Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#2621
Знахідки / Re: Знахідки
10.09.2010 02:23:43
Цитата: yar-79 від 09.09.2010 23:08:25
Давно я вже не виходив з МД до лісу, а копати так хочеться...І ось зідзвонився з одним київським товарищем, та вирішили скочити в броварський ліс. Існує думка, що цей ліс вже давно вибито вщент, і крім шприців та прокладок ви там нічого не знайдете...Але ми вирішили перевірити цю гіпотизу і ось що в мене з того вийшло:
Во наші люди блін дають, дезактиват на місці ;D
#2622
мужик з пультом в маршрутці
#2623
В тому році казали що журнал заглох. Зараз його воскрешають. Кубіти вчаться на журналістиці.
#2624
Цитата: zelja від 09.09.2010 16:58:21
Чуш ройко шо вони там тобі говорили? ааа напевно ще про одний репортаж ? але при свічках  ;D ;D ;D
Такого роду повідомлення краще в приват писати.
#2625
Цитата: Golem від 09.09.2010 15:49:34
За згадку Експлорера нагадати не забули? ;)
Звісно не забули!

ЦитуватиА коли той жернал має вийти,не згадували??
А хз, можливо за місяць - два.
#2626
Цитата: taras1 від 09.09.2010 15:38:32
Да журналісточки супер=))))) Цікавий звіт
А навіщо їм то було потрібно,для якоїсь газети ,чи для себе????
Виходить новий журнал "ХІД". От для того і була потрібна їм стаття про львський андерграунд. Подивимося що з того вийде ;)
#2627
Цитата: Golem від 09.09.2010 10:55:36
Дякую за чудову сЕкскурсію що ви їм провели, в мене б так не вийшло. Звіт класний! На рахунок пенька - назад його поставили? З тим люком треба бути обережно, шоб не закрили зовсім :( Ну і що вилізли назовні через "кабінет мера" - теж зачот :) То митці хотіли в тому кецику таку інсталяцію зробити, правда вже напевно наступного року.

Маю ще питання: чи відремонтували ліхтарі, світилися всі 3? Ну і знаючи Роя - будуть мегазачотні фото цих ліхтарів? ;) А то по суті є тіко фото Стінгера тих ліхтарів здалеку.
Як ми верталися, пеньок поставили акуратно на місце. Ліхтарі на цей раз світилися всі три. Ну а фото ліхтарів ще будуть :) - то ще попереду!
#2629
Пишу під враженнями. Приємними! Від приємного спілкування та пригодах на місцях!
Як і планували провели зустріч з моледенькими-гарненькими журналістами, краще журналісточками. Мали їх здивувати львівським андерграундом я, Romchick, SANECKA. Що ж, здається здивували, і нам це файно вдалося. Зустрівся з дівчатками-журналістами, познайомились, перейшли одразу до Львіських таєнимць, подалися до Лощини. Там на нас чекав вже Romchick. Перейшлися Лощиною, прогулянку допонювали цікавими фактами та історіями з місця. Всередині замітили деякі зміни: води в декількох коридорах стало більше, по дошкам вже не пройти а також металеві сходи котрі ведуть вгору, вже були зрізані.
Наступний об'єктом було бомбосховище на Чорновола. Інсталились, вдягнулись у бахіли та пішли у середину. У бомбіку вже не пошумиш - гермодвері до будинку вже відкриті, видніється світло з підвалів. Для дівчат момент входу/виходу з об'єкту був найцікавішим.
Далі був легенький перекус_перекур, а вже згодом ріка Полтва. Інсталились біля мосту. На люці був підло поставлений пеньок, добре що хоча б портал не закритий чимось міцнішим. Тут для наших гостей було вже найцікавіше, побачене та відчуте всередині а також  почуте від нас, створювало їм екстра-відчуття. Дійшли до веб-камери, тут запропонував не вертатись назад, а вилізти назовні класичним діггерським методом - через люк, що й успішно зробили. Вуаля...настрій в нас на всі 100, емоції переливаються через верх.і що ж тоді, ну.як завжди, всі одноголосно погодились це все окропити...чимось міцненьким. Що й зробили вже на Підзамче, заодно й бахіли помили...
Одним словом журналістам вечір проведений в "іншому Львові" сподобався...Казали, матеріал для статті буде чудовий. Співпраця в подібному роді продовжиться.

Було гарно, весело, та цікаво. Всі зарядилися гарною порцією позитиву. Буває таке нечасто, проте запам'ятовується назавжди :)

Фото_докази проісходящево:
#2630
Цитата: inkognito від 08.09.2010 00:11:51
Ройко мав зазвонити сьогодні та домовитисі, власне він звонив і просив нумер Альони. Гадаю, все уже мало бути домовлено на завтра по обіді, під вечір.
Я домовився з нею. Будемо проводити екскурс))
#2631
Впринципі, якщо завтра, позавтра - то міг би.
#2632
Цитата: Skip від 07.09.2010 14:18:08
угу, я на вас вже скільки чекаю  ???
О, то взагалі супер. Тепер забераю точно. Звяжусь в оп.
#2633
Хлопаки, телєвізію треба забирати і творити тру-дестрой №2!
#2634
Цитата: Ioan85 від 05.09.2010 14:37:26
Цитата: Roy від 04.09.2010 11:31:00
От додаю ще стержні від себе.  :) Небо над Львовом, витримка 30 сек. Було видно 5 якравих круглих об'єктів, котрі разом рухались, переміщались з однаковою швидкістю. Згодом раптово зникли.



