Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#2781
Прийду, відзначимо))) :)
#2782
Вітаю дядьдко! Бажаю тобі здійснення всього того, що ти собі бажаєш! Міцного здоровя також! І таки дійсно, почастіше заходь на форум  ;)
#2783
Цитата: zelja від 19.05.2010 19:35:17
Я приготував зачотний лом 1.5 метровий
То є добре, хоча ше краще "урановий" лом ;D, памятаєш?  ;)
Хто ще буде?
#2784
Є пропозиція почати ту справу в четвер срання (приблизно о 6:00), підписався вже deadmeat та Stinger. Що шановний нарід на то скаже? :)
#2785
Цитата: inkognito від 16.05.2010 21:44:05
ЦитуватиНаступний препарат це Омеп, чудово понижує кислотність шлунку, навідміну від Ренні та решти того роду препаратів (суджу по собі)
цікаво, а в чому перевага Омеп'у? Шо на свій хлопський розум можу зрозуміти із інструкцій, Омап (власе ОМЕП) вже варто їсти коли наявна виразка чи загострення гастриту. Я ж мав наувазі засіб від печії, що часто виникає при нашому нерегулярному та незбалансованому харчуванні на усякого роду вилазках.

P.S. РАНІТІДИН вітчизняний вартує до 3 грн., ОМЕП - від 19 грн. Дія - практично ідентична. У аптечку власне ше класно було б ІМОДІУМ покласти, врятує від наглої срачки
Омепразол 20мг. в капсулах коштує до 5 грн. Знову ж таки, це все індивідуально. Вживав і ранітадин колись, проте омепразол  значно ефективніший. Кислотність, біль знімає найкраще, повір все перепробував. Можна навіть його вживати зазделегідь, знаючи що буде неякісне харчування протягом дня.
Проте найкраще такий препарат вживати особам хто має хронічні хвороби ШКТ. Хто того зла немає, але спіткала печія цілком підійде Ренні, Маалокс і тд.  
#2786
Цитата: YserL від 16.05.2010 21:20:43
Я за в будь який день.
Аналогічно, будь-який день. Ломика візьму, ще пошукаю домкрат в підвалі.
#2787
Додам ще по розладах шлункового-кишечного тракту, а саме: Церукал, хороший засіб при тошноті, блювоті різного походження. Прискорює випорожнення шлунку природнім способом :). Наступний препарат це Омеп, чудово понижує кислотність шлунку, навідміну від Ренні та решти того роду препаратів (суджу по собі), також вгамовує біль при загостреннях хронічних хвороб шлунку (гастрит, виразка).
YserL з доповненням inkognito вже сформували аптечку. Єдине що варто індивідуально враховувати наявність ліків від хронічних хворіб, які раптово можуть загострюватися.   
#2788
Якийсь кооперативний будинок. І дійсно таки, люди самі собі зробили і знаки і обгородження.
І ше там живе злий пес Брюс  :)
#2789
Час польоту в середньому скільки триває? Чи обмежується 10 хвилинами?
#2790
Бастурма передчасно вилетіла з пакету комусь в писок  ;) ;D
#2791
До речі, є ще якась інфа по тому випадку з літаком? Хотілось би дізнатись причини та обставини цього падіння.
#2792
To Romchick: дякую за рідкісні знимки, + від мене.
А той МіГ обклеєний, мабуть до фарбування готувався?
#2793
Сфоткав на Луганській :)
#2794
Стоп.,як то так без горілки?? Компанія така перевірена вже зібралась...і місця знатні... ;D ;D ;D Паливо, як не як для нас

P.S. Жартую звісно ;)
#2795
Хм...цікаво, хотів би поїхати, проте не знаю як з часом вільним буде на кінець місяця. Місцина там цікава, є шо знімати.
Хотілось щоб ше Лесик поїхав, бо - "там де Лесик - там весело !"  ;)
#2796
Обговорюємо тут шановні, а основна тема тут
#2797
Радив б брати ось такий казанок: http://www.reibert.info/forum/showthread.php?p=1266000
Придбав собі недавно, задоволений. Присутність миски в середині не може не радувати. Гарно можна ділитися їжою на трьох осіб. Або ж розділити наїдки для себе на "перве, вторе і трете". Також відпадає необхідсть брати горнятко.
#2798
Цитата: Nachtigall від 12.05.2010 15:01:44
а ви бачили оцей сайт,який організовує поїздки в чорнобиль? http://lplaces.com/ua/tour
Звісно, такі гроші ніхто платити не буде, вже це не раз тут обговорювалося. Тому й тема відповідна створилася, власне потрапити на об"єкт в більш оригінальний та не такий коштовний спосіб.
#2799
Для нічної поїздки AC/DC точно підійде, перевірено на собі. Сон якось відганяє.
#2800
Цитата: stinger від 11.05.2010 16:29:44
Абсолютно згідний, не треба ненавидіти минуле, треба просто сприймати його, як досвід і просто робити висновки, ссср вже нема, фашистів вже нема, є Україна, і нам з вами тут жити, тому будемо сприймати і розуміти кожну людину як особистість зі своїми поглядими і звісно ж поважати. :)
Стінгер, золоті слова!
Думаю, тепер це мав би бути хороший епілог всього вищенаписаного  ;)