Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ZED

#181
Відповів всім учасникам в приват.
#182
Деяким учасникам не вийде раніше.
#183
Отже, буду першим. Вчора був Эдуардом а сьогодні вже самі бачите - ZED
Дякую Golemу за те, що виправив мою неуважність під час реєстації  :)
#184
Думаю, не зашкодить така тема. Пропоную тут лишати інформацію щодо змін нікнеймів серед користувачів, аби не плутатися.
#185
На неділю маєм хорошу погоду і достатню кількість бажаючих відвідати цей об'єкт, поексплорити прилеглі до цехів території, пофотодрочити, покатати покришки і, головне, відчути цю унікальну атмосферу дестрою. Отже, неділя, 13:00, долучаємось!
#186
Тутка є інфа та схеми трьох нічних маршрутів.
Очевидно, нововведення під час Свята кави сподобалося мешканцям (мені точно!) і маршрутки курсуватимуть тепер на постійній основі.
#187
Шикарна вилазка! Від мене теж + всім  ;)
PS. бідні мої ноги і плечі...
#188
+1 Всеодно куди, і там і там хочу побувати.
#189
Молодці! Рясно +сую! Звіт і фотки супер, особливо та "псі-установка" ;)! Цікаво, що то воно взагалі таке?

PS. Доречі, на Хімсільмаші я теж не був ще ні разу :-[, Так що, будете лізти - забирайте й мене!
#190
От тому я і казав, що варто там щось зробити. Як не мотузку протягнути, то хоча б якийсь попереджувальний напис! Хідник там реально раптово обривається. Коли йдешь і бачиш, як в 2 метрах від тебе він на поверхню починає виступати, то не думаеш, що на цій відстані щось може бути. Нам пощастило, а когось в 4 колектор ще затягне, а там не відомо, коли в трубі повітря починається, та й взагалі поки що про нього майже нічого не відомо.
#191
Так, саме там.
П.С. Обговорення цієї теми тут
#192
Цитата: Alter від 07.10.2011 17:57:40
Пан напевне не потрапив на звіт, так як лінка для непосвячених в даній темі нема. Йно одна фотка.

