Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - astrolon

#1
Ось тут відповідь на це цікаве запитання.
#2
Потрібен старенький РКС 20.03 "Припять" випускався нашим заводом "Полярон"
#4
Більш докладніше читайте тут
#6
14.04.2011 в готелі "Дністер" пройде конференція присвячена рішенням в сфері забезпечення інформаційної безпеки. Реєстрація учасників безкоштовна.
#7
Може хтось допоможе знайти роботу у Львові програмеру і просто хорошій людині. В основному РНР, MySQL. Резюме туткаво. А ось тут одна з його розробок.
#8
Не стало Garry Moore. Думаю що це ім"я відому кожному, хто хоч трошки слухає рок, а не тільки попсу. Погасла зірка, - на творах якої виросло не одне покоління. Його широченний музичний талант сягав від хард-року до блюзу. Тепер його нема, залишились тільки його безсмертні хіти: "Still got the blues", "Parisienne walkways", "Oh, Pretty Woman", та багато інших. Нехай земля буде йому пухом. Вічна пам"ять :'(
#9

В околицях с. Червоне є ось такий напіврозвалений костел.  Ніякої інформації про нього в павутинні я не знайшов. Місцеві сказали тільки, що то був костел і все. Може хто знає більше щось про нього?


Побудований він на гарній галявинці на самому краєчку лісу.


В середені тлін, затишок і запустіння. Більше фоток тут

#10
Ось на цьому сайті TinEye Reverse Image Search по фотці можна знайти веб-ресурси де ця фотка використовується або звідки її скачали.
#11
Книжка Б. Мельника "Вулиці Львова", у вигляді exe-файлу, кому цікаво беремо тут
#12
От попалась купа фоток колекторів. Перша Єльцовка. Дивимся тут кому цікаво.
#13
Побував в середині в ратуші і видерся наверх та трохи пофоткав и посунув внизу. Трохи змучився, але побувати на версі того вартує :)