Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#1641
ЦитуватиОт питання для "профі": Як ту аську настроїти, щоб не шукала лайна всякого, я вже поставив вибраний дискрім без тих всяких чорних металів/кришок/фольги/ 5 центів і всеодно пищить на всяку єрись

На такому апараті як "аська", ніяких "дискрімів" ставити не потрібно. Принаймі я так роблю, і мої знайомі теж. Для початку, копати треба всі сигнали, так набувається досвід і краще пізнається апарат.
Ще залежить, де копати. Завідомо копати там де ніяких боїв не було? Навіщо? Треба студіювати історію району, вивчати карти, спілкуватись з старожилами і тоді вже буде потрохи усміхатись фортуна))
Навправду, за маски, особливо на апараті початкового рівня - забудь.  Накопавши чорноти і шмурдяку різного, з часом впізнаватимеш по сигналах такі бажані трофеї.
#1642
Близько року тому бродили на території СКА з Inkognito. Тоді ще кипіла робота, обкладали плиткою басейн. Здивувала нас тоді кількість кондиціонерів на будівлі, де вхід знаходиться.
#1643
Власне, онлайн-музей нацбанку України. Цікаво ознайомитись з колекцією, подивитись зблизька. Як на мене, не надто насичена, але все ж. Решта - в приватних колекціях :)

http://bank.gov.ua/3dtour/#!prettyPhoto
#1644
Вибачайте, я на жаль також мінусуюся.
#1645
Станом на зараз гвинтокрил активно кружляє на центральною частиною міста.
#1646
Mary, вітаю з ДН!
#1647
Гумор / Re: Смішне Відео
01.06.2012 15:55:30
#1648
Це добре, що об'єктом почали опікуватися, облагороджувати. Незважаючи на те, що так вільно там вже не полазиш, місце буде збережене. Приємно, ще комусь це небайдуже. Хочу туди ще раз, в четвертий раз :)
Згадую за Лощину, чому б таким не зайнятись і нам?
#1649
Виходить в обговоренні відокремленні дописи від користувачів, загублена послідовність.  В існуючій темі вона є збереженою і що характерно для форуму, дописи людей, здогади, думки, повинні бути вкупі. Буває хтось виклав фото якогось цікавого електровоза, тощо і пости нижче власне цікаві його означенням, скажімо від Venick'а, а в даному випадку вони розділені, в обговоренні. Проблемно буде  скажімо з пятої сторінки теми заходити в обговорення і шукати інфу. Тому вважаю, що не варто розділяти. Флуду, офтопу, подякам - зась, а дописи по темі мають бути.
От що скажу, бракує нам якісного сайту...
#1650
Особисто мені місто сподобалось. Банально, від знайомства з подарованими трамваями. Дороги, та все інше також запам'яталось, а також ціни на таксі. Приємно вразило. Ну і чистота вулиць.
В багатьох відношеннях Львів, порівняно з Вінницею "нервово курить в стороні". Нажаль.  :(
#1652
Так, дороги, інфраструктура краща ніж у Львові.
Але незабуваймо про обговорення
#1653
Я був б дуже здивований, якщо б трубоукладчик був знайдений, хоча б в напів-розібраному стані :)
#1655
Залік! +

Треба туди якось навідатись, бо вже скучив за тим запахом сховища))
#1656
Справді краса.

Розміщаю фото, для кращого сприйняття: :)













#1657
Звучить цікаво, міг б приєднатися. Проте, точно буду знати не раніше як за два тижні до планованої поїздки.
#1658
Ось так виглядають сидіння у вагоні 2 класу. Три сидіння проти двох, якщо порівнювати з київським експресом (котрий знімають з маршруту доречі). Маємо мінус по комфорту, а також по ціні - 307 гривень за квиток з Києва до міста Лева. У вихідні націнка + 10%. П'ять годин у дорозі.
До порівняння - Київським експресом до Львова їхати 6,5 годин при ціні 84 грн. у другому класі.


#1659
Я до Вас постараюсь приєднатись. З мого боку фото та відео апаратура буде забезпечена.
#1660
Вже вчора конґратулював кулєгу, тепер ще й тут можна. Всі ми звідси знайомі))) Вітаю Ромчик! Міцного здоров'я, успішної роботи, та щоб завжди був час на експлор та цікаві вилазки!