мислення проявляють водії-дами)))
#111
Всяке-Різне / Re: 8DL
02.10.2009 20:53:27
ОУ!!!!БЛІН!!! Мені та фотка була не завантажилась. . . Буває ::)
#112
Всяке-Різне / Re: 8DL
02.10.2009 20:44:29
 ???Може то якась маркіровка на позначення вмістимості бомбаря, або ступеня важливості?
#113
Хмм. Змусило задуматись. . . Короче, не оглянувши прогноз погоди нема чого під землю пхатися, не вартує воно того, шоб там покалічитися, чи не дай Боже, загинути.