Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1461
   З'явилась у нас страшенна сила яко після тої клятої спеки в суботу пішов довгоочікуваний дощик - тому довго не думали і в неділю 25.06.2010 у компанії Zelja (на його ж Опелі), Lesyk, Smile та звісно Roy'a виперлись о 07-00 сраня по місцях бойової слави (читай Яворівської Сцірки). Зокрема планували відвідати ось цей об'єкт, де раніше із наших йно був я. Скажу наперед, нам це успішно вдалось - усі колєги були супер задоволені. Оскільки вже є відповідна тема про це місце, то смію просити кулєг заливати власні фото власне у цю тему. Заодно побачимо контраст фоток  індастріала за умов різної погоди. Тут є бомбік під адмінкорпусом, успішно нами досліджений, висновок - там ніц нема, усе давно покрали, залито водою та щиро обросло гарною пліснявою. Декілька фото нижче, усі інші - в оригінальній темі будуть:

 

 

 

 

  По об'єкті (він зветься Сірка-250), ми попрямували через селище Коти попри Яворівський полігон у Немирів на об'єкт Сірка-650 (650-ка дуже знакове місце для мене, оскільки це була перша моя подорож із Explorer.Lviv.ua). Числа очковидно показують глибину із якої видобували cірку.
 
  Панство хто був раніше у цих місцях, очам своїм не повірять - було так:



  А зосталось ось так:



  і так:



  Вже ніц із практично не залишилось, а за пару місяців певно і комина не стане взагалі. Тепер хіба на гриби туди їхати та насолоджуватись чудовою природою. Так сталось, що об'єкт охороняє сусід із села, отож було вирішено засісти матрац по місцю перебування (жаль Zelja - він не міг матрацувати, оскільки був за кермом, +).

  Дорогов через Коти зазнимкували кавалок бронетехніки:
 


  а у Немирові Roy познайомився із Медведами:

  ,
 
  перед чим придбавши ГСМ у локальному "супер-маркеті" (взагалі-то ГСМ ще у Новояворівську придбали)

 

   Дорогою було Місячне (Сіркове) Поле (більше тутка) та кордон із Польшов.  За колючкою ми зовиділи справжню Європу (за синьою табличкою направду вже ЄвроСоюз):
 
 

   Потому дуріли у мене на селі (та й дорогою туди):
 
   

   Ніц не вижу, не чую та не скажу (прямо як наша народнообрана влада):

   

    Всі Фраги - за Smile'ом

   
 
    Хіміческа атака:
 
   

   Cело та тру-компанія:

   
   
   Бровко просив передавати вітання, просився на Explorer:

   


    Ну і звісно, вже на кінець схабарили троха кабачків та бураків, отож чекайте в скорому часі поповнення в розділі Кулінарія, назви вже придумав "Хабар-Борщ" та "Експлорер-Кабак по-Хабарівськи"  :)
 
   


    ОБГОВОРЕННЯ ТУТ
    УСІ ФОТО ТУТ
    УВАГА АФФТОРИ! Усі фото Сірка-250 класти ТУТ!!!
   

 
#1462
 Дуже гарно! + А чи можна GPS-координати же би зверху поглянути?
#1463
Цитата: dimich99 від 23.07.2010 12:47:50
Маршрут №40 змінено
№40 вул. Суботівська – вул. Широка – вул. Сяйво – вул. Городоцька – вул.Чорновола– вул. Замарстинівська –  вул.Долинського - вул. Б. Хмельницького – АС-2- вул.Кукурудзяна-вул.Ковельська 50( кінцева)

Дякую, поправив
#1464
    Повідомляти ніхто спеціально не буде - прошу слідкувати за темою, тут буде оголошено. Минулого разу не було оголошень, оскільки машина була укомплектована на 100%, але на жаль, таки поїхати не вдалось через відсутність великого боса, же мав нам документи завізувати.
   
