Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#3061
Телескопічна трубка є в комлекті?
#3062
Цитуватипривіт, камради! бачу є певний інтерес до приладів хім. розвідки. зараз маю дп5а з усіма лампами у комплекті, кому цікаво - зголшуйтесь

Можна подетальніше, що саме в комлекті, в якій кількості, і за скільки?
#3064
Тру рецепт, слина тече коли читаєш..Лишається то попробувати.  
Думаю то буде така можливість скоро, на нашому паті ;)
#3065
Перебуваючи в Польщі, у 2006 році, їздив на подібному рейковому автобусі. Від нашого відрізнється розміром, має  трішки інший зовнішній вигляд. Двері до кабіни машиніста скляні, дозволяло спокійно спостерігати за ним. А також, нажаль, відрізнється відсутністю битого скла, сміття ну і звісно, відкритим доступом до WC
#3067
Отже, зібралось нас недільного морозяного ранку не багацько, були лише Inkognito, Stinger, VeNick та я. Зустрілись, та й попрямували до ст. Підзамче.
Дехто перед тим ще зайшов в кабачок, ну і поправивши здоров'ячко попрямували  до поїзду. Вагон просторий, зручний, біля кожного віконця присутній столик під яким є контейнер для сміття. Наразі виглядало все акуратно, не засмічено. Були касири, дві молоді дівчини, мабуть найгарніші касирші на Льв. залізниці :)
Для цього маршруту навпроти будинку ім. Гната Хоткевича зробили та обладнали зупинку, решту зупинок на маршруті оновили. На кінцевій в Сихові, нас приязно касирші попросили вийти на холод. "Уборка"... Відкрили туалет, який звісно, закритий для пасажирів, дістали віник, мр.Мускул і прийнялись совково-показово "пуцувати" вагон. По прибиранню, відро зі сміттям пішло десь на вулицю, і також любязно запросили нас всередину.
Доречі, більша половина пасажирів теж каталась так як ми, туди-назад. Вагон пустий майже був, тільки цікаво, як в будні?
Відчаливши від Психова, зійшли на зупинці "Коновальця" і поїхали в центр, на пл. Ринок поїсти якихось дойчляндських ковбасок гриль. Вже на пл.Ринок зустріли Декстера з Кшисьою, поффоткались з медведом грізним, правда, коштувала та знимка аж 2 гривника :) Грізний медвед був.

#3068
Сало з його поживною цінністю наразі найкраще. Для зручності, сало з часничком можна перемолоти в блендері, до майже однорідної маси, таким чином отримаємо смачнющу пасту, яка з легкістю маститься на шматок хліба.
#3069
Супер! +
#3070
4-го грудня, після відвідин очисних споруд, частина нас вирішила дослідити підвали будинку з північної сторони. Спустились через отвір з надвору в підвали. В середині були поскладані мішки з будівельним сміттям, нашвидкоруч проведена мережа 220v. Загалом доволі чисто, просторі кімнати, склалось враження, що в найближчому майбутньому планується там якийсь більш вагомий ремонт, і в подальшому, для переобладнання підвалів для якихось інших цілей. В одній із кімнат були розкидані ксерокопії планів приміщень.
Так що було цікаво. Залишилась тепер недосліджена частина західної сторони, а також південна сторона.
#3073
Ось і деякі фото з зимової вилазки на очисні споруди (04.12.).
В цю пору року очисні споруди видаються ще більш брудними, похмурими і гумнистими :), разом з характерними "пахощами", що водночас покращує сприйняття об'єкту, відчути його атмосферність та техногенну значимість.
Було нас чимало, благо, в основному працівники очисних виявились привітними людьми, для тих, хто був вперше, з радістю провели міні-екскурсію, особливо в шнековому цеху в подробицях... :)
#3074
Головне ні в якому разі не користуватись тими "елементами живлення". Загнав маглайт ними, розтіклися, поруздувалися... Притому що були в ліхтарі відносно недовго.
#3076
Сьогодні увечері зненацько так спланувалась ця ідея, дослідити шлях від Клепарова до заводу Електрон, що в Рясне-2.
Пропонується запастись теплим одягом, чаєм, або  чимось міцнішим та й пройтися цим шляхом.
Наразі йдуть Inkognito,  Stinger, Taras-Tinian та я.
Зустріч в суботу 12.12. 10:00, головний вхід головного вокзалу. :)
#3077
Підтримаємо чим можемо, головне тримайся друже, ми з тобою!
#3078
Маю наувазі типу портретів і бюстів леніна,...а решта предметів того часу будуть актуальні, будь якого періоду. Головне щоб створювало відповідну "атмосферу", без конкретної привязки до політичного минулого.
#3079
Невже Дарвін правий?
#3080
Цитуватишось дуже далеко подібне зробили в Києві. Знайшов Петро Ландер.
Так, ідея подібно зреалізована. Це для Києва. В нас б пасувало трохи менше совкових елементів, менше простору і світла, ну і загадковості більше. ;)