Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#461
Обговорення ось цієї теми.
Тема в "планах" цієї теми тут.




Всім співучасникам однозначно по жирному червоному +
#462
До речі, після зйомок роликів було голосування за кращий - призом був концерт гурту "Бумбокс" в місті-переможці. Переможцями стали ролики КПІ та НУ"ЛП". Значить чекаємо "Бумбоксу"  :)

До речі - в них на головній засвітилось моє фото - я за себе радий  :) І знову жалію що в той день не мав на собі експлорерівської футболки, от бу була гарна нам реклама  :'(
#463
До речі, я також бачив що додаю у тему не те фото   ::)
(різниця - постава не та, відрізняється позиція руки, сумки, кросівок якийсь пакет не закриває)  :)
Просто я не дуже то уявляв "де вони взяли кольоровий аналог"...   :)
#464
Сьогодні після обіду мені задзвонив дядько Bottlehunter і сказав шо я супєр-стар, що фото зі мною надрукували у "Інформаторі", а саме на 18 сторінці. Спочатку я, звісно ж, не повірив, але потім пішов у найближчий газетний кіоск і придбав собі примірника. І ситуація наступна: Пан автор статті (не називатиму тут його ім'я - не рекламуватиму цю особистість) написав статтю аж на цілу сторінку про "забруднювачів" Львова - Полтву, Грибовичі та просто інші заводи навкруги міста. Якраз фото що мало б асоціюватися з Грибовичами - це фото з нашої вилазки в ту місцину. Звісно ж ніяких посилань на наш форум чи на Роя (автора фото) там немає.
Ось власне ця стаття (якість фото дуже нездала, думаю хтось перезнимкує її краще чи відсканує):





А ось фото Роя - оригінал (для тих хто не знає даної фотокарточки, і може сказати "ну так туво ніц не ясно чиє ту фото і чи то шпрауді той Лесик і чи то спрауді то Рой хвотографуау":


Як вже гарно помітно - низ фото з ватермарком обрізаний, ніяких згадок чиє це фото немає. Також немає згадок про авторів інакших двох фото. Чомусь мені здається що інакші два - також не робота автора статті. Сам Рой казав що нічого про це не знає і що сам повернеться до Львова у вівторок - тоді і буде щось трошка розбиратися.


П.С. Авторе, ти ж читаєш наш форум, відгукнися.

П.П.С. - Внизу сторінки написано "Автор: Полтва - найпотужніше джерело смороду у Львові" - боюсь Вас розчарувати, але найпотужніше джерело смороду у Львові (як і у більшості інших великих містах) це автотранспорт. Полтва губиться за запахами вихлопних газів. Не вірите - прогуляйтеся Карпатами - авось відчуєте, який він той кисень що майже немає вихлопів у собі.

П.П.П.С. - Наступного разу обирайте фото де мене краще видно, так щоб моє лице було гарним і чітким - а то знайомі не вірять же то в статті Я! ;D
#465
Цитата: gribkoff777 від 08.06.2011 06:30:17
Підказує мені дехто КЕП, що студентський вимагатимуть при посадці, а не у касі. Квитки тепер не іменні, хіба не так?
На пільговому квитку вибивається номер студентського, на який він був куплений. При посадці звіряють номера. Кеп.
#466
А коли в середу купуватимете?
Бо якшо і на мене квиток брати - то  я мушу явитися з власним студентським квитком.
#467
50/50
Ше не знаю як там в мене карта ляже...тим більше шо на "рівері" випливе  ::)
#468
Пивничка - то такий заклад на Чайковського 18 який вже є трошка більше ніж магазин розливного пива, але ше  не повноцінний паб (ну то так, лише імхо). Власником даного закладу є дядько Yar-79, а також дядько swordlord (з тих хто зареєстрований на форумі). А ше там раніше працював stinger. До речі - зараз якраз збираюся туди навідатися.

