Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#2641
Цитата: taras1 від 03.09.2010 14:43:05
да дуже цікавий звіт !!!!!!а який бюджет поїздки,з людини?
З розрахунку на 2 дні це - 150 -200 гривень. Це зі всім (дорога, їжа і т.д.). Хоча можна й у 100 гривень вкластись.
#2642
    Надибав статтю у Високому Замку, про те як "відома американська дослідницька група
«Мисливці за привидами» (Ghost Hunters International) досліджувала паранормальні явища на території Підгорецького замку на Львівщині. Впродовж трьох днів за допомогою надсучасної апаратури дослідники намагались виловити у замку духів, які, за давніми легендами, живуть там і лякають жителів Підгірців. Зусилля не були марними. «Привиди у замку справді є!» – такого висновку дійшли американські дослідники".


Уривки з статті:
   "З того часу до Підгорецького замку були запрошені чотири різні групи людей, які займалися дослідженнями аномальних явищ на території замкового комплексу. Вражаючі висновки були зроблені командою популярної української телепередачі «Битва екстрасенсів». Усі двадцятеро екстрасенсів одноголосно заявляли, що замок переповнений привидами"

«Мисливці» розповіли, що під час досліджень використовували спеціальну апаратуру: пристрої, які здійснюють звукозапис, вимірюють електромагнітні поля, радіоактивність, термографічні камери, камери нічного бачення, портативні і статичні відеокамери та інше спорядження. Значна кількість апаратів виконана на спецзамовлення, зокрема: геофон, який фіксує та описує вібрації; ЕМП вимірювач, що створює аудіоефект при змінах в електромагнітному полі; генератор «білого шуму»... Працювали лише вночі, коли, мовляв, на світ виходить потойбічна сила. Американський проект дослідників позиціонується як документальна програма з науковим підходом. Тому до кожної знахідки вони ставляться скептично і намагаються пояснити наукою. На запитання журналістів, якою мовою спілкуєтесь із привидами, головний продюсер американського проекту Керан Газалвес сказав, що тут мова не відіграє жодної ролі, слід дивитись на явище ширше.

Більше про таємниці Підгорецького замку розповіла фіналістка VI «Битви екстрасенсів» Олена Курілова, яка взяла участь в американському дослідженні «Мисливців за привидами». «Жодних документів про нерозголошення таємниць дослідження не підписувала, тому розповім, що мене вразило у Підгірцях, – сказала вона. – Підгорецький замок – шокуючий і паранормальний. Вже біля воріт палацу відчула тривогу. Коли зайшла у замок, побачила силует жінки у довгій білій сорочці та з розпущеним волоссям. Кожен її порух супроводжувався незначним вітерцем, хоча протягу у кімнаті не було. Відразу відчула, що привид має позитивну енергетику, він – світлий, відкритий і випромінює тепло. Коли я підійшла до жінки у білому ближче, її силует наче випарувався, але присутність відчувалась і надалі». Дослідники припускають, що цей силует, швидше за все, належить дружині польського короля Яна ІІІ Собеського Марії Казимири, про що свідчать і давні легенди. «Згодом у підвалі замку побачила ще двох привидів, – продовжила Олена Курілова. – Це були силуети військових у німецькій формі».

Оригінал статті тут

Що ж, дуже цікаво, залишається дочекатись до виходу їхнього фільму про замок. Місце там таки з доволі потужною енергетикою, буваючи там неодноразово відчував на своїй шкурі :)

Фотка_скан з газети з ймовірним привидом:)


Було б добре якщо б хтось поділився власними спогадами, чимось побаченим, або ж відчутим на собі. Без міфів та легенд звісно.


