Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - gribkoff777

#21
Всім щиро дякую!
SANECKA, передаю естафету  ;D Щастя-здоров'я, кохання, мирного неба та фінстабільності  :)
#23
 :) http://zbroya.info/uk/blog/2794_iakshcho-zavtra-viina/
ЦитуватиНинішня окупація українського Криму, а також активізації російського війська біля східних кордонів України, дають підстави прогнозувати найгірший сценарій – відкриту військову агресію Росії проти України. Війну.
#24
гик )
#26
Трохи "про всяк випадок"  ;)  http://zbroya.info/ru/blog/999_sovety-na-vsiakii-sluchai-a-sluchai-byvaiut-raznye/

ЦитуватиСледующие советы получены от бывшего сотрудника ГРУ, скрывающегося под кличкой Енот. К сожалению, все контакты с ним утеряны. Сценарий похожий – гражданская война или война.

...Так или иначе, сценарии могут быть разные. Суть всегда одна: нужно пережить первые недели две, а там «видно будет» (причем это не значит, что нужно две недели сидеть дома). Сценарий «А» вас сильно напрягать не должен, если в Москву перебросят чечей или еще какую каку, то людей для «работы» по ним найдется. Вам в такое лезть не надо. Вот и правило номер один родилось. Не надо никуда лезть, особенно в «драку». Для этого всегда найдутся «отморозки». Ваша задача – это «сохранение трудовых ресурсов», то есть себя.

Что касается двух оставшихся вариантов. В случае с «Б» придется воевать, если хотите, конечно. В случае с «В» – можно уже и не воевать. Родину просрали. Решать будите сами, по обстановке. Можно «смертью храбрых», можно работать и жить дальше, если дадут.

Главное помните, всегда будет примерно три степени «задницы». Локальные бои, полномасштабная война, бесперспективная оккупация с последующим расчленением страны. Я объясняю это для того, чтобы было понимание очень важного момента, о котором обычно при стрессе люди забывают: ваши действия зависят от обстановки. Никакой самодеятельности, только здравый смысл.

Стрельба на улице – это не конец света. Даже если у вас в подъезде пункт первичной обработки раненых, а во дворе расчет 120мм миномета, это еще не значит, что нужно срочно бежать (хотя если миномет, то позицию надо менять, его непременно разнесут вместе с вами).

Да-да, пальба и трупы это еще ничего не значит, как не странно. Несвоевременный маневр «свалить куда подальше» может стоить вам жизни. Не суетитесь, не паникуйте, посмотрите КТО и по КОМУ стреляет, а главное зачем.
#27
Папіка мона вітати вже? Якщо так, тоді - тел. реж. :)
#28
Цитата: Bottlehunter від 13.12.2013 09:14:58
Всіх Андріїв зі святом!
Однозначно підтримую! Найкращі побажання!!!
#30
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/12/7006527/
Єгор один залишився. Листівки-бланки лише йому підкинули, виходить?
#31
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/11/7006380/ дай Бог, Єгор наступний... Але там підкинули бланки Корчинського, отже...
#32
Потрохи випускають, на поруки нардепів. http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/11/7006353/
#34
:), накуди тобі ті явки/паролі? Поки ти тими нартами до Волині домаслаєш, вже і назад пора буде, канікулам кінець. А краєвиди класні - шахтарський край, хвойні ліси тощо :facepalm
#35
Довго чухаєтеся, вже все заброньовано! Щось здається мені, що колибою вам гараж буде, а карпатським лісом - парк на території психлікарні!  ;D
#36
http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/5/7005013/
ЦитуватиЄгор Перевір, 27 років, актор документальних фільмів
Розповідає сестра Христина

Після подій 30 листопада наша родина не змогла залишитись байдужою і вийшла на Майдан. Коли стало відомо про заворушення на Банковій, ми з батьком вирішили піти, а брату кортіло подивитися, що там відбувається.

Тобто, він взагалі не збирався туди, це був просто збіг обставин. Трошки пізніше він подзвонив і сказав, що там страшні речі відбуваються і він зараз же повертатиметься на Майдан.

Після цього ми втратили зв'язок з ним майже на добу. Жодної інформації в міліції та лікарнях знайти не вдавалося. Лише потім подзвонили з лікарні швидкої допомоги та повідомили, що він у них під вартою.

Побачити його ми змогли вже лише на суді, де Єгор розповів, як працівники "Беркуту" били його, знущались над ним, фотографувались з його тілом, і навіть просто ходили по ньому. Він був затриманий близько 17-ої години, а до міліції потрапив близько 22-ої – весь цей час його утримували на вулиці, просто на асфальті.

Про суд нам взагалі нам повідомили в останній момент і ми ледь змогли з мамою потрапити. На засіданні був присутнім народний депутат, який хотів взяти його на поруки – але марно. Після вироку Єгору стало погано і з суду його забрала швидка.
#37
Вітаю! Всього найкращого!!!
#38
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/4/7004865/
ЦитуватиШевченківський райсуд Києва відпустив на волю двох молодих людей із числа тих, яким інкримінують штурм адміністрації президента України на вулиці Банковій.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці написав народний депутат від "Батьківщини" Роман Ілик.

"Суд завершився. Бояться. Під варту хлопців не взяли. Чому? Тому що відчувають - влада змінюватиметься", - написав він.

За словами депутата, колона мітингувальників, яка прийшла під Шевченківський райсуд, "вразила навіть правоохоронців, які говорять: "Ми хороші, не чіпайте нас".

"Відчувають, що виженемо суддів, які приймають злочинні рішення. Щиро вдячний кожному мітингувальнику, кожному нардепові, з якими були в суді, всім, хто стояв під Шевченківським судом Києва й обстоював Андрійка й Зозулю! Хлопці на волі. Це головне", - додав Ілик.

Раніше в середу лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що опозиція сформує дві колони мітингувальників, які рушать до Шевченківського райсуду Києва й до будівлі Міністерства внутрішніх справ.

Лідер "Свободи" пояснив, що в Шевченківському райсуді планується розгляд справи стосовно затриманих активістів Євромайдану. Біля МВС протестувальники вимагали припинити політичні репресії.

Як відомо, Шевченківський райсуд Києва у вівторок ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою терміном на 2 місяці всім дев'ятьом молодим людям, підозрюваним в організації масових заворушень на вул. Банковій біля адміністрації президента 1 грудня.

1 грудня в Києві сталися численні сутички учасників масових акцій із правоохоронцями на вул. Банковій неподалік Адміністрації президента. Внаслідок цього з обох боків постраждали десятки правоохоронців, журналістів, мітингувальників.

Представники опозиції стверджували, що кордон міліції атакували підкуплені владою провокатори, щоб спричинити силовий варіант розгону акції. При цьому на вулиці перебувало багато мирних учасників акції, які не брали активної участі в протистояннях, але опинилися серед потерпілих під час зачистки.
#39
Якщо не вдасться його витягнути, тоді буде печаль - від 3 до 10, а то і більше, років...
#40
Плани / Re: Євромайдан
30.11.2013 21:33:44
З понеділка на Київ треба, космонавти!