Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#821
всім учасникам рибалки в полтві: НА СЬОГОДНІ ВСЕ ВІДМІНЯЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ НЕ ПІДГОТОВЛЕНІСТЬ АКЦІЇ ТА ЧЕРЕЗ НЕГОТОВНІСТЬ УЧАСНИКІВ!!! акція переноситься до найкращіх часів, коли будуть узгоджені всі питання з освітленням, зйомкою, учасниками, погодою і інщі серйозні питання. коли все буде узгоджено - топікстартер дасть всім знати!
#822
Сьодні на 22.00 - 22.30 інстал на білій скелі! всім учасникам мати світло, вудочки, відповідне взуття до колін, веселий настрій та готовність до несподіванок! ;)
#823
година 22, не раніше, бо точно спалимось. тре щоб хтось в полтві знімав ще.
#824
Я за, буду 100%
#825
Цитата: zelja від 08.07.2010 00:25:00
Цитата: stinger від 08.07.2010 00:22:32

а от і так, бо ключ в Роя ;D
бугогага ти забув шо ше в мене і дедміта є  ;D ;D ;D


ггг!!! а ти забув що ми замок ще раз міняли вдвох з Роєм, коли дощ лив))))
#826

а от і так, бо ключ в Роя ;D
#827
Прошу бомбік під цирком та під добробутом викреслити зі списку в зв'язку зі всім відомими причинами(!)
#828
Мда, погода дійсно кака, в таку погоду просто небезпечно в полтву соватися...
#829
Зводити - не є проблема, головне це непередбачувана львівська погода з дощами, яка останній час постійно приносить сюрпризи;)
#830
Народ, що за базар? шо за брєд? кожен мешканець Львова, хто з дитинства живе у центрі, і так знає що там вхід в полтву, я то знаю ще з 8 рочків, коли ще з дідом там гуляв, і то всі знають і не для кого це не секрет, вхід є, він не замаскований і навіть не закритий, а той ідіот міг тупо провалитися в люк на стометрівці, такі випадки вже бували... сьодні проходив 2 рази повз вхід і ніхто його не закрив, навіть ніхто не рушив, ще з тих пір, як я там останній раз був...
#831
Все правильно Рой каже, так і було, колія проходила якраз вдоль вулиці Стрийської, там де зараз доріжка пряма, там досі можна побачіти невеличкий насип.
#832
Цитата: Lesyk від 26.06.2010 11:08:38
у центрі статистики є така графа як "Десятка самих активних авторів" - фігня, але все-одно не літературно

Ну от, знайшов до чого причєпитися, в нас літературний форум хіба? ;D якщо так є, одже так задумано! адмінам видніше;)
#833
шо було, шо було? базар там був, люди жерли, от кістки і кидали собі під ноги, смітників і культури тоді не було ще, то не дивно, коли ми рили в Ієзуітах, то теж викопували велику кількість кісток, деколи і людських... Та шо казати, вся земля, весь Львів - один суцільний цвинтар, по кістках ходимо. Раніше, в середні віки біля кожної церкви ховали, поки не заборонили здається в 18 столітті.
#834
Ну ображатись так не треба, Смайлик все ж таки правий, і рагулів в нас дійсно багато, і це не краще ніж би він змоскалився, хоча дивлячись що ви маєте на увазі під терміном змоскалитись, якщо російську мову - то російськомовних в нас багацько і в тому ніц нема поганого, а якщо змоскалитись - не поважати свою країну, то тут я згодний) На рахунок історії і коріння, то я наприклад не корений львів'янин, але історію Львова знаю добре, просто люблю це місто)
#835
Рой зараз в Києві, як приїде, то тоді будемо вирішувати. Можливо на п'ятницю чи на вихідні.
#836
Не зовсім так, феномен кульової блискавки не є повністю досліджений, тобто досі ні хто в світі не зміг створити її в лабораторних умовах. вони є різних кольорів, і навіть чорні, з одного боку відомо що вони можуть просочуватись крізь шпарини та проплавлювати скло, а з іншого - якщо на вас летить кульова блискавка, то тре взяти диелектричну палку, хоч дерев'яну, та виставити перед собою, блискавка притягнеться до палки і тоді її разом з палкою можна покласти на землю. цей спосіб захисту від КБ багато де є описаний. Також не відомий принцип, за яким вони утворюються, така собі загадка природи...
#837
Громовідвід тре було ставити, а то в наш час вже й позабували що то таке...
#838
Мабуть тре повідомити народ: Ранком говорив з Роєм, так як погода дуже не передбачєна, вирішено перенести все на більш вдалий день, можливо на п'ятницю. До тогож з Легенд Рою так ніхто і не дзвонив, тобто з ними ніц не узгоджено. По-друге Рой сьодні дуже зайнятий, тому відписую я, плюс мене не буде, я отруївся вчора, трохи ласти не склеїв, зараз з температурою лежу... До того ж від мене сьодні не буде оператора, тобто знімати ніхто не буде...
#839
Були якось там з Yar-79, проходили повз нього. об'єкт цей є дійсно джерело, ніц особливого, схожий тільки менше є на погулянці. Як знайти? Тре доїхати до винників, до місця де по праву сторону кінчається ліс і починаються будинки, там заходимо в ліс і йдемо по лісі паралельно дорозі в сторону львова, тнбто повертаємось назад, через метрів 500-800 буде крутий схил і доріжка вниз, спускаємосі і бачемо зліва вулицю, а зправа на галявині цей будиночок...
#840
Все буде добре, там, під оперним навіть лайф тягне, тому можна повідомити швидко, а екстренно вилізти можна і біля Шевченка.