Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#3189
я візьму вінник, совок і мішки для сміття
#3190
Ось нарив кілька фото, періоду завершення будівництва "укриття", знімалось одним із ліквідаторів
#3191
Може заворуха якась в зоні? А на рахунок БТРу, то це міг бути транспорт цивільного: http://auto.ria.ua/auto_other_1833541.html
#3193
вул. Короленка, там зараз москальське російське товариство ім. пушкіна
#3194
Я підтримую
#3195
Ок, тоді ліземо у вівторок.
#3196
Вибираєм день, час і місце зустрічі.
#3197
Тоді ліземо! Всередину теж не заходив, не мав світла. Цікаво, яке там приміщення.
#3198
Вхід туди знаходиться на території будинку колишнього Стрілецького товариства, зліва від нього, розташований в напівзруйнованій башті. Будинок (зараз на реставрації) і башта поєднані в архітектурному стилі. Можливо це є погріб, сховище. Недалеко є вентиляційна труба. Видно сліди електропроводки на вході. Донедавно був закритий гратами. Всередину не заходив. Можливо хтось бував там?
#3199
В арках, по сторонам, могли стояти фігури божої матері, шось типу освяченого джерела.
#3200
Цікаве місце, видно по фасаду, що там вологість висока, можливо дійсно щось на зразок колодязя там.
#3201
Ок,я буду на Чернігівський о сьомій
#3202
Можна сьогодні десь о 21:00, якщо не виходить, тоді на неділю
#3203
Коли туди ліземо? вибираєм день, час.
#3204
Я можу сьогодні ввечером, та в неділю. В суботу невідомо чи вийде.
#3205
Повітря там таки чисте, що не скажеш про радіацію. Слід подумати про альфа випромінювання, що побутові дозиметри не ловлять. Місця з Овруча через Товстий ліс до станції Янів, що в Припяті не дуже чисті, є плями, можна "хапнути" забагато. А маршрут  там таки цікавий...
#3206
приблизне місце знаходження
#3207
Потрапити туди можна по Татарбунарзькій вулиці, потім не доходячи до трамвайного депо звернути направо вгору, вздовж дач і наверх. Можна було б якось разом розвідати цю місцину.
#3208
Під Кортумовою горою таки дійсно щось є. Колись у 2002 році натрапив на квадратний отвір в землі, спустився вниз по металевій драбині, вздовж якої була труба з німецькими написами. Внизу приміщення приблизно 40 кв. метрів, з чотирьохгранними стовбами, затоплене водою десь на 10см. З кімнати, я так зрозумів, був хід далі на рівень нижче, але він був затоплений і завалений цеглою.  Цього року був на тому місці але на жаль не міг віднайти цього отвору, можливо цвинтар коли розширювали, то засипали це місце землею. Це якраз навпроти тюрми.