Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#201
Цитата: :-)
Розмір L
Хоча хрухти лажова основа - маю таку, одну, вигляд не ахти вже за 3-4 прання був, але вперто такий і зберігається досі - овер 50.
#202
Цитата: :-)
Тензодавачам дуже погано живеться від вібрації. Так само як і ТСП, ТСМ та термопарам. Хоча останнім трьом не так критично як першим - стоять же в підшипниках, але якщо давачем вгребти по чомусь сильно, або просто зачепити кінцем штанги, на якому вони закріплені - то треба платити гроші за новий, в той же Термоприлад (хороша контора, але не спішать оновляти свій асортимент, через що в задниці, от якби хтось в них вклав, наставив на шлях істинний, то було б всім вигідно, окрім забугра, а то більш витривале ніж забугор; заходив до них якось по роботі, попросив показати за одно що в них є, помацав, покрутив в руках, красота місцями, але виходить дорого, бо штучний товар, так інакше б взяли цілу жменю, а то забугор розлітається при падінні ;D). Тому той ТСМ, в окремій рейці, по якій не їздять, і стоїть. Та й не роздавить ніхто.
Використовують термометри опору та термопари в якості первинних приладів скрізь, де є потреба в автоматичному регулюванні чи фіксації температури. За наявності бажання співрозмовників можу зазняти встановлені поруч забугорні манометричний термометр та ТСМ. А звичайні (ртутні, спиртові) скляні термометри майже нікуди не пхають. Хіба інколи в підшипники, і в лаболаторіях стоять, а ще в коморах різних.
На котлах ставлять всяке. У відповідних місцях для відповідних задач. Останні десятиліття, спочатку за бугром, а тепер і в нас, внаслідок реконструкцій, КВПешники і АСУшнии зустрічаються із тим, що міряють параметр із високою точністю, а от регулюють грубо, внаслідок чого клас точності 1 цілком достатній.
#203
Цитата: Блондинка в кедах від 06.12.2012 14:52:39
А що зараз там? Хтось бував?

Цитата: :-)
Холодно, лід, сніг, туман, -3*С
#204
:-) телеграфом передав наступне:
Цитувати
Нік: :-)
59 олива, напис та все інше чорне
30 білий, напис та все інше чорне
CQ коричневий, напис та все інше чорне
51 блакитний, напис та все інше чорне
44 теракотово-помаранчевий, напис та все інше чорне
40 червоний, напис та все інше чорне
36 чорна, напис в класичній схемі кольоровій (зелений+жовтий) напис зелений
34 жовта, все чорного кольору
GL сіра, напис зелений, все інше - класична кольорова схема
Написів на спині не робити - катаю із рюкзаком на спині (а воно як тепло то букви припарюють добряче ;D), користі із напису небагато, а в Донецьку влітку перед ЄВРО хотіли відігратися за свою ущербність, через слово Lviv в написі наспинному. Не відігралися. Але не факт що вони не підовкласи.
Всього 9 штук, за баблесо порішаєм.
І ще вам привіт з-поміж труб:
#205
ЛМКП «Львівводоканал» уклало угоду з ПП «Львівбудпроект» на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва станції зливу стоків на території каналізаційних очисних споруд на вул. Пластовій. Проектні роботи фінансуються за кошти фонду охорони навколишнього природного середовища Львівської міської ради. Вартість проектних робіт -  298 тис.грн. Термін здачі проекту – 24 грудня 2012 року.

Коли ми отримаємо проектно-кошторисну документацію, тоді й дізнаємося скільки ж вартуватиме будівництво станції приймання нечистот. Але вже зараз можна припустити, що мова йтиме про мільйони гривень. Наприклад, для реконструкції очисних споруд треба близько 100 млн. грн. Комунальне підприємство «Львівводоканал» сподівається на фінансування цих об'єктів за кошти державного та  міського бюджетів  у 2013 році.

зазначили у ЛМКП «Львівводоканал»

У 2012 році також розроблений проект на реконструкцію каналізаційних очисних споруд. Вартість робіт з реконструкції КОС, відповідно до ПКД, становить 99 млн 736 тис.грн. Проектом передбачено реконструкцію аеротенків, первинних та вторинних відстійників, реконструкцію піскоуловлювачів, компресорної станції. Внаслідок реконструкції передбачається покращення очистки стоків завдяки застосуванню нової інтенсивної біотехнології та енергоощадного обладнання.

