Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Fozi

#81
Я за.Якщо комусь не виходить можна ще й і в суботу зустрітися якщо найдуться бажаючі.
#82
Цитата: stinger від 01.12.2013 03:10:13
може ти був в тамбурі бомбіка, а другі двері то якраз і був вхід в сам бомбік? з недосвідченими дігерами такє інколи трапляється, міг і переплутати ;D
Я тебе розчарую,я нічого не плутав.Два одинакові бомбіка-близнюка і обидва я перевірив.
#84
Не перепутав 100%,є бажаючі можна завтра ще раз змотатись і подивитись.
#85
Народ!Вибачайте що довго не давався чути,були(в принципі і є) технічні неполадки.Сходив нормально.Бомбік біля прохідної танкового.Є одна проблема.Коли я про нього тут читав,то автор писав що там біля 300м2 і багато кімнат+він законсервований...Я весь на радощах туда долетів і що я побачив.Приміщення 1.5м метра в висоту і так само в глибину з 2 входами і повністю завалений якимось дошками,є сліди спроб проникнути.був розчарований дуже...Може там бути якісь хід як думаєте?
#86
Завтра збираюсь туди поїхати на розвідку.Все що я бачив по фотографіях - це два входи, які закриті. Думаю завтра ввечері викладу фотографії і коротенький звіт.
#87
На стрийській між будинками є цікавий бомбік,точніше їх там 2.Обоє знаходяться на утримані танкового заводу.Ось координати 49.79216,24.021551.Є бажаючі туда злазити приблизно на цьому або наступному тижні?