Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#521
Цитата: AHD від 04.04.2011 17:58:02
Мля, таке тре хоч за 2 дні казати..
А можна трішки подробиць?
О_О
ти б поїхав у чернівці заради двох бомбіків (які і так знаходяться під великим знаком питання) ?
#522
так, мав таке на увазі, уже зрозумів шо то бяка.
#523
я б додав ше львів.юа.
а може спробувати кольорову гамму - навпаки? (типу текст жовтий, а Х зелений)
п.с. як жеж так без веселки і коників?!?
#524
Пффф..пам"ятаю колись влітку 89 року туди лазили.класно, молодим-задорним був, сім"ї та дітей ше не мав...
Один ельф мені запропонував екскурсію за банку тушонки - ну а що ж мені, я ж мав при собі ящик таких банок (ну і ше задній міст від Урала, але то окрема історія) - він гарно мене поводив усюди, виявляється в них там є оранжерея де зайці косять дринь-траву наспівуючи про те шо їм: "всьо усе-одно..."
Після того я вийшов з теї високоповерхівки, хотів сісти на електричку -  але в неї нажаль колесо спустило. Довелося іти пішки - лижі на асвальті зовсім наніц стесалися. Довелося потім викинути той сноуборд.

Тепер усім раджу не лізти у задимлені та загазовані вентшахти без відповідних засобів захисту дихальних шляхів.
#525
Цитата: linuxoid від 31.03.2011 01:46:03
Двоє твоїх ровесників і колег по героїзму мають вже могилу глибиною 500 метрів на колишній шахті №1 Червоноградська.
десятки тисяч моїх ровесників мають могили через нетверезих водіїв, передозування медичними препаратами, природніх катаклізмів..що має статися - те має статися. І по-моєму це тема для обговорення шахти, а не моєї поведінки.
#526
Цитата: Roy від 31.03.2011 01:34:24
Хотілось щоб усвідомив цей вчинок та не повторяв такого більше.
наступного разу не казатиму де я був.
Цитата: Roy від 31.03.2011 01:34:24
Вчинок бездумний - вбиваєш себе та підставляєш інших.
перед тим як лізти я подумав чим це може закінчитися, я усе усвідомив, я знав що я роблю, і тим більше знав для чого я це роблю (не маю бажання оголошування всьо цього "для чого")
Цитата: Roy від 31.03.2011 01:34:24
То я дуже м'ягко висловився - "полоскотав".
не тобі судити - ти цього не бачив
#527
Цитата: linuxoid від 31.03.2011 01:32:07
Ті дерев'яні перекриття під тобою би трісли, якби ти впав на них з 20 метрів. Ото би летів 460 метрів і мало того що би какав і писав по дорозі, то щей би канав від бою, бо зламав би кості від удару об ті перекриття.
я б загинув одразу після падіння на те перекиття...але тут питання не в висоті, а в психологічному факторі усвідомлення теї висоти - на 20 метрах я себе цілком нормально почуваю, а на 400 - мені б на пів дорозі *чко жим-жимнути могло.
#528
по-перше - я не "загубив голову" - а розглядав якесь інтересне болотце на своїх штанцях і шкарчиках
по-друге - там де я заліз - піді мною було метрів 20 від сили - потім дерев"яне перекриття - а вже за перекриттям і є сам ствол шо входить в породу на штириста метрів
по-третє - полоскотав я нерви не усім вам, а лише дядьку Боттлхантеру - він єдиний бачив той процес - а перед вами усіма я лише хвалився і тицяв пальчиком типу: -"видиш сліди - а там був Я!".
#529
Плани / Re: Чорнобиль!!!
29.03.2011 17:58:55
Діло не в тому що тебе хтось боїться, діло в тому що тебе ніхто не знає - а на "кримінал" з незнайомими не ідуть.
#530
Плани / Re: Чорнобиль!!!
29.03.2011 17:07:16
Цитата: Firebiker від 29.03.2011 12:59:27
Мене на цьому форумі знає Едуард... спитай його.
для того щоб подібні речі робити треба бути добре знайомими, а не мати якихось там спільних знайомих (не знаю чи Цезар знає Еда) - як вже казалось треба з тою людиною не в одній "дупі" побувати.

