Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Andre

#1
Вітання любителям пригод!

Багато де був вже Експлорер, але якось автоспорт оминав.
Пропоную поїхати разом на 2-й етап Чемпіонату України з ралі - "Ралі Галіція"!

Коротко для тих, хто не знає що це таке і з чим його їдять - спеціально підготовлені гоночні авто змагаються хто скоріше подолає декілька швидкісних ділянок:
   

Промо:https://www.facebook.com/watch/?v=2189463477863103  Програма ралі, схема траси, попередній список учасників: http://gac.org.ua/rally_galicia_2021

Змагання 6 червня будуть проводитися в районі Трускавця, с. Уличне, с. Зимівки, т.д., покриття траси гравійне. Виїжджаємо в неділю зранку на одну із спецділянок, на конкретному місці можна побачити три заїзди десь по 30-40 хв кожен, ввечері назад. Між заїздами влаштуємо невеликий пікнічок на природі. 

Добирання будемо здійснювати або своїми авто, або, якщо зголоситься більше людей - найнятим  бусиком. Годину виїзду (орієнтовно о 7,00-8,00) і тип транспорту напишу в п"ятницю, 4 червня.

Прохання зголошуватись до середи 2 червня включно, щоб був ще час організувати логістику. Пишіть в особистий чи ставте плюсики.
Гайда за новими пригодами! ))
#2
Миколаївські ліси багаті на криївки, вцілілі та зруйновані. Цього разу планується поїздка до трьох із них. В одній, швидше за все, була невелика швейна майстерня. Друга - на глибині близько 11 метрів, вертикальний спуск через вентиляційний канал, горизонтальна довжина близько 70 м, за попередніми дослідженнями там була друкарня, спуск можливий тільки зі спорядженням. Хто має бажання і можливість - приєднуйтеся! Обов'язково візьміть окремий одяг, взуття та головний убір - будемо по вуха в землі).
Місце і час виїзду повідомлю додатково.
Гайда за пригодами!
#3
Знаю три криївки біля Миколаєва. В одній, швидше за все, була невелика швейна майстерня. Друга - на глибині близько 11 метрів, вертикальний спуск через вентиляційний канал, довжина близько 70 м, за попередніми дослідженнями там була друкарня. Для дослідницької братії можу організувати поїздку ))