Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - STALKER

#664
Цей звіт можна би було назвати ''Недобудови на вул.Тарасівській-вул.Тракт Глинянський.Частина 1''Але все по-порядку.
Про ці обєкти я вже знаю давно.Сьогодні накінець то знайшли трохи часу з моїм другом полазити по цих місцях(були на жаль тільки в одному якби житловому  будинку( фотка Trakt2) і в приміщеннях які чомусь нагадують мені магазин(фотка Trakt67)).Будинки нічого особливого собою не являють.Це самі звичайні панельні будинки яких будували багато по Львові і по всьому СРСР.Але ці будинки цікаві тим що там можна просто полазити, з даху одного з тих будинків( фотка Trakt2) можна пофотографувати досить гарні пейзажі(сьогодні вийшло не сильно-дуже велика задимленість),  є ще досить цікаві графіті.Залазили ми і в підвал того ж самого будинку(фотка Trakt2),але ми його не досліджували бо там було болото і ми не мали відповідного взуття на жаль. Здивувало те що в цьому будинку навіть дуже чисто(звичайно трохи є сміття) я особисто думав побачити повний бардак. В тих приміщеннях що нагадують магазин брудно і бардак.Враження звичайно позитивні від сьогоднішньої вилазки.Чому я написав що цей звіт можна би було назвати''Недобудови на вул.Тарасівській-вул.Тракт Глинянський.Частина1''? Враховуючи те що ми були тільки в 2-ох приміщеннях- тобто  треба буде туди ще раз навідатися і дослідити все до кінця.Добратися туди можна маршрутками номер 52,64,88,217,217а виходити можна і біля цвинтаря а там далі йде дорога по якій і можна вийти до обєктів.
P.S .Колись на форумі вже згадували про ці місця тут .
Обговорення тут
І забув сказати-можливо на останній фотці зображено сваї на яких колись би мали поставити будинок.
Перша партія фоток:
#666
в мене вибиває тільки так- взагалі не можу нормально грати де можна нормальну версію стягнути?.а в демку я теж шпіляв демка добре канає
#667
Цитата: zelja від 10.03.2010 17:37:30
Цитата: STALKER від 10.03.2010 17:34:08
можна буде замовити собі наклейки?
Спочатку потрібо якто  кажеться дійти до спільного рішення. А потім  з задоволенням замовляй
мені все подобається.
#668
можна буде замовити собі наклейки?
#669
Нікого не бачили було пусто але ми сильно і не ходили
#670
Ясно :) але місце непогане навіть досить цікаве-вартує щоб там походити
#671
Обговорюємо тему тут
#672
І ще одна.Обговорюємо тему тут
#674
Побували ми з одним моїм другом на якомусь обєкті.Невідомо що це за обєкт(чи це завод чи може це має відношення до ЛАЗу  чи що воно таке). Нам вдалося трохи побродити по одному приміщенню цього обєкту( в середині купа якигось невідомих речей ,куски металу ,якісь ємності. Десь так по середині приміщення  розташована велика яма над якою прокладені бетонні  конструкції).Можливо ми би і більше пройшли по території(тобто зайшли в інші приміщення) ,  але нам трохи завадив холод і сніг.Добратись туди можна з вулиці Персенківка пройшовши біля магазину "Штурм" потім пройтися ще пару метрів і звернути направо.Потім  треба трохи пройтися(після повороту направо) через якесь певно болото(дуже схоже на болото через очерет і комиші) і добратися до паркану через який ми власне і перемахнули.Бачили ми ще вхід  і з іншої сторони але ми його не досліджували.Сподіваюся ще там побувати і дослідити інші приміщення. 
Скидую фотки з google earth(не знаю чи точно показую-просто не можу зорієнтуватися) і звичайно фотки з об'єкту.                                                                       

#675
знаю цей сайт-цікава там інформація
#677
І від мене кілька фоток :)
Перші 15 :)
#678
Цитата: inkognito від 01.03.2010 11:14:25
можливо, виготовляли вино молдавани - а тутко тілки розливали по фляшках.
Цілком можливо
#679
Я тепер теж жалію що не поліз але нічо-якось напишу у планах-організуємо туди вилазку вже нормально
#680
Вул Волинська 10(це офіційна адреса).Якщо стояти спиною до підзамча то по праву руку-побачиш там такий дестрой здоровий.Ось його частина