Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - YserL

#1821
Пошукаю у свому арзіві подібні листи, зокрема на Леоні. +1
#1822
Лом не відноситься до зброї і можна носити хоч на поясі. Гільзи не патрони, не можуть бути використані як зброя. Щодо розпиття, можна було падати на шланг, щоб шукали свідків, що саме в цей момент ви розпивали спиртні напої, плюс вимагати провести аналіз на вміст алкоголю в крові (ніхто б не віз вас на голоско для проведення аналізів), а не просто сиділи із купленою пляшкою, чи норсіння алкогольних напоїв теж процесійно наказуєме? Цікаво як би вони відреагували на посвідчення преси?
#1823
Йой, хлопці :) Сижу в дома чекаю Марічку, тут дзвонить inkognito, каже нас на пятачку біля тебе повязали. Ну значить я виходжу до добробута - нема, його обходжу і бачу йде толпа з 10 чоловік, всьо би добре але 5 з них лягаві))) Паралельно набираючи знайомих, які не піднмають трубку йду за 30 метрів від ескорту. А вони спокійно йдуть. Видзвонив 3 знайомих. Вели наших 25 хвилин в райвіділ. За той час встиг випасти град, потім гарний лапатий сніг, красота... Зідзвонившися із знайомий, той повідомив що якщо затримали за порушення режимних обєктів, то за 4 години відпустять, плюс невеликий штраф і можливо поставлять на облік. Вийшов на іншу людину. В результаті у телефонному режимі все вирішили. Виявилося крім мене працювали над цим питанням інші люди, котрі швидче все вирішили. Звісно за таке правопорущення навіть соромно комусь розповідати))) На наступні рази, якщо хтось потрапляє в аналогічну ситуацію: 1. Не панікувати. 2. За змоги зателефонувати чи скинути смс із  таким змістом: сос, назва райвіділу куди ведуть, причина затримання (а то домовлявся за відмазку від шпигунства, а виявилося пянство:), де затримали. 3. Мати терміту кілограм з 2 замаскованого під браслет. Жартую  :)
#1824
 :)
#1825
Впринципі підходить і четвер. Після екскурсії маршруткою в Остріг. Звідти маршруткою до Здолбунова чи Рівного.
#1826
Оракалом не вицвіте на сонці, єдине що вирізані букви зверху покрити прозорою плівкою. Десь за 10 грн буде декілька наклейок, якщо розміщу щільніше буде більше. Єдине визначтеся які кольори. Багато оракалом переклеїв табличок, найдороще в них це прозорий акрил.
#1827
У PDF розмір 7см на 2,2 см. Друк на прозорій плівці, сьогодні зайду спитаю чи можуть на самоклеючій плівці надрукувати. Колір якщо лазерний друк чорний, якщо на основі термотрансферних смол залежно від кольору плівки.
#1828
В мене час зміни іп 7 секунд. ;D
#1829
Макет наклейок на машину. Заватра попитаю скільки буде то коштувати і за технологію. Бюджетний варіант лазерником на плівці для офсетного друку.
#1830
На лівтовій панелі 4 кнопки  :o? Варто сходити із спецінвентарем.
#1831
Приєднуюся до вітань! Зара свято нагадує не свято прекрасної половини людства, а свято торгашів, які у цей день раХують кеш,піденімаючи ціни на квіти у три рази. Согодні галицький базар нагадував вулик, де всі бігають купляючи квіти, котрі ще стоять із пятниці на морозі із мінімум води. Дивлячись на це все нагадує цирк, де хлопець купивши 2 рази на рік квіти прагне підкорити дівчину. Даруйте дівчатам квіти не лише на день клари целкиНої і День валентина, а частіше, необовязково троянди, головне не квіти а приділена увага.
#1832
Впринципі ідея файна, але сила нажаття у балона більша ніж в дезодоранті.
#1833
Сьогодні побував на даху 14 поверхівки на вулиці Науковій. Вчора після обіду залишив заявку на підключення до провідного інтернету beeline, а сьогодні в 9-30 були монтажники. Кабель спустили по зовні без використання стяжок, розеток і тд. Цікаво що тільки 3 людини у 81 квартирному будинку мають інтернет від жовто-чорних полосок. Вибачаюся що не попередив наперед, думав вони будуть в четвер. Із даху проглядається всі будинки мікрорайону, сусідні села на пристойну відстань, кульовий радіолокатор аеропорту. Видимість порядка 10-15 км в радіусі. Вибачаюся за якість фото, знімав телефоном. Цікаво, навіщо на такій висоті ще ставити антени на щогли?






#1834
Отрмали паспорт у на 30 робочий день, хоча він був виготовлений за 16 робочих днів. Зара із закордонними паспортами по..па, бо ЄДАПС відмовився друкувати паспорти через заборгованість, хоча люди проплачують виготовленя паспортів наперед.
#1835
Які тарифи?
#1836
На рахунок нашифок доцільно на формі використовувати:
- Група, резус (нагрудна нашивка)
- Логотип форуму (праве плече)
- Нікнейм учасника (ліве плече).
#1837
В україні із квартирним питанням важко. >:(
#1838
Досить гарно почитати наніч...  :-X :'(  І гарно їсти читаючи її)))
#1839
Приєднуюся. Міцного здоровя і успіху у всіх починаннях!!!
#1840
Дуже у Львові розвелося рагулів котрі паркуючи машину перешкоджають проходу пішоходів і проїзду громадського транспорту. Особливо дратує кінцева 10, 31 біля лну. Напевно працівники суду паркуються... Цікаво куди дивиться даїшник, якщо дві машини взагалі припарковані на тротуарі?