Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Андрій74

#241
Цитата: Soulstorm від 25.01.2015 16:12:00
Холєра, цікаво, що там будувати зібрались? Я коли там був восени минулого року, то це була просто коробка бетонна з дивними трубами з-під землі по саму стелю.Тяжко сказати, що то мало бути, але мужик з гаражів казав, що то мала бути насосна станція.
Так ,планували  збудувати насосну станцію.При випробувальних роботах, коли заповнили один з резервуарів,відбувся прорив зі сторони гаражів.Знесло два гаражі.Прорив був в ночі,ніхто не постраждав. Пізніше власники знесених гаражів судились з водоканалом,чим закінчилось не знаю.
#242
Le-3o ,а як нарахунок фудболок з логотипом? Чи таких речей не практикуєте.
#243
Цитата: Нелегал від 24.04.2015 15:43:07
Я довго думав в який розділ-тему дати цей відеошедевр. Тому шоб воно не згубилось, даю окремою темою.
Особисто мене воно ВРАЗИЛО. З перших секунд не розумів з якої сторони вони їдуть в Місто, потім ніби нічо особливого, але як вони проїхали кільце Кульпарківська-Виговського-Великого. словом, ЦЕ ТРЕБА БАЧИТИ.
Автобусні БУДКИ, скромні та прості вивіски великих магазинів, нема реклам, заторів, багато ЛАЗів та бобіків, зупинка гром. транспорту під катедрою, ЯЛИНКИ на клюмбі, нема пам. Кобзарю (ну і хвилі), ДАІшники в шинелях, перехожі в хутряних шапках



Гарне відео.Багато приємних спогадів залишилось в тому житті.
#244
Можливо комусь це буде цікаво,власником цьої машини є досить відома людина у Львові,досить  фанат Львівських Карпат,і офіційний представник,тих же Карпат, ТАРАС ПАВЛІВ.
#245
Зустрів на теренах рідної Наукової ось такого красеня.Нажаль через фото не передаш всьої краси автомобіля,треба в живу побачити.Машина на ходу вже 44р.
#246
якщо такі проблеми з будинком,щоб скоріше його позбутись,забудовник мав би тоді знизити ціни на квадратуру...
#247
не знаю,мені б було неприємно,навідь скоріше не комфортно мати такого сусіда,а ще заправка поруч.
#248
Вулиця Наукова 2А,будівельна фірма скоро здасть в експлуатацію житловий будинок.А в 20метрах газовий балон ,хтось буде мати гарного сусіда в кавичках.Цікаво що за ідіот дав дозвіл на будівництво.Не дай Боже якогось катаклізму..
#249
Церковна громада планує біля старої церкви будувати нову церкву,ось проект(нажаль не вдало знятий.
#250
  і трохи далі -- головна пам'ятка архітектури Сихова – дерев'яна церква Святої Трійці, яку збудували ще 1654р.

Я вчора був біля цьої церкви,дуже гарна церква,і зовні,і в середині.Церква діюча,застав трохи вечірню.
Деревяний храм Пресвятої Трійці будували на львівській околиці у історичні часи,коли до нашого міста наближалося військо українського гетьмана Богдана Хмельницького.Деякі історики припускають,що церкву будували за сприяння самого гетьмана.Будучи зразком української сакральної архітектури 17ст.,сихівський храм є одним із не багатьох у Західній Україні,які славляться своїм внутрішнім розписом.
Помаленьку Сихів поглинає церкву,навколо будуються будинки,та багатоповерховий гараж.Спілкувався з сихівчанами,є такі що навідь не знають про існування церкви.
Зробив декілька знимків навколо церкви,нажаль в середині не дозволили фотографувати.

#251
Цікаво а про яке жеребкування йде мова?
#252
Плани / Re: Допомога АТО
09.04.2015 14:01:08
Степа привіт. Я теж хотів би помогти троха гриваками,або речами . Відпиши куда скидати(на який рахунок).Дякую.
#253
Дивлячись на знимки,Перемишль дуже подібний на Львів.
#254
За советів цех був засекречений,виконувалось захцянки воєнних.Технології виготолення продукції до сих пір актуальні.
#255
Йому не зовсім кінець.Один цех повністю збереженний,законсервований,виставлена охорона.
#256
Можливо ВО Полярону прийшов пісец,на місті цехів збираються збудувати житловий масив,паспорт будівництва вже вивішаний.
#257
Перечитуючи сьогоднішній  номер Експресу,надибав статтю про підпали.Процитую лише кусочок статті:"згідно зі статтею 77 КУпАП Украіни,на громадянина за спалювання сухоі трави може бути накладено штраф у розмірі від170 до340 гривень,а на посадових осіб- у розмірі від 850 до 1190 гривень". ."Від початку цього року Львівська екоінспекція склала всього  15 протоколів на таких порушників.Хоча випадків підпалу в області у десятки разів більше"......
При таких штрафах панове,ми проблеми ніколи не позбудимось.А розраховувати на порядність наших людей нажаль не приходиться.
#258
Правильно Yserl писав,треба штрафувати на великі суми грошей,але повально всіх порушників.Інакше діла не буде.Профілактичні розмови нічого не дають,це все відбувається з року в рік.
#259
Пацани, стосовно залізної дороги (що їхні працівники палять траву) це все гоніво, там такі штрафи передбачені...
#260
Трохи залізяччя нарили,правда більше консервних банок,як би їх збирали в мішок ,бензин би окупився. ;D