#2643
Цитата: Bottlehunter від 03.09.2010 09:05:01
Яка буде погода - знає хіба Боженька. Вже гірша, ніж в мене в Долині напевно не буде - третій день +10 і дощ. Особисто  я збираюся на наступні вихідні (10-12.09) поїздом, хіба би якийсь форс-мажор. хто зі мною - пишіть в особисті, квитки треба буде взяти наперед.
Якщо не важко напиши варіант добирання (який поїзд, час і т.д.). А також місця, які хочеш відвідати окрім основного.
Також може бути такий форс-мажор, як охорона на стоянці, яка за той час могла все таки проснутися  :) Ну і хто з тобою, думаю, цілком можуть сюди дописувати)
#2644
Цитата: inkognito від 02.09.2010 23:33:16
Цитуватитеба ще вирішити про час - я пропоную поїхати на наступних вихідних (10-12 вересня)

Благословляю Вас...А погоду ти видів на той час?Пертись через 0,5 України, щоб потому робити фото в дощ? Окрім цього, тема цицьок не розкрита - а нам треба тру-якісні фото. Гадаю, варто забити болт до часів кращої погоди (бабине літо) чи зими із купов снігу.
Та, тільки тру-якісні фото. І тільки без дощу. Позитивним є те, що клімат там сухіший, відсутні опади в такій к-ті як в нас. Слідкуємо тоді за прогнозами.
А от зимою цицькам холодно буде - ні знимООк, ні решта може не вийти  ;D
#2645
Воєнне ретро, Radio Reibert  :)
#2646
Я б не проти туди ще раз з'їздити, пошукати цікаві ракурси для зйомки. Але нажаль не тепер, десь трішки згодом.
#2647
Ось результат нашого годинного нічного бродіння навколо палатки. Гільзач та патрони, кулі. І повторюсь, є повід туди ще раз навідатися! ;)
Палили вогонь на боєприпасах ;D
#2648
 :) кому треба, на рясне, на Шевченка за ВАМом наліво...
#2649
Звіт з поїздки тут
#2650
Обговорення та коментарі:
Звіт тут
#2651
Агов...Що так пізно. Завтра, в 07:00 ранку відчалюємо вже...
#2652
Що жж..ж, на..а...а..азбиралось на...на...нас поїздку ба.ба...ба..гатоооо..., а саме я та Zelja. Аж двоє. Трохи сумно, шо така кількість. Але нічо, їдемо веодно!
Чи може всетаки ще хтось надумає?
#2653
Обовязково прийду!
#2654
Цитата: Golem від 23.08.2010 08:44:16
Йо! А шо з тим розплідником стафілококів міська зрада планує робити? Реставрувати яко історичну цінність чи допердоліть до норми і спаліть?
Думаю, останній варіант більш вірогідний :)Будинок не є памяткою архітектури, пережив моцний капремонт за совітів, з старого лишились хіба несучі стіни та фрагменти еклектичної ліпнини
#2655
Мав змогу познімати з даху майбутнього недобудованого готелю, що на Куліша. Нові ракурси і незмінні львівські дахи))







Ше трохи і все забудують :)




















Вид з готелю "Власта".Туди спокійно проходиш через регістратуру (інакше не назву іі там), сідаєш на ліфт та піднімаєшся на передостанній поверх. Без проблем.

решта тут


#2656
Тру! Ми молодці що витерпіли той страшний смрад, шо стояв в тому будинку, ніхто  сі не обриґав. Учасникам по +
#2657
Цитата: RoMeL від 22.08.2010 13:03:59
+1 Давно хотів щось подібне втнути. Тіки стримує відсутність відеокамери, щоб ті походеньки зняти...Слухайте, а може створимо такий собі експлорерівський варіант "Вижити любою ціною"? Один оператор + один виживальщик і вперьод ?
Ідея супер, виступив б також в обох ролях! Щоб довго не чекати, в вересні, жовтні, можна таке організувати.
#2658
Як би там не було - треба пробувати, ідеї є, бажання є, і об'єкти також. Решта вже походу пєси, як піде. То має бути цікаво.
#2659
давайте точно оприділимо хто їде і день поїздки.
середа-четвер-пятниця або пятниця-субота-неділя?
#2660
Плани / Re: пл.Різні 13
21.08.2010 01:58:39
Цитата: Fenriz від 21.08.2010 01:56:01
раз вже будете там, то якшо не страшно дослідіть підвал заньковецької) (широке вікно навпроти "лівого берегу")
на фото видно...

цікаво.правда місце трохи пальоне, глянемо ще з внутрішнього двору, на наявність входів.