Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Chuhaystur

#201
Ну, якшо є такий стимул не загубитися (пиво і таранька))))))))), то значить не пропадемо!))))))))))))
#202
Халепа. . . Бо я не можу посеред тижня. А як там в інших?? (питання до всіх!))))
#204
Печально звичайно ж, але нема на то ради. . . Добре, тоді те саме, тільки на наступну суботу. Зголошуйтесь, панове. Погуляєм!
#205
 ;D От і файно!)))))) То тоді збираємося на 9.30. O.k.??
#206
Ну то давайте в суботу, але якшо можна на 9.30. . . А хтось із бажаючих знає той вхід?( бо я навіть не знаю де він там, біля того мосту втулився. . . ::)
#207
Свята правда! Ну то, може в наступну суботу (себто 16 числа)??
#208
Ну то ідем! ;D Зголошуйтесь, хто коли може, підберем зручний для всіх час!
#209
А тепер по суті справи: переглянув останній звіт про спуск в центрі, поблизу Білої скелі і знаєте, в мене дух перехопило! Це просто шось, дуууууже хочу походити по тих гілка і т. д.! Я нарешті купив собі бахіли, тому на цей раз буду більш підготовленим (Zelja, Golem, Inkognito Знають про шо я!))))))) А тепер зверення особисто до Golema: Поможеш у тій справі? (бо я троха переживаю, шоби в центрі не попалитися! :-\ А із такою кумпанією вже лекше!
Ласкаво запрошую всі бажаючих!))) Точної дати покишо не можу сказати. . . От так, панове! ;)
#210
+ підтримую ідею Inkognito, щодо можливості оглянути тематичні місця в Києві!))
#212
Народ, а , може, перенесемо хоча б на 10.00??
#213
Народ, я з вами! ;D На яку годину і де збираємося??
#214
Народ, можна і мені до вас припасуватися? ::)
#215
А може всетаки шось ближче до діггерства?  Я розумію, шо тут це далеко не основна тема, але просто недавно заходив не сайт київської дігг-команди "тріада"? то знаєте, прикольно воно в них виглядає, навіть дуже :o
#216
Блін, вибачайте неграмотність. . . ::)
#217
Народ, я звами!!!))) ;D
#218
Слухай, я тут так подумав, тре зустрітись,  в живу. . . Не знаю, ну десь в неділю, скажімо піти собі в пузату хату, переговорити. Ти б зміг??
#219
Звіт, то можна, але тре запитати свого друга як то зробити, бо зізнаюсь ніколи на сайтах нічого не публікував, не вмію. . . А щодо того чи потрібне воно мені, то я вже давно вирішив, що потрібне. А і ше тут проблемка із спорядженням. Чув, що бахіли на джерельній продають, то правда (хімзу мені зараз не доцільно купуватиЮ та я і не знаю де((
#220
Е!!!!!!! Я вже Лощину облазив уздовж і впоперек і по Цитаделі трохи полазив і в парку Франка був, і в "реакторі", шо за податковою. Я вже якби прогесувати хочу, цікаво б шось новеньке попробувати!))