Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter_

#121
Ось відео, вибачте, але я полінувався клеїти все докупи, вставляти музику, субтитри і сурдопереклад. Тому мусимо дивитися частинами.









#122
Видовище було вражаюче. Тут пару фоток. відео постараюся днями закинути.







































#123
На вул. Чупринки. Фото від Христини

#124
Біля Сукіля є водоспади (три більш-менш варті уваги) на однойменній річці, але нічого особливого. Більше інтересу викликають недавно відкриті там печери...
#125
Тоді в неділю на 13:30 біля пам'ятника Д. Галицького.
#126
Сьогодні випадково зайшов на територію колишнього палацу Бєльських (навпроти пам'ятника Данилу Галицькому). Історичний дестрой цілком доступний для оглядин, можна залізти в підвал та побродити по поверхах. Палац дохолєри старий і скоро прийде йому кінець. Спішіть побачити!

Крім того, бачив одну цікаву дірку в районі Пекарської, хочу поглянути що там.

Якщо нічого не поміняється, вилазку планую орієнтовно на обід суботи (година 1-2). Хто має бажання приєднуйтеся.

Нижче дві сьогоднішні фотки телефоном та колишній вигляд будівлі, взятої з http://www.lvivcenter.org





#127
ЦитуватиАле хз. Inkognito вже дітей зробив - може лазити де хош. А я ще якось думаю чи то лізти в радіоУкриття?

Та протирадіаційне укриття, здається, слугує для того, щоб при ядерному ударі люди померли не миттєво, а повільно. І змогли принести ще якусь користь Батьківщині.  А всередині радіації нема, хіба би якісь нелегальнв захоронення ;D. Отже робимо висновок, що крім Інкогніто туди може лізти ще й РедШіфт і всі учасники форуму з Фляшкохантером включно, не залежно від того встигли чи не встигли завести дітей і внуків ;).
#128
Є така штука як ізолюючий протигаз. Думаю, в умовах старого тунелю, де нема притоку свіжого повітря можна обійтися ним. Але напевно бійці МНС не пішли далі по тунелю якраз через високу ймовірність обвалу. Вони люди досвідчені і просто так своїми шкурами ризикувати не будуть, ІМХО.

http://ukrainemade.com/ua/category/apparel_shoes_accessories/20044/
#129
Підпишусь ще й я, щоб кругле число було :D
Кругле число буде 11 ;)))
#130
Перепрошую якщо набрехав в першому пості, але за що купив - за то продаю, тобто що мені розказали, то і вам переказую. А ще, ІМХО, гуртожиток всередині схожий таки на сімейний...

До Лінуксоїда: пиши ще ;) ;)
#131
Ага, в мене в селі також про церкву втоплену є легенда. І про танк.
#132
Дезінформатор часто читаю, там деколи з'являється (дез)інформація про різні розвалені місця. До речі, знайома журналістка розказувала, що ті "поборники справедливості" не мають в штаті жодного журналіста (офіційно, принаймні ;)).

До речі, про газети. "Газета 2000" регулярно публікує "львівське метро". Якщо би хтось хотів швидко і до печінок ся взлостити, то най купить то видання і хвилин 5-7 почитає.

Ну і раз вже нині день Бульби, то ось свіжий демотиватор. Не судіть строго :)

UPD пізніше: Аво ще один календар. Позаминулорічний

http://pekelnyi-bulba.livejournal.com/287314.html#cutid1
#133
Всьо, більше я газет не читаю. Відкриваєм, наприклад, номер 9(3726) "Сєгодня" ("ниньки" в перекладі на українську) за суботу, 15.01.2011. Маєм черговий опус Олеся Бузини про страшні і криваві різанини за участю УПА. Називається "Негероическая "бандера". На цілий розворот. І, звичайно ж, з фотками зарізаних дітей, як же без того. Стаття присвячена відміні указу Президента про присвоєння Бандері звання Героя України.

Але більше розвеселила і додала оптимізму маленька стаття на 2 сторінці.