  Отож користуючись моментом хочу повідомити, же ми зараз шукаємо бажаючих відвідати Зону Відчуження, котрі є власниками автотранспорту, себто не мудруючи шукаємо тих, хто має машину і не проти на ній із Explorer'ом відвідати це чудове місце. Звісно, витрати ділимо на кількість дослідників у машині, у Ferrari чи Lamborgini поїдемо йно за умови того, же її  власник сам буде платити за паливо  :)
 
  Направду друзі, хто може і хоче - прошу зголошуватись, у мені ще тліє надія, що цього літа вийде здійснити цю подорож. Чекаю на Ваші дописи!
#1465
   Не подумайте зле!!!  Inspired by here & there. Прочитайте сперше до логіческого кінця посилання, потому дописуйте. А давайте повторимо експеримент чуваків на ці бухідні, 25-26.07.2010 ?- чим більше народу - тим більше тру буде. Ну і звісно диктофони, приховані камери та Йоболонь-Alcohol-Free! Ви вже видите як чудовий звіт си малює?
#1466
ось, відповіді на Ваші питання. Дуже раджу прочитати! Дякую КотиГорошку!
#1467
      Шановний пане Maxis, про це місце давно знаємо і, звісно, давно там були. Ніц схожого на базу зберігання/ремонту ядерних боєприпасів там не було, і просто бути не може. Просто ен старий армійський ангар, що використовується зараз для зовсім інших цілей. Деталі тутко
#1468
    На теренах колишнього союзу, властиво у Козахстані було місто же сі звало Шевченко, а по національному -  Актау. Шо Ви спитаєте такого цікавого у цьому місті? А я Вам скажу - уранова руда, її збагачення прям на місці - і це в безводній пустелі на берегах Каспію!!! Треба було десь воду брати - знайшли елегантне рішення, еректор (читай реактор) на швидких нейтронах БН-350 на 350 МВт, потужність котрого використовувалась насамперед для опріснення води для міста та технічних цілей.

   Зауважу, що реактори на швидких нейтронах є малопоширеними, я б сказав рідкісними (ше сі використовували на підводних човнах, слабим місцем був натрієвий чи свицево-вісмутовий теплоносій, же за стандартних погодніх умов переходив у твердий стан - нерегламентно зупиняти їх було просто тупо).
   
   Актау - унікальне місце, реактор зупинили в 1999 р.,  тепер там сі займають йно нафтою. Читайте, бо  дійсно цікаво
#1469
ну навіть за таких умов фото дуже гарне, на розмитість гадаю не слід грішити. дякую, + звісно
#1470
Цитата: Yuriy від 20.07.2010 21:21:40
Фото з моста
шальоний зум? на задньому пляні видніє си ледво труба, то думаю від тої котельні, же як виїжати з міста по Кульпарківській, по ліву руку від Гелікону буде?
#1471
добре же не  покакав  :)
#1472
  Файний файлик, вже собі почитую. Але, на жаль, там йно описана Москальська Педерація, про Неньку Вкраїну практично жодних згадок...
#1473
   2 onyx: як йно позавчора читав, ніяк не міг пригадати лінк. Красненько дякую!

  Десь блудивши по лінках надибав на рекомендації, що слід почитати:

  1) "Создание промышленности ядерных боеприпасов", тут і во тут;

  2) "Укрощение ядра" же тут;

  3) Atlas1975 згадував, Российское военное обозрение №8 (43) август 2007 г.

