Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Chuhaystur

#41
ВІІІІТАЮ, ДРУЖЕ!))))))) ;) (скормненько, зате щиро))
#42
Еммм...я чому слабо вірю в реалізацю такого проекту в найближчі років так з 50.
це направду дорого переорганізовувати систему стоку нечистот по трубах, лишень, шоб вивільнити власне річку)
Знаю що говорю, ібо взагалі знаю, як в нас проводяться значні буд-проекти (і повірте, там мало оптимізму (якшо комусь цікаво, то можу троха про проблеми будівництва скажімо до того ж Євро 2010 розказати...)
#43
Нуууу, як на мене , то реалізація максимально проста: вільний час і бажаючі вільні робочі руки) + саперна лопатка))
пропоную починати з наступних вихідних, бо: при такій температурі не конче зручно копати/вигрібати)), а до того часу мало б потеплішати надворі :)
P.S. Гарна ідея, яку з радістю підтримаю своїми кілоджоулями енергії, вкладеними в розкопування)
#44
Я буду!
Однак, я б страшенно просив почекати мене...ібо можу запізнитися хвилин на 20 :-[???
#45
Отже в неділю 21 на 20.00 біля пам*ятника Івану Франку?
Бо шось вилазка не підтверджується і не спростовується ???
П.С. надворі зараз дуууже мокро...рівень води має бути високим :P
#46
Ше паро фото:
#47
Я б пропонував розглядати притоки Полтви (ті, що мають прохідність, звичайно) в якійсь мірі відокремлено від власне Полтви.
А тепер до суті. Ше колись даавно вишукуючи інфу про Полтву я прочитав про Вулецьки потік, який частково мав проходити під вул Сахарова. Звичайно ж я взявся вишукувати входи (всі люки підряд не піднмав, звичайно ж ;D) Але ніц не нарив.
Однак, нещодавно доля мені таки посміхнулася! :D Вхід і справді є. Зо сходками, гламурненький такий ;D Знаходиться він за адресою вул. Ак. Сахарова 12, навпроти магазину *Буржуй*.
    Місце дуууже запальне! Просто посеред вулиці.!
П.С. Складаю щиру і заочну подяку працівникам ЛКП *Затишне* за мимовільне вказання мені потрібного люка :)
#48
ААААаааа! Акеллич! Друже, вертайся!!! +++
Зрештою, сенс не в плюсиках, сенс в тому, шо тут справжні коллєги, які все тобі РАДІ :)
#49
Підтримую Belk*у на рахунок можливого високого рівня води.тим не менше підписуюсь до вас) +1 ;)
#50
 :)В такому випадку це грунтовно міняє справу) Оскільки знайти *щось на площі нехай навіть в 2км підсилу :)
#51
Емммм...я не спец по картографії, але...а який масштаб у цієї карти? Бо, якшо не помиляюся, може вийти так, шо обведена територія становить кілометри (чи й, чого доброго, десятки кілометрів..), і літак той можна буде шукати дооовго...
Знаю, шо в горах чітко пояснити міце розташування не реально. Та все ж, шоб уникнути неприємностей і трати часу, думаю, шо вартує хоча б масштаб карти найти.
П.С.(Якшо помиляюсі, прошу виправити, ібо нетямущий я в сій темі ;)
#52
Я також буду! ;)
#53
. . .Я хорий від футблу, а особливо того його відростку, шо звется футзалом...хоча літом на пляжі та й ше як гарні дівчата є, то можу і волейбола зіграти ;D
#54
Нууу, як на мене, то краще в якийсь генделик. ніц не маю проти холоду, але якшо будем надворі (Винники, Цитадель) то це буде не зручно, то є стопудово, бо свято не обмежується одним лише алкоголем + не конче з гігієною (як на мене на таке свято пасує бути в хоча б більш-менш людських умовах) Тому пропоную шоб ми забикувалися в якусь уригаловку з комфортними цінами, там відбули *культурну програму*))), а далі, якшо буде бажання (і кількість крові в алкоголі дозволятиме) можна піти на ту ж цитадель, чи в Лощину))) ;)
#55
Ну що ж, браття! Мабуть все наймудріше тут було вже сказано, однак добавлю від себе: тримаймося, бо ми того варті! Тут справді чудові і цікаві люди, разом з якими без перебільшення можна перевернути світ (тільки точку опори знайти ;D)) Всіх вітаю, щастє - здоровлє най си спле нам на голови ;D
#56
ЦитуватиСходиш ще і побачіш то все, всьому свій час, до того ж є і інщі бажаючі
- Істинно глаголиш! (тонкий натяк) ;D             
дууже хочу туди потрапити))
#57
Художня / Re: Мародер
27.12.2009 21:58:19
(Повідомлення не в тему)  Я не знаю, на скільки маю моральне право коментувати книжку, не прочитавши її попередньо, але. . . Ні в якому разі не хочу образити чи зачепити onyx'а, однак, як на мене то дані книжки не більше аніж дешевий пропагандистського характеру брухт, шо масово *клєпають* нинча в *Великой и неделимой* (до речі для того це *клепають*, шоб вправляти мізки росіянам і переконувати їх, що вся Європа то є зло, НАТО - взагалі корінь недоброго в цьому світі і тд). Гнило якось ті книжечки пахнуть. . .
#58
Вітаю, вітаю і ще раз вітаю! Щастя, здоров*я, сімейного затишку, успіхів у роботі і, звичайно, в *дослідництві! ;))))))))))
#59
ЦитуватиА от поясніть мені як це КНЯЖИЙ двір КОРОЛЯ Лева??? як так може бути???
повторю вже саказане: так, Лев не був королем, однак корону, як атрибут влади мав і то факт (ту корону потім з успіхом поцупив Казимир 3, коли в 1340 вдерся у Львів і спалив ВЗ) І якшо я не помиляюсь, то Леву вона трималась у спалок від Данила, якого все ж МОЖНА вважати королем, оскільки такий титул йому надав тодішній Папа Римський. .тому дискусію тут вести можна ;)   До того ж потрібно не забувати, шо кореспонденти газет - не історики і судити їх за мінімальне прикрашання тексту не варто))
#60
Фест! Направду класна підбірка. Заслужено + ;)