Проект на реконструкцію очисних споруд повинен пройти перевірку у ДП «Укрдержбудекспертиза». І лише після отримання експертного висновку можна буде затвердити вартість будівництва і планувати видатки на 2013 рік. Безперечно, лише при умові,  якщо знайдуться кошти у бюджеті.

зазначили у ЛМКП «Львівводоканал»

Повний текст на сайті Львівської міської ради: http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/207699-stantsiia-pryimannia-nechystot-ta-ochysni-sporudy-budut-rekonstruiovani
#206
Цитата: Alter від 22.11.2012 16:39:01

Місце злиття з Полтвою - http://wikimapia.org/#lat=49.8603327&lon=24.0211954&z=18&l=0&m=b

П.С. В темі про ПЗК писалось про меготунель діаметром 12 метрів, куди суворо заборонено лазити при відсутності бажання проплистись підземним Львовом вкупі зі скинутими метрами кубічними води. Так от - де він є? Або він такий секретний, що спасу нема, і ніде він не зазначений, або то таки чергова легенда?

Меговажлива інфа про "злиття" (беручи до розрахкнку що рік тому я вже виклав карту ПЗК -  отут ), а також цікаві судження про абсолютну лугундарну секретність.
#207
я +1. в любий день
#208
Цитата: stinger від 06.11.2012 04:40:34
на личакові звісно було ліпше, і компана сприяла, але екскурс був ацтойний, з заунивними цвинтарними співами з машинки ака електроінвалідко з екскурсоводами, хто тоді був, пом"ятає, що екскурсія продовжилась в більш неформальній обстановці...

На личакові тоді було просто шедеврально, в порівнянні з тою екскурсією шо була влітку. Навіть електроінвалідко не їздило, лише так - годинку походила пачка екскурсоводів, нічо толком і не показали. Добре шо був минулого року  :-\
#209
Я дивився пару днів тому (з новин міської ради прийшла підписочна лента новин) - то тоді вже не було місць на екскурсіях для реєстрації  :-\
#210
Хапну одну. Поділися контактами в ПП.
#211
Плани / Re: Полтва.
29.10.2012 00:30:58
Цитата: Soulstorm від 28.10.2012 22:46:35
що, ніхто не хоче??не вірю.

upd1: Ніхто не хоче іти з незнайомим новачком. Цілком піддається вірі.
#212
Дивився відеоогляд на цей ніж.  В якості сувеніру/подарунку/понта - та, класний. Більше нінашо не придатний.
#213
Плани / Re: Хеловін 2012
24.10.2012 15:18:32
я жертвою можу бути  8)
#214
ЦитуватиА якщо серйозно, то станцію метро. Щоб всі бачили де вона є, і що саме ТУТ вона знаходиться.

Це ти так невдало пожартував, чи справді навіть не намагався тему читати?

(
ЦитуватиНасправді ж все більш банально - це дринажна система, яка була збудована тільки для того, що б університет не потонув у болоті від стічних вод
)
#215
Цитата: Alter від 04.10.2012 01:00:54
Якщо знаєш де, то йди туди і вибирай з того що є, ібо можна і Хаікси порадити і Беллівель, але того фіга з два накопаєш в підходящих як цінах так і розмірах.

Гарна порада, сам би не додумався піти у загальновідомі місця за загальновідомим ширпотребом  :-\
#216




Вояцьку форму вже повністю укомплектував - лишилися берци. Хто шо порадить?
#217
В знайомих моїх родичів. Ціна - крайнє помірна, як для дофіга родича якихось знайомих, шо впринципі мені дуже сподобалося - військовий бушлат старого (радянського) зразка за весь комплект сучасної форми (без буциків - бундеси куплю собі, чи ше шось) 8)

Де купити буцики я знаю, подібних "цінних" порад типу Джерельної і так далі більше не треба  :-\
#218
Форма знайдена і виміняна за копійки. Все як я і хотів. Дешевшев рази навіть за те, що мені пропонував Mustafa. 
#219
Я ж і питаю, чи може в когось є. Само-собою шо б/у. Нема мені шо робити тільки купувати за якісь гроші таке сміття.
#220
Цитата: Roy від 19.09.2012 00:23:32
На джерельній, в Антеї. Або ж на Базарній, там того добра є досхочу, і за адекватні ціни.
Хочу дешевше ніж там. Може в когось шось валяється, може хтось з непостійних дописувачів вже відівчився там і має непотрібний комплект - виміняв би його у літровому еквіваленті. Не хочу таке фуфло купувати в бариг і давати овер 150 грн.