  P.S. Хто не прочитав "Создание промышленности ядерных боеприпасов" - той ненза та матолок, а ще багато чого втратив! Шальоно рекомендую!
#1474
село часом недалеко від ХАЕС? якісь 10-20 км?
#1475
    Ну про Івано-Франківськ-16 я писав в темі Військовий аеродром в Карпатах (Чутки), за інші лінки дякую, в процесі парсання/осмислення. Класне місце, москалям заздрю страшно же там були. Більш цікавили С-об'єкти наші рідні, десь писали же їх було штири:

   1) Івано-Франківськ-16;
   2) Балаклава, же в Криму;
   3) Київ, точніше кажучи Житомирська область, Макарів-1 (дехто каже же Макарів-2 - мушу зауважити же дійсно є купа під**бів із об'єктами "С" - тому тре орієнтуватись на реальні дані/звіти/фото);
   4) Львівська чи Волинська обл. - ось тут треба попрацювати у визначенні цього місця. Де на теренах Львівської області можна сховати такий об'єкт? Чи не на Яворівському полігоні? Там до-речі, ще має бути станція тропосферного зв'язку гарно законсервована чи навіть робоча. Про тропосферки у нас вже писалось.
   
#1476
Дуже дякую за цікаві посилання! Виникають питання:

1) Лінк №1 - Клепарів склад №829. Хімічна зброя у недалеко центру? Часом то не те щастя, котре ми здибали коло Стрілецького Поля, же недалечко Кортумової Гори? Є які ідеї у кого?

2) Лінк №2. Цікавий момент (моск.):
Цитувати
Ябп перевозился спецконтейнером с термостабилизацией от места его производства (Челябинск красноярск ) до арсенала, а затем до ртб
на украине это макаров 15житомирской, львовская обл, севастополь чф

Виникає питання - де, у Львівській області, йопт.
#1477
   12 ГУМО СССР =  12 Головне Управління Міністерства Оборони СССР. На ПедіВіКі описане тут, конторка, що займалась усім ядерним у СССР. Парснувши текст, знаходимо цікаві ділянки на теренах нашої держави:


Код Select
Підлеглі структури:

Феодосія-13 п. Краснокамянка (Сімферополь-32) в/ч 42615 в/ч 62047
Кіровоград-25 с. Александровка в/ч 65152

Арсенали:

в/ч 14427 Кіровоград-25 п. Александровка обєкт 341 Укр 4 Арсенал ОБКЗ РВСН сф 1960 г перед
в/ч 42615 Феодосія-13 п. Краснокамянка (Кизилташ) Укр Арсенал ЧФ росф
[color=red]в/ч 51989 Івано-Франківськ-16 Укр Арсенал[1][/color]
в/ч 51989 Івано-Франківськ Укр Арсенал РВСН
# Укр Арсенал Житомирська обл.
# Укр Арсенал Волинська обл.
# Укр Арсенал ЛЬВІВСЬКА обл.
# Обєкт 341 Укр Арсенал КЗ
# Укр Арсенал РВСН Хмельницька
# Ак-Бурун cел., (Крим) Укр Арсенал ЧФ росф.

Лабораторії "ССК"

Малін Українська лабораторія ССК Житомирська обл.
в/ч 14167 Макаров-1 Українська 12 лабораторія ССК Київська обл.
в/ч 14024 Камянець-Подільський-16, із 1994 по 2004 Укр лабораторія ССК, с 2004 г. — ПН, Хмельницька обл.


Обєкти "С"

в/ч 14427 — 341 Обєкт «С» Кіровоград-25 ()
в/ч 90989 — Обєкт «С» 820 Балаклава
в/ч 12474 — 332 Обєкт «С» Макаров-1 (п. Біла Криниця, Київ, Житомир), в/ч 62047
Сімферопіль - Сімферопіль-32 (Феодосія-13) Краснокамянка


Дуже цікавлять наступні об'єкти:

# Укр Арсенал Житомирська обл.
# Укр Арсенал Волинська обл.
# Укр Арсенал ЛЬВІВСЬКА обл.


Хто має координати на них? Особливо обєкти "С" (Балаклаву та Кіровоград не пропонувати :) ) !!!
#1478
Може пропарсаємо Левандівку на ці бухідні? Хто за?
#1479
себто Zelja хтів сказати "давай для початку сі познайомимо", а там будем думати. Шо і пропоную!
#1480
а де ж червона москальська кнопка? мала би бути при тому йолопі?