Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#2461
Ідея дуже, дуже тру! Але гроші...і це є саме той чинник, який спиняє реалізацію ідеї.
Все може бути, можливо хтось прочитає та й втілить нашу тему в життя...
#2462
Назва розділу супер. Наразі залишається за мною це все структуризувати. Повидаляти троха флуду, розділити окремо війну, історичні періоди, технічні питання, корисні посилання, розділити знахідки по тематиці.
Планую зробити все компакто, чітко, та по тематиці. По мірі збільшення користувачів та їх дописів поступово буде розгалужуватися розділ.
Що ж, буду старатись для Вас!

Пропозиції по організації розділу прошу сюди дописувати. Ну і впершу чергу ідеї та думки по тому від  Yar-79!  :)
#2463
Мої вітання! Здоров'ячка, успіхів та ще більше нових відкриттів!
#2464
Отримав поповнення в колекцію зі штатів від дядька Golem'a. Ше раз велике дякую! Запас до 2012 гарненько поповнюється  ;D
Maker's Mark та Red Stag особливо тішать.  :)



Є в колекції різні пляшки, зокрема така 250мл:

запамяталася назвою а також тим, з якими словами продавця була продана мені на привокзальній " Хлопці, тільки не беріть її, а то потравитесь"... Так і попав цей неформат мені в колекцію. :)
#2465
Кидаю свої 5 копійок :)
Що ж, для початку розглядаю ідею, графічно-композиційні рішення залишаю на потім.
Існуючий варіант банеру є наразі найкращим по ідейному змісту. Пропоновані варіанти несуть вузьконаправлене ідейне значення. В тому плані, explorer є багатогранний, і не має асоціюватися тільки з андерграундом.
Насправді, теперішній банер охоплює ці ідейні значення, здалось б, світле небо, металічне кріплення і зелене світло нам у всі боки :) Саме воно. І ліхтар...
Просто, ідейно, гармонійно. Наразі він виграє.
Чекаємо ще варіантів ;)
#2466
ЦитуватиRoy, може ти і правий, але мені блін хочаб одного танка.
Якщо вважати Тернопіль околицею, то там вони є. ;) Взнати можна у звіті Стінгера - http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,3213.0.html
#2467
непопулярні в нас танки, туалети в них робили а потім продавали. :)
#2468
Знахідки / Re: Знахідки
02.12.2010 16:32:47
Ходив недавно полем по царській Росії, закривав сезон, і от дивіться чим мене то поле нагородило!  ;D


#2469
Треба, навіть дуже. Сядемо за круглий стіл, та обговоримо ідеї.  ;)
#2470
Скан статті про об'єкт у газеті Експрес.
Згідно прочитаного, скоро очікуються точні дані про решту поверхів бункеру. Колись знайомий обіцяв провести екскурсію по ним :).
Отож, якщо все буде добре, відвідати об'єкт доведеться ще раз. ;)
#2471
Точно! Приєднуюсь, зі святом Вас. Такий праздник Романи або ж Романовичі мають ще святкувати. Тобото і 2-го, і 3-го, і хто наймоцніший аж до Андрія, 13 грудня!  ;D
#2472
Прозорість можна, але ватермаркувати точно не по центру і до того ж великим розміром. Це просто негарно, як мінімум.
Використовувати верхні краї фото для того, та й буде достатньо.
#2473
Що ж, то перше що спало на думку. Пропонується варіант ватермарку із збереженням рідної стилістики. Шрифт Stencil std  (що й на наклейках та футболках ). І взагалі, взяли цей шрифт та цю палітру, варто вже їх притримуватися.
Перший варіант в характерних кольорах, на чорному прямокутнику, видимість буде найкраща, за рахунок контрасту форм, та чорного і жовтого кольорів. Розташовувати варто в правому куті.
Наступний без обрамлення.
Можна також зробити чисто білим. Якщо так, то з невеличкою тінню, правда мені не відомо чи є така можливість.

Upd: от щойно подумав, що ватермарк краще розташовувати з лівої чи правої сторони зверху фото, адже багато хто ватермаркує свої фото персонально, або вже зробив це раніше. Треба це врахувати, щоб не виходили незрозумілі накладання.

І доречі, є така програмка Mytoolsoft Watermark, за допомогою якої можна з легкістю ватермаркувати свої фото. В ній підтримується пакетний режим. Проста як двері.  :)
#2474
Ну що зразу кидається в очі? Це шрифт, колір, та розміщення. Шрифт бажано обрати беззасічковий. Ватермарк змістити ближче до правого кута, кегль підійде. На рахунок кольору - альбо білий, або лишити в 2 характерних кольорах.
Шось накину.
#2475
Цитата: inkognito від 20.11.2010 18:54:19
Цитувати"Подход к дизайну табличек хороший, рекомендую сходить по ссылке. А результат — скучный. Львов достоин большего."
Ги, а пряме посилання на камент Тьомича можна? Та ще відповідь із помилками...
Ось тут, в "бізнес-лінчі", його коротка рецензія - http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/business-lynch/2010/06/19/ за 19 червня цього року.
#2476
то нічьо, навіть і краще. Приїхав, якраз появилась жага до подібних вилазок.  ;)
Можна на кінець цього тижня перенести, і ще можна трішки удосконалити маршрут, враховуючи поряд розташовану взлітну полосу. Ну але то таке, по бажанню звісно.
#2477
коментар Артемiя Лебедева про таблички:
"Подход к дизайну табличек хороший, рекомендую сходить по ссылке. А результат — скучный. Львов достоин большего."
:)
#2478
Спокійно заходите в двір, акуратно відгинаєте бляху тієї ВШ догори і Ви всередині тунелю. Ну щоб не піднімати лишньої уваги йти краще коли стемніє. Двоє лізуть, решта чекають.
#2479
Хлопаки, як будете йти в той бомбік захопіть мені одну табличку "заражено" й нашивку. Буду дуже вдячний.
#2480
Все починалось ось тут
Нижче - результат, чудова стаття-розповідь талановитої Helli, яка з нами перебувала у цих місцях, і так вміло описала це через призму авторського бачення.
За що їй дякуємо, і особливо, за пряму згадку про explorer.lviv.ua!