Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Ivanoff

#1
ще бачив байлонг з алюмінієвим корпусом і скляною лінзою-фокусом :o за ті ж 80-100 грн. 3 режими, фокус, 3 ААА батарейки. Думаю що вирізати до нього ущільнювачі з гуми та присобачити їх на клей, щоб воно все гарно щільно закривалось-відкривалось і буде порядна річ хоч на якийсь рік. А там видно буде.
Ось то чудо http://svfonari.ru/nalobnii-svetodiodnii-fonar-BAILONG-BL-6629-Cree-ZOOM-e261.html
#2
Ну за 200-300 гривень з порядних фірм я хіба куплю якесь мацьопство що світить собі під ніс. Тре робити драйвер до китайця. Якщо хтось би допоміг порадами або ссилкою, був би дуже вдячний!

апд. погуглив, в тих китайцях таки є драйвер. Доречі в штурмі сьогодні включав такого на якихось безіменних сольових батарейках, лупить дайбоже навіть в добре освітленому магазині. Може воно таки того варте?
#3
Добрий вечір шановне панство, довгий час слідкував за форумом в якості гостя, доки дігерське хоббі не взяло во мні верх, тож вирішив зарегатись.
Власне маю купу всякого світла, але шоб руки мати вільні, вирішив подивитись налобники. Петцлі та фенікси мені в принципі без потреби, та і ціни троха кусаються, тож шукав шось хоч трохи пристойне від братів наших жовтих. Хто шо може сказати про ці лянтарки http://www.uahunter.com.ua/forum/sverh-yarkie-ruchn-nalobn-fonari-projektor-t25872.html? Глянув таке саме в штурмі і магазі біля себе, вуйко на сайті продає на 30-40 гривень дешевше, але чи вартує те замовляти по пошті? Клянеться шо там всьо ніштяк і що вони від води захищені. Може хтось такого мав/має?
Бороньбоже не реклама.