Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#61
Докину ще відоси з екшенки









#63
+2, недавно бачились з ним)
#64
Цитата: Segfault від 29.01.2019 14:30:27
Stinger, я попросив в товаришів останню версію карти Полтви, закину тобі в особисті повідомлення в тлг, коли мені її скинуть. І ні, це геть не те, що ти скинув.

Ок, дякую, чекатиму)
#66
Цитата: Segfault від 29.01.2019 10:33:55
Цитата: Le-i-3o від 29.01.2019 10:22:19
А нафіга взагалі карта підземної річки?
Карти - це те, що описує систему найбільш повно, це спадщина, яка залишиться після того, як дослідники вийдуть на пенсію. Основне русло Полтви - це добре, але справжні дослідники, на мою думку, мають облазити все. Лазити і тримати всю інфу в голові - це, звичайно, добре, але після того як ця голова піде з дігг-руху, інфи про систему не залишиться.

Слухай, а скинь будь ласка лінк на їхню карту, просто цікаво порівняти з тими офіційними картами, що є в нас в наявності, бо в офф картах зустрічаються інколи неточності та незрозумілі місця. Звісно якщо тобі не складно

П.С. Якщо ти про оцю карту, то це фігня, а не карта)))


#67
Раз вже пішла така п"янка, то і я влізу.
  Я проти будь яких відкритих відомостей про робочі та напівробочі об"єкти, проти координат і докладних описів розсташування, все що ми публікуємо, може бути використане проти нас при певних умовах. Я за тихе дослідження без шуму і розголосу.

Цитата: Segfault від 28.01.2019 11:49:56
Про Полтву і мене - це еталонний маневр, який в Інтернеті називається "no u". Я вже давно не є частиною спільноти форума, приблизно відтоді як в чаті форума мені, Соулсторму і ще кільком людям дали знати, що покоління так званих "олдфагів" форуму зневажливо ставиться до наступного покоління, тож якби я щось зробив в цій сфері, то вже не став би ділитись, через оце ставлення і нові правила форуму. Я мав плани на картографування Полтви, але після ознайомлення з картами акісів зрозумів, що все зроблено до мене, тільки чомусь не людьми, що регулярно водили в Полтву екскурсії. І на відміну від спільноти (а насправді ж - на відміну від Голема, чи хто той текст вигадував), я акісів не висміюю в "офіційному гімні експлорера".

Вас з Орком ніхто не виганяв з форума, не роби з себе жертву аборта, я ляпнув фігню, про яку потім пожалів, був не правий, ти взяв і звалив, бо тобі так захотілося, то твоя особиста справа. Нема шо тут обмусолювати.

Про Полтву не сміши, ти всю її облазив? Серйозно?))) Я за 10 років напевно маю найбільшу кількість полазок туди, окрім основного русла обійшов більшість приток, залазив в такі ракоходи, де ти б і в хімзі не заліз, і мені не треба карта щоб там лазити, я і так її добре знаю. Якщо Акіси створили карту Полтви, то честь їм і хвала, вони реально Молодці, просто нам карта не треба, ми ходимо без карти, бо тої Полтви кіт наплакав.

Про все решта можна довго говорити, але чи є сенс?


#68
Додам трохи фоток від себе :)



































































































#72
Поки наші друзі дивилися новорічні сни ;), ми з Зеленою мишею вирішили принести дух Нового року в Полтву, і ось що з цього вийшло :)

















#73
Цитата: Golem від 22.12.2018 12:55:26
Автору великий респект за опис! З Вашого дозволу я переніс точні координати в спеціальний розділ для Своїх. Шоб літак не розтягали металхантери на алюмінь

Можливо Ви ще знаєте як знайти Ю-88 коло Яйка? Плануємо 2019року йти його туди шукати. Використати Дрон шоб захопити більшу площу

+2 на пошуки Юнкерса, пізніше пошукаю координати в закритій групі на фейсбуці, про той Юнкерс я чув ще на початку двотисячних від хлопців з авіамодельного гуртка, в них там був маленький музейчик і були там серед експонатів крісло пілота і частина двигуна від того Ю-88, а в головуючого того клубу була запальничка з орлом з того літака, він нею дуже тішився, казав що особисто її там відкопав
#74
Плануємо на якісь вихідні
+2
#75
Трохи фоток від мене















#76
Плани / Re: Є ідея!
07.12.2018 16:09:36
Саботер взагалі прикольна гра, але можна і в шось інше зіграти, в мафію чи шось ще, але я якось не фанат настолок
#77
Так, дійсно, дійшли від вокзала до місця зливу Клову з р.Либідь, там і заінсталились.Йшли туди години 2,5, але ми не поспішали дуже і фоткали трохи, назад вийшло швидше. Про конкретно наше перебування саме під Хрещатиком, я не впевнений, бо ми не виглядали навіть у лівньовки, але з відеоекскурсій по Клову на ютубі та по Османду, можна дізнатися що це потік Хрещатик, йде в яйці і є притокою Клову, бо клов йшов прямо, а ми звернули на ліво через водоспад з люка. Але ми до кінця яйця так і не дійшли, так що ми ще не все побачили і є сенс повернутися туди  ;)
#80
Поки наші друзі розшатували береги Полтви, ми з Зеленою мишею поїхали шататись по Клову і не тільки ;)

Одже 4:40 ранку, наш, просмерджений креозотом (від спалених в буржуйці шматків шпал) вагін, нещадно запізнювався на околицях Києва, ми чекали десантування на перон та жадали пригод :) 4:50, ми на пероні, ловимо сигнал жпс і зореєнтовуємось куди повзти. По дорозі нам зустрічається... паровоз... в небі... ??? ну майже, на здоровенному постаменті :o як завжди багато питань і мало відповідей





Помічаємо річку Либідь, рухаємось в правильному напрямі.



Через хвилин 20 ми вже біля входу в Клов, інсталимось, перевдягаємось та ідем знайомитись з цим підземним царством))
До слова, ми тут вперше і практично нічого не знаємо де тут і шо, інструктаж нам ніхто не проводив, тіки Рой скинув ореєнтування на люк, через який можна було вийти, але ми його не найшли :)



Перше що трапляється на очі, це застережна табличка



А також меморіальна плитка загиблим хлопцям. Колектори - підступна штука.



Підтоплена ділянка, води вище колін, потроху минаємо її прощупуючи дно палкою, по гірлянді сміття ясно що колектор затоплюється до верха





Місцями дно викладене цеглою поставленою на ребро, яку сильно обточило потоком води



Час від часу трапляються промарковані аварійні люки



Поворот на старий колектор потоку Хрещатик, дорогу нам перекриває водоспад, який зрештою легко минається за допомогою парасольки))





Перехід кам"яного дна в цегляне



Бокові яйця





Жовте світло на дні - від вуличних ліхтарів, яке пробивається через лівньовку



Миша знайшла нірку ;D





Далі попався нам отакий ракохід, складне в плані переходу місце, особливо коли ти з тяжким рюкзаком



Опинилися в отакому мальовничому яйці...



...де було багато намулів з цікавими знахідками :D











Пройшовши ще деяку відстань, ми спохопилися, що забули біля тих намулів штатив і сприйняли це як знак, що пора повертатися, тим більше що через люки вже проглядалось денне світло з вулиці. По дорозі присіли трохи перекусити.



І попрямували назад, трошки фоткаючи себе :)











Знову водоспад і графіті











Найбільше що дивує в Клові - це чиста джерельна вода, адже Клов це не побутова каналізація як Полтва, а дощова.



Нарешті доходимо до виходу, перевдягаємось, виходимо і нас зустрічає ранкове сонечко)))