Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter_

#101
На цих вихідних - то в близлєжащу неділю? І де точно ті шахти? Буду в Долині, міг би під'їхати. якщо зірки добре ляжуть...
#102
Трохи доповню Роя: сюди пропонується закинувати звіти з закинутих будинків, котрих у Львові достатньо. Такі будівлі зберігають пам'ять про попередніх власників. Там можна знайти багато непотрібних, на перший погляд, і цікавих для експлорерів речей. Водночас, покинуті будинки в більшості випадків доживають свого віку, вони є частиною нашої історії і, без сумніву, варті кількох слів та фото на нашому сайті ;)



Йдучи по площі Ринок, звертаємо в непримітний провулок. проминаємо карту Галичини, намальовану на стіні, звертаємо наліво - і ось він, з розбитими вікнами, розламаними дверима, майже цілими п'єцами і цікавими артефактами всередині. Будинок облюбували безхатьки, майже в кожній кімнаті знаходимо їхні лежанки. На щастя, господарів вдома не застали ;)
Вхід до підвалу повністю завалений сміттям, проте, думаю, за бажання його можна відкопати та глянути що там.

Нижче знимки

Холодильник цілком добрий, можна поставити двигун, електропроводку та користуватися ще сто років. Або поставити на балкон і складати різний хлам потрібні в господарстві речі














Альбом для значків на горищі. Взагалі, більшість цікавих речей збереглася на горищі, видно бомжі туди не дісталися.



Руфус бавиться в телевізор. В ефірі вечірня казка ;D







Чайник з залишками зеленої фарби всередині











"Ти прєдставляєш - піва кончілась, жена ушла...Піва кончілась!!!"
Я не знав, що буває на світі такий розпач...









Механічний кімнатний порохотяг. Чи то електровіник? Менше з тим, сюди треба причепити палку і котити по хаті. За задумом радянських інженерів, ЕТО має позамітати помешкання во мгновєніє ока. Процитую Христину: "А, я бачила таку штуку. Моя мама навіть колись таке купила. Дотепер в хаті валяється."



















Ротару щось знає і нікому не каже...Погляд такий дивний...





А ця інсталяція мене дуже зацікавила, кілька хвилин її розглядав. Роздіта кобіта приклеєна до наксерених грошей. Що б то мало означати?





Руфус виглядає з горішнього вікна

#104
Після

Типовий вхід. За відсутності місцевих жителів можна інсталитись, за присутності - треба розповісти про причину візиту. Ми говорили тільки правду - що досліджуємо кажанів.















А над цим підвалом, напевно, живе родина пияків. Пляшок накидано вище коліна, а в деяких місцях і вище пояса. І чим глибше копаєш, тим старіші трапляються








Банки в ящику, оточені прекрасним зразком грибка





Двері на горище. І трохи під'їзду





Ацький Дід Мороз, стереже вхід у підвал






















#105
Йа +100500! Навіть не мріяв про таке!
#106
Гарнітура з доволі рідкісним роз'ємом microUSB, в ужитку не була. Віддам за 50 грн.
#107
Якщо буде вилазка, то я +1.  Але, напевно, якщо й був тунель, то зараз він засипаний. А квадратні ями - більш схоже на перший погляд, що викопані під бетонні опори. Хоча не знаю добре їх розміщення...
#108
Минулого тижня каталися з AHD на роверах по великому цеху, біля силосів і взагалі по території. Дуже сподобалося! Треба дивитися під ноги (колеса), щоб не вступити у відкритий люк. Залазили ще на балкові крани. Кращі, на мою скромну думку, фото виставляю на загальний огляд.





















































#109
Відсканую і викладу пізніше. Книжка рідкісна...
#110
Похмуру недобудову ми з Лесиком мали приємність відвідати 6 лютого. Недобудовану лікарню на березі Бугу називають "Колізей". Не знаю що тому причина. Це місце в Червонограді має дуже погану славу, там часто траплялися самогубства. вбивства і згвалтування. Енергетика місця відповідна. Стрьомне і нехороше місце, не ходіть туди!