Цитата: Firebiker від 29.03.2011 12:59:27
То краще як поїхати екскурсією?
я особисто з абсолютно незнайомою людиною в подібну вилазку не попхався б.
треба знати що від кого очікувати...
хочеш - їдь екскурсією (я б не поїхав - дорого), можна анлегал - тим більше в нас на форумі описаний маршрут як туди вже їздили.
#531
Плани / Re: Чорнобиль!!!
29.03.2011 01:05:03
ідея номер раз:
почитати Конституцію України і зрозуміти що це є незаконно - тому не радив би в такому усе-доступному місці обговорювати такі речі.
Цитата з ресурсу Захід.нет:
Через дірки до клондайків радіації

Утім, не лише через КПП потрапляють до Чорнобильської зони візитери. Щороку міліція ловить все більше непроханих гостей та складає протоколи за незаконне перебування. «Це не самих порушників стало більше, просто міліція працює краще. – Чи то жартує, чи говорить серйозно начальник Центру громадських зв'язків УМВС України в Київській області Микола Жукович. - Починаючи з 2007 року, ми склали 300 протоколів, 2008 - уже 350, впродовж 2009 – кількість зросла до п'ятисот. Найчастіше  наші працівники затримують там людей, які намагаються знайти якісь коштовності, реліквії чи просто металобрухт, немало «нелегалів» збирають ягоди, гриби, ловлять рибу чи полюють. Незалежно від того, що саме людина пробувала винести з зони відчуження – це радіоактивно забруднений матеріал, тому настає кримінальна відповідальність. Найчастіше пояснюють, що втрапили туди випадково – йшли по лісі, побачили дірку в колючому дроті, от і пролізли». Міліція ж відстежує порушників на автівках, конях та власних двох. Постійно змінюють маршрути. Але неможливо встежити за кожною діркою, яку винахідливі шукачі пригод на наступний день можуть зробити вже в іншому місці.
#532
а кількоу коштуватиме?
#533
там в одного хлопа така сама куртка як і в мене  :)
зачьот, + 
тре буде туди ше раз фундаментальніше злазити  :)
#535
а хіба мачете хоч якимось чином може підпасти під холодну зброю? їх жеж оформляють як садовий інвентар на скільки я знаю.
а шо за ножик?
#537
4.6.2.2.
На цьому етапі випробувань провадяться:

- порівняння форми, розмірів та конструкції предмету (пристрою) з формами, розмірами та конструкцією відомих зразків холодної зброї та предметів господарсько-побутового призначення;
- порівняння основних технічних характеристик предмету (пристрою) з основними техніко-криміналістичними характеристиками відомих зразків холодної зброї та предметів господарсько-побутового призначення; ,
- визначення безпечності використання предмету (пристрою);
- визначення можливості ураження цілі.
-і от в цих двох пунктах твій ніж і не проходить - твоїм ножем неможливо нанести сильний прямий удар не покалічивши себе самого через відсутність гарди
#538
"Для клинкової зброї, в зв’язку з цим, встановлюється спосіб кріплення клинка, зручність утримання зброї у руці, безпечність нанесення визначених по силі та напрямку ударів."
- при мені цим ножем сильно зможеш в дерево лупнути прямим колючим ударом?
давай, а я на відео зніму як ти собі перериватимеш м"язи ти сухожилля на долоні...

Під час аналізу виявлених криміналістичних ознак треба приймати до уваги те, що визначальною для визнання конкретного предмета (пристрою) холодною зброєю є сукупність ознак:

- основне цільове призначення;
- конструктивні особливості уражуючого елементу (наприклад, для клинка – форма, розміри, загострення леза, форма та розташування вістря відносно поздовжньої осі);
- конструктивні особливості руків’я (зручність утримання, наявність, форма та розміри утику або обмежувача);
- конструктивні особливості з’єднання руків’я з уражуючим елементом;
- міцність та пружність конструкції в цілому;
- можливість ураження цілі.

(я навів цитати з методики криміналістичного дослідження України -  отже мої твердження будуть вірнішими в нашій Державі - просто лінь читати повністю твій допис - многабукафф, тим більше я щойно перечитав усе це українською)
#539
можу тебе запевнити що ніж на фото ну ніяк не є холодною зброєю - як мінімум нема гарди - а отже ним неможливо нанести потужний колючий удар, немає "кровостоку", немає "кишкодера", так звигляду сталь там тонка - а отже не така вже й і міцна, по військових мірках не пройде.та й просто на перший погляд - звичаний кухонний ножик  ;D
#540
а в городі бузина, а в Києві Зєля! © Інкогніто