П.С. еххх, в нетой ча Ви це написали...я вже думав шо буде рівно дві доби як ніхто нічого на форумі не писав і можна буде створити "душощепатєльну" тему...
#469
2 onyx
ЦитуватиНевже Пан забув, що Японія приймала участь у самій справжній ядерній війні? Причому бомбардуванню піддались саме міста, а використані боєприпаси мали вкрай низьке енерговиділення з одиниці маси, тому лишили за собою багато довго живучих ізотопів, як наслідок серйозне радіоактивне забруднення, набагато більше ніж від нинішніх пристроїв. А що ж там зараз? Та нічого, люди нормально живуть на місцях ядерних вибухів, немає мутантів, зомбі, і навіть сталкерів
Якраз те що я і назвав насіниною і соняшником.не варто порівнювати війну на острові та світову війну.
Цитуватичи не хотів би Пан обґрунтувати свою думку на рахунок повернення як мінімум на сотню-дві років назад у розвитку?
Прошу дуже - втрата колишніх економічних зв"язків, втрата колишнього темпу розвитку науки і взагалі "корінне" змінення розвитку - зараз світ розвиваєтьсяя лише "для полегшення життя", а тоді потрібно буде таки заново будувати те життя.
ЦитуватиА що ж тоді означає жити?
ІМХо недоречне питання, адже це чисто особистісне сприйняття світу...це те саме що холіварити про політику чи релігію. Звісно, можна посперечатися про таке, але не тут.
2 Alter
ЦитуватиЩось ти надто швидко руки закликаєш опускати.
А, власне, де в мене був заклик? Констатація однієї з найпоширеніших філософських думок ще не означає що це заклик.
ЦитуватиЯкби в людській психологій переважав отакий максималізм, то ніякої мови про боротьбу за виживання, відновлення людства, та і взагалі стремління до життя не могло би бути і мови
Попрошу не забувати що соціум - це "букет" індивідиумів. В кожного своя точка зору. І не варто одразу прирівнювати одну точку зору до усього суспільства, говорячи про втрату боротьби за виживання і т.д.
ЦитуватиЯк на мене, то у будь-якому випадку треба чіпатись за життя руками і ногами і всім чим можна
Маю інакшу точку зору.
#470
ЦитуватиЧим відрізняється життя до та після?
Відрізняється відсутністю минулого життя впринципі - фактично повернення як мінімум на сотню-дві років назад у розвитку... Відсутнісь оточення до якого ти звик, і яке ти любиш, відсутність буденних речей, до яких ти звик і любиш. Відсутність усього.
ЦитуватиЩо було б якщо б так думали японці
Пан, власне, не вловлює різницю між катаклізмом та "місцевими" проблемами та ядерною війною? То як порівняти насінину з квіткою-соняшником.
ЦитуватиНе забуваймо що життя в нас одне
Попрошу не плутати такі речі, як "життя" та "існування"..існувати - це ще не означає жити...
#471
Цитуватиякий то бункер має бути, що сидіти там, скажімо, чекаючи напіврозпаду плутонію?
казковий :) наявність Червоної Шапочки та Русалоньки обов"язкова, і прописана у Статуті Казкової Оборони Галактики!
Цитувати, що сидіти там, скажімо, чекаючи напіврозпаду плутонію?
Думаю шо такі як описані у Метро - бліда шкіра, кволі, світле волосся.скованість площі проживання відіграє свою роль...
А якшо серйозно - то якось не дуже хочеться жити після ядерної війни.можливо це юнацький максималізм, і так я не скажу у той момент (який все-таки не бажаю застати)...
це так, лише скромне бачення...
#472
Батьки казали що коли тільки забудовували район - викопували дуже багато останків при викопуванні комунікацій і т.д.
#473
Цитата: Эдуард від 31.05.2011 17:10:04
Нэ, жеби вижити і відродити людство  ;D
Самотужки? Пан переоцінює власні можливості.
#474
Цитата: Эдуард від 30.05.2011 23:46:43
В мене ідея викопування підземного укриття на випадок 3-ї Світової/ нашеся інопланетян/ Кінця світу у власному підвалі зародилася ще у далекому 2008 р. Проте, на практиці, від ідеї довелося відмовитись після докопування до бетонного фундаменту через 3 см :'( . Зараз покладаю великі надії на Полтву і мережу колекторів  ;D

Сенс такого саморобного укриття? Жеби у випадку війни вмирати не миттєво, а протягом декількох днів? Логічно.
#475
І я б хотів приєднатися, але там буде видно з часом (сессія + в мене запланована ше одна вилазка на той період, про яку я потім опишу на форумі - а доти ні слова  :P).
#477
Знахідки / Re: ВОПи
30.05.2011 00:26:38
А як мілічія зреагувала на твій дзвінок? Шо вони робили? Зазвичай нестандартні ситуації з участю міліції мають багато веселих моментів  :)
#478
Піарюся  :P
А взагалі - хотів показати то діло, навіть якшо в них вийшло неахті як гарно, тим не менше роботи було зроблено купа, і я в цьому ділі мав хоч якусь дріб"язкову частку (так заваний кадр 24 і кадр 156  :)).
Жаль шо коли стрибав - не мав на собі експлорерівської футболки - так би на баннер можна було одразу вішати  ;D
#479
я десь пару хвилин ловив своє друге фото :)
а відео - лайно.фє...
такі мажливості - і таке лайняне виконання цього всього. :-/
#480
Усе починалося на перший погляд добре...температура 37.5 (ше б 2.5 градуса - і я б був горівкою :)), кашель, соплі. Ну і я в такому стані шарудю на мейл.ру - забавлявся їхніми "атвєти.мєйл.ру" - з себе умнічку строїв, всьо відповідав  :P. І тут я помітив баннер бьорна - там в милої дівчини малюнок на топіку ніби згорає  ;). Перейшов - виявилося Бьорн зніматиме ролики у найбільших університетах країни, НУ "ЛП" було не виключенням.  І яким би я був би Лесиком, якби туди не сунув власного носа  :P.

До наступного тижня я уже був здоровим і у бойовому настрої :)

Суть роликів - мультик на футболках. Було використано близько 200 футболок у цьому ролику. В політесі мультик був про те як пекмен гамцяє книжечки  :)
Ну і головне - шо те все не робилося на халяву - кожному з учасників ролика залишали його футболку і давали ше банку того славнозвісного Бьорна. Знімали то все дійство протягом двох днів, біля "кормушки". Саме тому я там засвітився двічі, і тому дістав 2 футболки і 2 банки Бьорна (лайняні футболки, і Бьорн також лайно...але яким би я був Лесиком, якби не погнався за халявою  :P).

Окрім того там ше можна було красиво стрибнути з такої "тумбочки" - а дядечко хвотограф тебе фоткав в польоті - і за це також давали банку  :) Я там також стрибав, але вже банки за те не брав (скінчилися до того моменту.може це і на краще...)

Ось фото мого стрибку з тумби -

А ось і саме відео:
ОГОЛОШУЄТЬСЯ МЄГО КОНКУРС БЕЗ ПРИЗУ У ЗНАХОДЖЕННІ МЕНЕ У РОЛИКУ :)
Нагадую, що я там з"явився двічі, і коли перше фото досить легко помітити (і, до речі, воно є не дуже гарним), то друге фото знайти достатньо проблематично  :)
Приємного перегляду і пошуку мене коханого)