Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter_

#61
Сьогодні був в Новояворівську, оглянув великий закинутий завод. Не маю жодних ідей щодо того, яке там могло бути виробництво, але всередині дуже красиво! Чотири стихії - бетон, іржаві залізяки, вода і болото під ногами творять разом невимовне видовище. На жаль, знайти план міста, щоб позначити на ньому споруду мені не вдалося, вікімапія в тому районі теж дає дуже погане зображення. Треба знайти вокзал, стати до нього спиною  - і от ВОНО. Комплекс будівель, схоже, не охороняється, зі сторони міста по периметру території розміщені діючі гаражі та автостоянки з охороною.

Всі цехи сполучені між собою темними і заболоченими коридорами, я добру годину блукав всередині, а коли вийшов назовні, виявилося, що великий кусок якось залишився поза моєю увагою.





Територія заводу зустрічає очеретом, болотом та загрузлим в ньому екскаватором.









Всередині цехів





































#63
Всяке-Різне / Golem на 1+1
19.03.2011 19:18:03
Щойно була програма "Гроші" на 1+1 і там показували Голема, як він плаває на човнику по Полтві. Тема сюжету, на жаль чи на щастя, до Експлорера ніякого відношення не має, там йшлося про те, що українські міста скоро западуться під землю. Сам програми не бачив, а в неті відео не знайшов, напевно, не виклали ще. Якщо хтось знайде, залийте сюди, будь ласка (Програма "Гроші" від 19.03.2011р.)
#64
Думаю, зважаючи на погоду, похід варто перенести...
#65
А давайте поділимося - половина буде копати з Жовкви через Високий Замок (там колись був тунель, то ж всі знають, пани їздили бричками на базар, щоб обминути пробки біля АС-2), а інша половина - з боку Сокільників, а потім зійдемся десь посередині, то й буде метро. Потім коней туда запустим або віслюків, будем туристів на Євро возити.
#66
І шо робити? Я хочу вечірку! Навіть вєчєрінку хочу!!! Нада яке-та метро вася нарити у ві Львові ;D Завтра з лопатками всі у Стрийський парк. Будем працювата від паркану і до обіду!!! ;D ;D ;D
#67
To Kvitka:

Хм, а ми вже думали, що Ти таємний агент розвідки Лос Колорадос ;) Тепер мусиш піти з нами на якусь вилазку, щоб довести, що Ти не бот ;)

ЦитуватиІ взагалі - взяти та забабахати вечірку у стилі Експлорера

Ага, давно вже пора!!!
#68
Пропоную завтра, 19.03.2011, за доброї погоди зібратися та дослідити хлібокомбінат, згаданий тут http://wikimapia.org/#lat=49.8333&lon=24&z=12&l=0&m=b та прилеглі території. Пропоную зустрітися на 12 год. вдень біля Янівського цвинтаря, де стоять маршрутки на Новояворівськ і бабки продають вінки. Я буду з журналом "Огоньок" ;)

Поки що не маю жодних ідей, як краще було б проникнути на територію - нелегально чи спробувавши домовитись зі сторожем. Будемо діяти згідно обставин... Дуже хотілося б піднятися на дах елеватора, плюнути вниз і тим самим дати здійснитися ще одній мрії :)
#69
Потрібна глушилка до телевізора, не питайте чому, але ДУЖЕ потрібна. Я вже і схему найшов в неті http://www.zdelaisam.ucoz.com/news/glushilka_dlja_televizora_svinja/2010-05-19-197 але сам не спаяю, потребую допомоги. Хто би міг то зробити за помірну плату?
#70
В суботу будем бачити. Погода цілком може помінятися. В суботу ж і приймем остаточне рішення.
#71
Оголошення, сфоткане на Левандівці біля "Барвінку"
#72
Біля головного фходу, де стоять автобуси на Новояворівськ і бабки з вінками. Думаю ми один одного впізнаєм. Я, особисто, буду з журналом "Огоньок" ;D
#73
Добре. Яко топікстартер або щось вроді того, наведу тут лад. Давайте на 9 в неділю, але не запізнюємся. Алькоголь хто хоче, той бере, я брати (на груди) не буду з особистих причин. Дуже прошу більше не флудити.
#74
Нє, давайте трохи поспимо хоч в неділю.
#75
ЦитуватиА назад звідти що їде?
Чим-небуть доберемся. Збирайся як в звичайний похід. Хто ще захоче йти - допише сюди. В неділю на 9:30 біля Янівського, якщо буде ДУЖЕ погана погода, перенесемо похід, про що обов'язково буде повідомлено тут.
#76
є-є. І ще є метро-2. Там живуть Лос Колорадос ;D
#77
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,3882.msg23452/topicseen.html#msg23452 - аво третя тема про велічайшу рок-групу всіх часів і гуцулів ;D ;D ;D

Мля, виглядає як організована спам-атака на форум!!!

До ранку буде 100500 дописів в тему

Рой! Ти чув! Лос Колорадос буде у Львові! Підем в аеропорт зустрічати? Концерт буде на стадіоні і квитки вроді як розкуплені, найдешевші розходились по 50 доларів! Якщо взяти потужний бінокіль і вілізти на високу хату на Сихові, то мож вшьо увидіти...
#78
Можливо, Твій приїзд до Львова в суботу ввечері зможе вирішити проблему? Компас і карту я маю. Зєля має ЖПС. Можна ще людей дорогу попитати. В лісі :) Не заблудимся, короч
#79
Аво свіжий демотиватор забабахав. Зацініть

#80
ЦитуватиФляшка, шо по цьому маршруту є цікавого ?
А ти, зельонка, певно думаєш, що я там кожен ходжу з дому на роботу ;) Барс по дорозі повинен трапитися, як мінімум.