Це часом не 24 серпня літало? Там якраз запускали китайські НЛО (щось на зразок пакуночок з підвязаною кошолкою та свічка, діє типу за принципом повітряної кулі)
Незнаю що то, але фото зроблене до 24 серпня...
#2635
Цитата: astrolon від 05.09.2010 00:01:25
Цитата: Roy від 04.09.2010 23:57:15
Якось брав участь при пошуку в квартирі потенційних "негативних" місць.
Шукали за допомогою рамки чи використовували ще якісь додаткові засоби?
Використовували маятник. Рамку ні. Треба якось попробувати походити з маятником, зробити його неважко.

Ось нагуглив:
виявити розміщення аномальних зон в своїй квартирі дуже просто. Для цього потрібно скористатись звичайним маятником-індикатором. Кільце, шайбочка, гаєчка, а то і бурштинова або пластмасова намистина вагою 15-20 грамів підвішена на нитці довжиною 25-30 сантиметрів, що під силу зробити можна кожному, може підказати вам багато чого. Коли я засвоїв маятник, навчився користуватись ним по більш повній програмі, я зрозумів, що він може вберегти нас від багатьох бід, пов'язаних зі здоров'ям. Також для визначення аномальних зон можна скористатись і рамкою для тих, хто володіє нею, але маятником навчитись користуватись простіше, хоч навіть і це не всім удається. Наприклад із моїх колишніх співробітників по роботі на ДМЗ «Карпати» навчились цьому одиниці, але ніхто так і не розвинув здібності. Багато хто брав маятник двома пальцями – вказівним та великим і старався погасити будь-які його коливання. Певно, що так навчитись володіти маятником практично неможливо.

Кого більше цікавить тут повна розгорнута стаття по темі пошуку геомагнітних зон.
#2636
Взагалі геопатогенна зона складається з скупчення дрібних полос, до прикладу в квартирі теж можуть бути негативні місця де не де. Полоса сантиметрів 30-40 шириною - от з такого ці зони складаються. Береться до уваги густина - так утворюється полоси, плями геопатогенних зон. Якось брав участь при пошуку в квартирі потенційних "негативних" місць.
#2637
Цитата: astrolon від 04.09.2010 21:57:41
В с. Каменобрід, що перед Городком є двоповерховий будинок кубічної форми зі старої темночервоної цегли. Його дуже добре видно з вікна електрички коли вона стоїть на станції. Так в тому будинку вже надцять років ніхто не живе із-за полтергейста (голоси невідомо звідки, привиди), хоча будинок в досить нормальному сохрані принаймі зовні (в середені не був). Важлива прикмета: вікна і двері першого поверху забиті дошками.
Дякую за інформацію про місце, взагалі, було б добре щоб у цій темі були описані такі місця а також їхнє знаходження. Ще також пасувало б десь роздобути карту геопатогенних зон, зокрема Львова.
#2638
Цитата: inkognito від 04.09.2010 18:09:42
ЦитуватиОт додаю ще стержні від себе.  Усміхнений  Небо над Львовом, витримка 30 сек. Було видно 5 якравих круглих об'єктів, котрі разом рухались, переміщались з однаковою швидкістю. Згодом раптово зникли.

а витримка точно-точно була 30 сек? а то якось зорі на задньому пляні повернулись конкретно, явно за 30 с. вони б так не встигли...
Звісно 30 сек, в екзіфі можна глянути. Зірки (тобто планета :) ) дійсно так рухаються, ще плюс врахуємо кратність об'єктива. Так і вийде.
#2639
Цитата: astrolon від 04.09.2010 15:36:12
Від мене подяка всім +
На фото зверху велика гільза, цікаво від чого?
Навіть незнаю, на днях почищу донце та оприділю вже. Викладу сюди.
#2640
ЦитуватиНу от розкажу свою історію.
Гуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова(були приблизно між дорогою що веде на Пасіки-Зубрицькі і розгалуженням залізниці до фак-парку і заводу ''Іскра" я собі просто обернувся(обернувся і братуха) і  ми побачили таку картину: на відстані кількох метрів(тепер тяжко сказати яка відстань розділяла нас і то щось ,але точно невелика) щось рухалося в сторону до колії,перейшло колію і пішло собі далі.Воно було схоже на людину,тільки справа в тому що воно не видавало жодних звуків(наприклад удар взуттям об каміння)воно було білого кольору і воно не йшло-воно пливло.От це я дуже добре бачив. Без сумніву.
Я вже потім потім почав питати в місцевих чи часом ніхто не знає-може там хтось загинув.Проскочила якась інформація що там таки хтось загинув,але наскільки вона точна сказати не можу.
Все може бути, цілком. Привид, тобто енергетичний згусток міг й показатися людському оку на мить. Можливо там хтось загинув.
Цікава тут дискусія розвелась, вже є стержні ;D  ну і також противники незбагненного.

От додаю ще стержні від себе.  :) Небо над Львовом, витримка 30 сек. Було видно 5 якравих круглих об'єктів, котрі разом рухались, переміщались з однаковою швидкістю. Згодом раптово зникли.