Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#621
Мало? Смайл десь 50 виклав, плюс Альтер теж достатньо, ми туди не на фотосесію ходили...
#622
хлопці, а закиньте, будь ласка, фотки аномалії в Полтві, та того місця, де троха невтопився Едік, але з лівого берега, ви там ще стояли фоткали :)
#623
ну і муть там у них, фу... :-X "Ето полноє падєніє нравов"...
#624
Вітаю друже, всього тобі самого найкращого, гарних людей поруч, творчіх та професійних успіхів, моцних вилазок, побільше позитивних моментів, корочше щоби їлось і пилося, і хотілось і їб..ся жилося!!!  ;D
#625
Колись в природознавчьому музеї стояв скелет мамонта, великий такий, покритий чорним лаком, гарний, стояв на останньому поверсі і закінчував експозицію музею, я ще маленький був, 5 рочків десь мав, мене дід туди тягав часто, гарне було місце, але пройшли роки, музей закрився на капітальний ремонт та й так і не відкрився... досі... що сталося з експозицією музею - не відомо, а шкода... :'(
#626
Смайлу за гарний веселий звіт окремий великий +  натішився з того ;D
#627
на правий берег можно потрапити троха далі, заінсталившись через короб серед городів між Лінкольна та  Липинського :)
#628
Прогулянка була просто бест оф зе бест!!! ;D особливо вразила та кількість пацюків що навколо бігали, та інша цікава живність)) Наступного разу підемо вже досліджувати витоки Полтви 8)
#629
1.Maglite Mini AA - 10$


він в магазині так само коштує ;D
#630
там максимум по коліна, тому Л1 не обов'язковий, йти будемо по воді, троха слизько, але є мотузка якщо що ;D ну а в Полтві там все стандартно)) одже збираємось сьодні в 22.00 біля памятника Франка перед універом :)
#631
З ранку я на роботі
#632
Всяке-Різне / Re: ДКС-04
03.10.2011 21:00:18
там все на логіці засновано, тре схему в неті нарити, якщо тупо не рахує - тре високовольтник дивиися, лічильник і тд., а якщо тупо висить  може бути тактовий кварц, а взагалі тре дивитися, я так само Прип'ять ремонтував, але там з живленням проблеми були, теж схему шукав :)
#633
Ну смердить так само і на Науковій-Стрийській, ранком на роботі добре чути, ходять слухи що дуже жорстко смердить біля Першої приватної блюварні, чи то не воно так пиво паскудить там?
#634
Знайшов пару старих світлин форту в Брюховичах :)



#635
Важаю що враховуючи нову інформацію, треба навідатися в ту частину колектора, та фотографічно все задокументувати, прив'язуючи кожне місце до карти.
#636
ммммм, аж троє дівчаток ::) гарні новини))
#637
і я залюбки приєднався, ровер є, на вихідних вільний :D
#638
Знахідки / Re: ВНПи
24.09.2011 21:00:42
Пара внп з Брюховичів









#640
взагалі то то та річка з нечистотами стікає зі Скнилова, через коллектор під смугою, якраз до П-З К., я там часто буваю, воно далі тече через гаражний кооператив і зникає десь біля Кульпарківської, думаю що зтікає в П-З К.