Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - kivi

#1
-1 в мене завтра робочий день поставили :(
#2
мені теж було б чудово на один день. не проти?
#3
Цитата: stinger від 28.10.2010 22:08:45
Народ! а хелоуін святкується з 31 на 1, одже з неділі 31-го на понеділок 1-го, чому всі вирішили що з суботи на неділю????? ???

то святкуватимемо з суботи на неділю, бо так зручніше. а свято дійсно з неділю на суботу. але то таке.

із самим святкуванням, бачу, ентузіастів значно поменшало. але в будь-якому випадку, Рой, у тебе має бути супер-бомбезна фотосесія :)
о котрій зустрічаємось на СКА?
#4

Отже, з місцем визначилися - Лощина, час - ніч з 30го на 31е.

Пропоную обговорити наступні питання:
- перепусткою на свято може стати вирізьблений гарбуз або свічка
- може зробимо костюмовану вечірку?
- напої - хто що п"є, той те і бере
- закуски (узгоджуємо, коли стане відома точна кількість народу)

З.І. хтось в курсі - чи можна палити вогонь в тому парку над Лощиною, було б непагано зустріти схід Сонця, гріючись біля величезного вогнища
#5
порадьте, будь ласка, як добратися на 8 до Стрия зі Львова, і я буду
#6
якщо єдина можливість відсвяткувати і ненажиратися це тільки в Лощині, то сумно за наші уявлення про відпочинок.

що ж до мистецького підходу, то з радістю допомагатиму у створенні інсталяції. Пропоную як моторошний варіант оздоблення Лощини петлі висельників (тільки не забути б їх позабирати після святкування, бо когось може і кондражка хватити), гостроверхі капелюхи і мітли
#7
їду.

і по гриби непагано б зайти
P.S. для козака і сто верст не гак ;)
#8
свічки, то, звичайно, добре, але не впевнена, що в Лощині вони будуть доречні - звичайні ліхтарики з приглушеним абажурами, чи всілякою мішурою світлом, вирізблені гарбузи з тими ж таки світлодіодами всередині і обов"язково казан з якоюсь гидотою всередині.

Але думаю, що на природі таку таємничу ілюмінацію зробити навіть легше (живий вогонь, казан булькотить, гарбузи порозкидувані по периметру :) ). Та й святкування пройде не обмежене вузькими коридорами.

Ідея inkognito з Новим Роздолом мені імпонує більше всіх.
#9
Сердечні вітання з поповненням!

Велика дяка і шана батькам за те, що привели у світ таке маленьке чудо. Міцні обійми й поцілунки InkognitA просто за те, що ти Є. :-*
#10
о! я пам"ятаю, коли ще була мала, батьки запросили додому одного дядька. То він всю хату обійшов з маятником (то була золота обручка нанизана на нитку см 30). Націкавіше, що дійсно - рука у нього зовсім не рухалась, а маятник у різних місцях розкачувався в різні сторони і з різною інтенсивністю... А потім і ми, малі діти, бігали з тим маятником і теж він хитався в різні сторони, але для нас це була просто забавка...
#11
"Шоа у Львові" (книга неодноразово згадувалась на форумі) - Наконечний чудово описує Львів у часи війни, маючи дещицю уяви та хоч найменше уявлення про місто, можна домалювати в своїй голові багато образів того періоду.

(*форуму дякую за те, що надихнув прочитати книжку, а Golemу особиста подяка за те, що читала друковане видання :) )
#12
тьху ти ну ти!
понарозказували тут всяких байок, потім сиди і думай - а чи не на місці старого цвинтара будинок побудували, а чи не загинув хтось бува там, де я кожен день прохожу...
#13
якби в неділю, то залюбки б до вас приєдналася
#14
ну яка віза! :) там до Польщі ще кілометрів із 9-10. Я розумію, що "для скаженої собаки і 100 верст не гак", але сподіваюсь, що на ранок після бурного фестивалю ви не прокинетесь десь у Шенгені  ;D

Що ж до фортів, то варто туди зануритись. В минулому році на першому поверсі форту Дзига влаштувала там свою експозицію, але ніхто не мав нічого проти, якщо хтось залазив углиб із власними ліхтариками. А якщо аж дуже не хочеться палитися, то у східній частині є додатковий вхід (натрапили на нього випадково - побродіть трохи у урвищі)
* написані спогади річної давнини - не судіть суворо за неточності
#15
а ви помітили там такі області як Voroshilovgradskaya '  та Stanislavskaya ' ?  ;D і не вистачає Хмельницької і Івано-Франківської.
#16

а чому така обмеженість в часі?

*вибачаюсь за можливо ламерське питання, але в печерах не довелося лазити, хоча дуже хочеться
#17
дякую!

і дійсно, знайшла тут поселення, яке вже 40 років не існує - на його місці зараз полігон
#19
Після історії переказаної у "Шоа у Львові" геть нема бажання що-небудь там придбувати.
А коли я туди потрапила у базарний день (купа народу і всі рухаються як отара), то навіть не з"являється бажання туди завітати знову, хіба що так як ви - з смого ранечку, щоб озирнути той безлюдний простір ;)
#20
В Житомирі теж мається такий будинок. Така незвичайна його форма була зумовлена архітектурою сусідніх будинків. Щоправда, сусідніх будинків того часу вже давно нема, а цей стоїть.
Зверху форма будинку нагадує серце, тому часто можна почути історії, що у стінах того будинку колись знаходився будинок розпусти. Насправді ж його там ніколи не було і не могло бути.