Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - STALKER

#581
Був у мене колись такий поганий китайський радіоприймач десь так за 15 гривень. І зловив я на ньому колись цілу купу польських станцій.З одної зробив запис на  касету магнітофоном ''Маяк''. Касета десь має бути(при нагоді якось оцифрую і кину в нет) Але ловило воно дуже якісно я навіть здивувався як може таке маленьке барахло ловити поляків. Відносно недавно пробував телефоном ловити Польщу .Найкраще тягнуло RMF FM.                                                                                                                           
#582
гарно сходили) дійсно цікавий обєкт.всім по плюсу
#583
До речі згадав що бачив теж вчора вивіску готелю "Київ" на Городоцькій-Фурманській.Якщо хто може сфоткайте бо не буду найближчим часом в центрі.Її скоро не стане :( .Я так зрозумів бо бачив там майстрів-тобто за готель вже взялися.
#584
Ось такі вивіски-''Салон-перукарня''Львівянка" та "Едельвейс" надибав на вул.Любінській літом.Це недалеко від кінотеатру"Галичина".Номерів будинків не знаю((
#585
Побачив сьогодні такий люк на вулиці Валовій.
#586
це шо так горіло? Просвітіть мене бо не знаю(((
#587
Гарно сходили ).Цікаве місце
#588
мені 5 прозорих і 5 білих .буду дуже вдячний
#589
я з вами)
#590
Ну от розкажу свою історію.
Гуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова(були приблизно між дорогою що веде на Пасіки-Зубрицькі і розгалуженням залізниці до фак-парку і заводу ''Іскра" я собі просто обернувся(обернувся і братуха) і  ми побачили таку картину: на відстані кількох метрів(тепер тяжко сказати яка відстань розділяла нас і то щось ,але точно невелика) щось рухалося в сторону до колії,перейшло колію і пішло собі далі.Воно було схоже на людину,тільки справа в тому що воно не видавало жодних звуків(наприклад удар взуттям об каміння)воно було білого кольору і воно не йшло-воно пливло.От це я дуже добре бачив. Без сумніву.
Я вже потім потім почав питати в місцевих чи часом ніхто не знає-може там хтось загинув.Проскочила якась інформація що там таки хтось загинув,але наскільки вона точна сказати не можу.
А тепер про фак-парк.Наслухався я про це місце кілька історій-казок.Казали люди які вилазили в корпусі( де пейнт-бол шпіляють) на другий ярус про те що там є на стіні щось таке схоже на ікону-що це не малюнок і т.п.(не бачив тяжко сказати)
А от у тому корпусі де стоять бетонні стовпи і зверху бетонні круги- то на другому поверсі в одній з кімнат на стіні теж є цікава штука.Ця пляма нагадує фігуру людини і не схоже щоб це була волога-не видно було щоб була пляма на стелі від води.На жаль фоки не маю-щось завтикав сфоткати :(
#591
Говерла - найвища гора та найвища точка на території сучасної України. Говерла розташована на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей, близько 17 км від кордону з Румунією, і належить до хребта Чорногора в Карпатах. Назва угорське, означає «сніжна гора» .Висота гори складає 2061 м над рівнем моря. Біля підніжжя знаходиться один із витоків річки Прут. Перший туристичний маршрут зі сходженням на гору був відкритий в 1880 році. З міст поблизу знаходяться Рахів, Ясіня і Ворохта . (взято тут)
Побував і я  на Говерлі.Враження просто супер.Хто ще не був на Говерлі,рекомендую туди помандрувати-не пошкодуєте
Далі 15 фото, а також фотоальбом тут і 2 відео: тут і тут
#592
Обговорюєм нижче
#594
Отож побував я у Карпатах і рішив про дещо написати звіти і закинути пару фоток. Почну я з водоспаду Гук.
Водоспад  Гук(або Гук Женецький-на річці Женець) знаходиться на території Карпатського Природного Національного Парку. Дорога до водоспаду починається відразу за селом Татарів(хто не знає-Татарів-це село, що знаходиться за 20 кілометрів від міста Яремче,Івано-Франківська область). Перед  мостом до села  Микуличин  можна побачити  вказівник ліворуч — це і є початок дороги до Гука. Далі буде стенд  Женецького лісництва і будиночок білетера. Від нього дорога йде  прямо до водоспаду. Відстань становить  приблизно 7 кілометрів.Десь до середини маршруту йде асфальтована дорога,далі  грунтова дорога.По боках від дороги знаходяться альтанки в яких можна перепочити. Чесно сказати місця там дуже гарні-одним словом є на  що подивитися.
В інтернеті є інформація так що посилання про цей водоспад не буду скидувати-знайти легко
Обговорення тут
Фото далі
#595
Рішили вчора з Пасею прогулятися по Винниках і знайшли ось таке: приміщення в досить непоганому стані, багато чого ще залишилося але таке враження що це скоро буде тотальний дестрой.Не знаю на якій воно вулиці у Винниках знаходиться-це вже Пася знає.Чесно кажучи-нагадує трохи Припять(судячи по фотках які я бачив у неті)
#596
Цитата: astrolon від 02.08.2010 00:20:06
STALKER, від місця парковки цистерн вліво і вниз не сходили до очісних споруд?
До очисних споруд не ходили на жаль :(
#597
Ось тут фото з нашої вчорашньої прогулянки(були з Ростиславом-нагадую!).До Винник не дійшли на жаль,але думаю це все скоро виправити :).
#598
Цитата: astrolon від 31.07.2010 20:19:36
Значиь ви до зруйнованого моста не дійшли :( Обов"язково сходіть і залізьте на верх! Магічне місце, тільки будьте обережними можно бумцнутись вниз!
Сьогодні ми не дійшли але я вже там бував і ще побуваю :).Там дійсно класно :)
#599
Цитата: astrolon від 31.07.2010 19:51:10
Молодці, а докуди спромоглись дійти?
дійшли до тої стежки яка виходить на дорогу-біля повороту на винниківське озеро
#600
Пройшлися ми сьогодні з Ростиславом по фантомній залізниці- фотографій дуже багато. Завтра кину на Пікассу деякі фото а поки що пропоную до вашої уваги відео: Фантомна Залізниця ЧМЕЗ переїзд на вул Дорога Кривчицька і Фантомна Залізниця Гора з Хрестами