Нижче два посилання на сюжети місцевого "15 каналу" про Колізей.

http://www.chervonograd.net/index.php/2009-03-17-13-25-38/600--lr-

http://www.chervonograd.net/index.php/2009-03-17-13-25-38/109-lr













Дамба біля Бугу. На горизонті видно терикон збагачувальної фабрики































#112
Щодо книжки "Каталог плакатів...". Походу рідкісна, тираж 9000, 1976 рік. Можливо, Лесик не полінується найцікавіші закинути на загальний огляд. В неті не знайшов її, зате трапилось отаке "м'ясо" (перепрошую, якщо баян):

http://www.perunica.ru/sssr/3715-sovetskie-plakaty-po-texnike-bezopasnosti.html
#113
...І снився мені один з численних експлорерських снів, коли без кінця мандруєш закинутими підвалами, переходиш транспортними коридорами з одного цеху в інший, споглядаєш залишки старих промислових механізмів і таке інше.
Але цього разу я лазив по забутому і запилюженому будинку культури, розглядав залишки 100500-ватних радянських підсилювачів та колонок і раптом потрапив в кімнатку за сценою, де артисти готуються до виступу. Там сидів, як це не дивно, Кузьма Скрябін власною персоною. Ну я, радий такій несподіваній зустрічі, його й питаю: "Скажіть, будь ласка, а де ви знімали кліп 


Спочатку ми з Лесиком вирішили не ризикувати і пішли на завод не через центральний вхід, а зайшли збоку по старій залізничній гілці. Вели себе тихо та обережно, а потім посміливішали та почали залазити всюди, куди могли, а на охоронців майже не звертали уваги.

Отакі телефонні будки (принаймні на телефонну будку схоже) стоять по всій території.








ТРУба зблизька і всередині. Там така тяга, що здається, ніби зараз полетиш вгору. Я на всякий випадок взяв в кожну кишеню по цеглині ;)







Напевно, найцікавіший об'єкт на території. Весь обпутаний металевими драбинами, всередині безліч труб.





















Нижче кілька моїх коротких відіків, просто фотографія не може повністю передати  того, що відчуваєш, дивлячись на це. Дув сильний вітер і всі залізні конструкції стукали, скрипіли і стогнали, в цехах з даху падали  купи мокрого снігу. а деколи і прогнилі металеві деталі.










Інші цікаві речі























Хитрожопий сторож. Пропонувава купити цех. І не пустив подивитися ТЕЦ.




А ось і ця ТЕЦ




Сім чи вісім таких цистерн стоять кожна в окремому приміщенні. Ця впала. Лесик висунув версію, що вона спиляна, я - що просто лягла поспати...



Затоплений і замерзлий цех. Тут вийшла б трушна ковзанка.



Щось типу бомбосховища, але не воно. Також затоплене, товщина льоду не дозволяє пройти далі.



Спільне українсько-польське підприємство на території. Велика вивіска намальована від руки...






#115
Нормально написано. Експлорер же не тільки просунуті тру-діг-індастріал-попідземлю-попідстілпішки лазуни читають. Коли я починав, мені дуже потрібен був мануал, подібний на викладений вище. Новачки зацінять і - що головне - не будуть робити дурних помилок.
#116
Унікальна будівля середини 18-го століття. що належала знатній Львівській родині і розташована в самісінькому центрі міста, стоїть в руїні. В цьому ми могли переконатися минулого тижня під час вилазки, на якій були присутні Roy, Stitch, Sanecka, Lesyk, Rufus та я, Фляшкохантер. Без проблем залізли в напівпідвальне приміщення та дещо менший, зате глибший підвал. На верхні поверхи потрапити, на жаль. не вдалося. Дивитися там, власне, нема на що, всюди розруха і постійно треба пильнувати, щоб не вступити в щось неприємне. На думку чомусь спав твір Леся Подерев'янського про дослідників калу ;D  Нижче дві свіжі статті про будівлю.






























#117
Основна тема тут

Всім учасникам вилазки дякую за приємно проведений час. Поплюсив :)
#118
Йа також піду по змозі. цікаво з Екстрімом познайомитися. Прохання про точну дату/час повідомляти в цю тему!
#119
Плани / Re: Вилазка 5.02
04.02.2011 20:20:17
Завтра на 8.00 збираємось на АС-2. Відповіжно, в Сокалі будемо біля десятої. Хто надумає, то приходьте.
#120
Не хочу портити вам настрій, але Барс на Яворівському полігоні навряд чи є. Можливо помиляюся, але якщо глянути на карту, видно, що ще один український Барс має бути на Закарпатті. Решту об'єктів позначені швидше всього правильно, доказом того слова білоруських та німецьких кулєг.