Цитувати«В Украине создали «Бандеровский календарь-2011». Его автором называет себя блогер с ником pekelnyi_bulba. Он просит не заказывать у него этот календарь, потому как он не собирался его печатать. Правда, очевидцы говорят, что видели, как этот календарь раздавали на улицах Львова. В нем, к примеру, на страничке «февраль» двое персонажей в форме бойцов УПА стреляют из пушки по вертолету, который вылетает из Межигорья, на апрельской страничке нарисовано, как эти же вояки танком крушат Мавзолей с Ленином и Кремль, в мае маршируют по мосту, который головами поддерживают священники (судя по символам - Московского патриархата), а в ноябре и декабре эти же персонажи расстреливают безоружных людей с портретами Ленина и сталкивают их тела трактором в овраг... Львовские националисты свою причастность к календарю отрицают. Правоохранители говорят, что о календаре пока не слышали, но если там будут найдены признаки разжигания межнациональной розни, блогером может заняться СБУ. По закону, ему грозит до 5 лет тюрьмы».

Мля, я вмер... ;D ;D ;D "Роздавали на вулицях Львова..." "расстреливают безоружных людей с портретами Ленина", сцуко, підстолом, плачу і ридаю ;D ;D ;D І щось тут підозріло часто фігурує Львів...Як то ще наше славнозвісне метро не згадали...

Пекельному Бульбі, за творчістю котрого слідкував і раніше, респект і уважуха. Календар повністю можна подивитись наприклад отут-во.


#134
  Цитата з асі:

Цитуватитам працює близько 10-20 людей, переважно тьотки, які то всьо діло стережуть, а називаються вони операторами очисних споруд. мають обовязок додавати до каках всяку хімію і заробляють за то коло тисячі гривень.

(с) Христина
#135
Ще до теми поганої енергетики в Червонограді: там є ще недобудована лікарня, де регулярно трапляється (цитата з icq)
Цитувати-- ну там трупи паро раз знаходили, діти падали з 4 поверху і розбивалися, дівок там грали всяких без дозволу.
-- :o без дозволу санстанції?
-- і санстанції тоже... без ніяких дозволів!!!
:o Отаке.
#136
Йа +2 (з Христиною), але можливий форс-мажор через захист дипломної роботи 26 січня...
#137
Сьогодні їздив на розвідку в Червоноград і Сокаль, побачив БАГАТО цікавого, Недосліджені Північні Території приховують густий дестрой і шальоної краси індастріал, то є справжній клондайк для експлорера. Проте більш-менш якісно погуляв тільки на одному об'єкті.

Це - закинутий дев'ятиповерховий гуртожиток колишнього заводу "Зміна". Трабли в гуртожитка та його мешканців почалися на початку 2000-х, коли завод остаточно припинив існувати, відповідно припинилося й фінансування.
Останні мешканці покинули будівлю цього літа, але до кінця залишалися тільки найбільш відчайдушні. Пам'ятаю вражаючий кадр минулої зими: похмура бетонна будівля стоїть темна і з повибиваними шибками, і тільки в одному вікні на якомусь сьомому поверсі горить світло, а за вікном сохнуть дитячі речі...

Всередині є на що подивитися, є залишки меблів, всіляке побутове сміття, де-не-де висять штори і люстри. Падав лагідний січневий дощ  ;)  і тому по стінах текло багато струмків, деколи на поверхах були цілі озера. Чим вище піднімаєшся - тим чистіше, тим менше стає шприців, бульбуляторів, сміття, обривків скловати, битого скла і банок від "рево". Напевно, без проблем можна вилізти і на дах та роздивитися Тру-урбан-краєвид Червононрада.

І ще одна особливість - я взагалі-то не дуже вірю в енергетику місця та й не можу сказати, що боюся покинутих будинків, але коли шастав по поверхах, було стійке бажання повернутися і швидко йти геть. Що я і зробив дійшовши до 4-го поверху. Стрьомно якось...

Нижче фото







Всередині училища







Перший поверх гуртожитку



Підвал. Місцями зовсім чистий, місцями завалений сміттям




















#139
Різноманітні покарання за самовільний вивіз сміття. Перше біля Винників, друге - біля Сокаля.
І школа мистецтв ім. матюка - це як товариство тверезості ім. гранчака ;D
#140
 ;D