Винуватий, виправився
#193
Чорт, я в неї (в дівчинку) вже влюбився :-* Окрім цінного металу на дорозі вона ще у добрих кількох десятках таких об'єктів побувала, що я ледь не к..чив! Блін, хоооочу туди!!!
#194
Happy B-day, ROY! Нехай всі попередні побажання помножаться як мінімум на 5!  ;)
#195
ХЯС сі потішив описом, сі намилував фотками, віддячив +
#196
Про жабку забули згадати ;)
Я от думаю, варто було б вбити в стіну з обох боків 4-го колектора щось тіпа альпіністських шлямбурів і натягнути між ними мотузку на майбутнє (шоб із дошками не тягатися кожен раз). Лівий берег реально лише до ПЗК пройти, а от правий дозволяє пройтися далі.
#197
Скарги, відгуки, пропозиції лишаєм тут:
Основна тема там
#198
   Сьогодні :-), Alter, Stinger & Йа шукали вночі 4-й колектор. Зустрілися о 22:00 біля входу в парку Франка. В складну дорогу нас провів Roy, але з нами не зміг піти. Спорягу вдягнули ще на вулиці та заінсталилися крізь білі двері на величезну купу бомжарського мотлоху (навіть якась тачка там була). Як і планувалося, пройшлися "мокрим" маршрутом 9-го колектора до Полтви. Йти по слизькій бруківці було складно, проте цілком можливо. Дорогою і гренат бачили, і пацючків побризкали водою... :)
   Перша серьозна проблема виникла, коли ми вийшли до з'єднання із річищем Полтви. Швидкість течії там реально збивала з ніг і встояти було майже неможливо! (22:30). З ситуації вийшли так: всі схопилися під руки і потроху просували Stinger'a до скоб; так по черзі і видерлися на лівий берег. Далі стандартно перейшли по містку на правий і рушили за течією. За залізничним мостом побачили цікаву штукенцію: посередині потоку чи-то велика кеменюка лежала, чи-то знизу якась труба викидала воду під тиском, але на поверхні це виглядало як сталкерівська гравітаційна аномалія над водою  :o. Дивуємсі, Фоткаєм, йдем далі...
   Через метрів 50 нашу і без того вузьку тропу починає накривати водою. Закруглене склепіння різко змінилося на бетонні короби. Я йду перший, поволі перевіряючи "дно". Вже видніється сухе продовження хідника, але за 2 метри до нього я, бляха, пірнаю однією ногою по дупу у канаву. Якби не Stinger (за що йому окремо великий + від мене), то плив би я собі аж до очисних. Доречі, це і був той самий 4-й колектор. Я коли плюхнувся, то на рівне дно встав і тіко зараз збагнув, що течія мою ногу не у бік річки тягнула, а в протилежний. На мапі напрямок вказано правильно. Мабуть, це для розвантаження частини каналізаційного потоку. Тож потрапити у цей колектор з Полтви без гідрокостюму і балонів з киснем не вийде :( Хіба тільки залізти в каналізацій люки на Липинського.
   Короче, доки я зливав воду з лівого бахілу і викручував кросівок, хлопаки сходили за якоюсь арматурою, але і це не допомогло перебратися через воду. Не маючи можливості дослідити 4-й колектор, але сповнені адреналіну, сил та електроенергії, ми вірішили йти основним річищем, тому Було прийнято рішення розвертатися до мосту і йти лівим берегом.
   За 20 хв ми зробили гак у 2 км і були на іншій стороні річки. Там нам трапилися декілька дрібних колекторів, що були побудовані після 42 року і, відповідно, на мапі позначені не були. Потім ще довелося долати чудовий набір з вертикальних водопровідних труб прямо посередині проходу...
   Але головною очікуваною несподіванкою стало відкриття вірогідного місця з'єднання Південно-Західного Колектора із Полтвою. Широкий, потужний колектор просто не дає змоги йти далі, та й в нього не залізеш без спеціальної споряги. Тож, потопталися (похлюпалися) ми там, пофоткалися та й рушили собі назад. В оригіналі планували вилазити біля Міленіума, але поруч із автодорожнім кільцем нас чекав знаменитий відкритий люк, яким ми вдало і скористалися.
   В нас все ще було достатньо сил і часу (1:02), тож після фотосесії, яку нам організувалі дівчєта, які шукали діскатєку, та невеличкої наради ми ламанулися ще й у бомбік на Липинського 8) Проте затриматися там надовго нам не дало погане передчуття та відкрита решітка зі світлом з Ювілейного.
   Ну і на завершення сього дійства, ми, брудні по вуха, завалилися в стікляшку навпроти Магнусу відмитися, повечеряти (чи вже поснідати), ну і обговорити все, що побачили, почули і відчули.
   Загалом, вилазка виявилася дуже пізнавальною, і щось мені підказує, що це буде далеко не останній "хрестовий похід" ;). Дякую всім учасникам за чудово проведений час (всім по +).
PS. Фоток не робив, бо був відповідальним за яскраве світло, тож зливаєм-с хто-що має :)
Обговорення тут
#199
Бачили ми сьогодні те місце, де на мапі Лесика ПЗК впадає в Полтву. Дуже на це схоже, але виникає багато сумнівів. Отже, з лівого берегу напівзатоплений хідник Полтви обриває 2-метровий повноводний колектор. Швидкість течії солідна, глибина не меньше 60 см, хідників немає. Через кілька десятків метрів видно, що той коллектор виходить з бетонних кілець і маршує суворо прямо, наскільки видно. Судіть самі ??? Фотки в Смайла.

Без решти креслень того пана "читача" розібратись остаточно буде складно.
#200
Витягнув 2 Duracell з лазеру.