Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#2681
Котельня inside:























Чарівне місце!
#2682
Незважаючи на дощик, вилазка, (чи виїздка) вдалась на всі 100! Об'єкти, село, яблука на селі, горівка, Бровко, поле, ковбаски на мокрих дровах з сухим паркетом - мега ТРУ! А і ше прикордонник з граблями, мовчазний..., це все лише найнайприємніші спогади! Учасникам по жирному + від мене.
#2683
Вітаю, для Вас сьогодні важливий день!  ;)
#2684
Обговорення / Re: Калуш
28.07.2010 13:33:42
+ Був проїздом в Калуші сьогодні, краєм ока на те все глянув. Хочу туди, хоча б на 2 дні...
#2685
ЦитуватиТру-дігери бухають. Це характерна риса будь-яких робіт, що стосуються землі. Від геодезиста і археолога до шахтаря, дігера і сибірського нафтовика – всі бухають. Земля якимось чином постійно натякає на алкоголь.
А дівчат-дігерів є багато?
Дівчата є. Десь 5-10%. Зазвичай це украй страшні дівки, часто просто жахливі. Навіть якщо трапиться кілька красивих дівчат, у них виявляться здоровенні таргани в голові. Винятки, зрозуміло, є.
Усміхнуло.. ;D ;D ;D, А на рахунок останьої цитати; можна сприймати двояко  ;D
#2686
Фото аварії товарного потяга, котрий зійшов з рейок. Місце аварії - Рясне, правіше від автомобільного мосту. Інфа про ЧП у ЗІКу

Вигляд з мосту:


Вигляд знизу


Штаб на місці події)

#2687
Цитата: stinger від 26.07.2010 03:02:30
форт З'явленська гора ми вже бачіли в живу, а от тут я знайшов карту, на якій ще знаходиться форт Рясне, такої ж форми як і на схемі під номером Х. На тижні маю бажання пошукати його на місцевості.
Треба пошукати, та й взагалі, на Рясне є ще багато недосліджених нами місць та об'єктів.
#2688
Гарно, + від мене. Цікавий звітик.
#2689
Разом з Смайлом маємо бажання перейтися ділянкою від вул. Шевченка, а конкретніше від елеватора до вул. Вінниця, з метою пошуку пролягання південно-західного колектора, також зачіпити вул. Тунельну. А найважливіша мета - це фотографування вечірньої залізниці, на ділянці від Клепарова до головного вокзалу. Тип прогулянки спокійний, без гострих проявів на кшталт кудись влізти, зломати, та пірнати (під землю). :)
Плануємо десь на 17:00.
Хто має бажання, приєднюйтеся!
#2690
 :)
#2691
Тут трохи є моїх фоток з коментарями з поїздки до Греції. Є ше трохи Болгарії,
місто Відін і Пещерен Дом)).

#2692
тут ше є пару цікавих фото
#2693
Колись на Високому Замку зазняв як літак пливе на посадку. Цікаво виглядало, якраз на будинками.

#2694
Стан на тверду 4. Все на місці, все ціле.
#2695
Мій рюкзак вже проданий. Правда є ще один такий, з оранжевими смугами, колега продає. Ціна 200 гривень.
P.S. Доречі, в рюкзаку можна з двох відділень зробити одне велике, утворюється багато місця. Жертвується боксом для фотоапарата правда. Віділення для ноута це не стосується.
#2696
Цитата: Yuriy від 20.07.2010 20:03:25
А якого кольору твоя?
Зелений, якраз той що на першій картинці.
#2697
Ідеальний рюкзак для подорожей, зручний, є окреме місце для ноутбука (до 17 дюймів), куди також влізуть шнур та мишка і навіть ще щось)). Є окреме місце для фотоапарата та 4 обєктивів, в боксі також мають місце захисні подушки. Є також третє віділення, доволі вмістиме для інших речей, з міні кишенями для ручок, карточок, гачком для ключів та іншого. Віділення доволі вмістимі, можна запакувати багато речей, за відстутності ноутбука - ще більше. Фляшка, їжа, светр, футболки все спокійно вміщається разом з фотоапаратом з 4 обєктивами.  У рюкзака водовідштовхуючий матеріал All Weather Cover™. Користувався ним зрідка, стан ідеальний, без надривів та слідів зношування. Колір чорний з зеленими смужками.
Продаю за 250 гривників. Ціна нового стартує від 550.


#2698
Гарно! Можна з якогось ракурсу його зняти.
А з тим тунелем в мене є історія одна. Мав нагоду стояти на мості в той час, як проїзджали два товарні потяги на швидкості немалій. Був якраз між двома коліями, ні вліво, ні вправо, діватись нікуди, ліг між коліями, тримаючись руками за шпали. Отримав порцію адреналіну тоді потужну...! Добре що хоч порція в штани не пішла)))
#2699
Насправді це є класичний "дойчляндський" бомбік, до того ж завалений хламом з лікарні. Повідав мені про то знайомий, який там колись працював. Так що вже не обовязково туди докопуватись спеціально.
#2700
Цитата: stinger від 16.07.2010 23:44:43
година 22, не раніше, бо точно спалимось. тре щоб хтось в полтві знімав ще.
Знімати буде мій кулєґа та напарник Назар, якщо шось в нього не виканає тоді вже я.