Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#281
Я теж хочу.Однозначно піду.Скажіть тільки в якій годині і де стрілканемся?
#282
Ну тоді однозначно треба добитися дозволу на вхід в тій конторі.А драбина не помішає бо з другої сторони будинку картина може бути таж сама.Колись я там проходив через двері але за десять років могло все змінитись.
#283
Ну буде йти банда з драбиною і що тут такого? В очі певно буде більше кидатись як ми на другий поверх будем залазити, і то в любому випадку чи на драбині,чи на мотузці. Але все таки на драбині мені здається ми менше часу затратим на підьом чим на мотузці.
#284
Зустріти світанок на Краківському я підтримую,напевно теж з вами піду.Всетаки вже довгий час там працюю тож знаю там все.Коли ще працював там на гуртовні з фруктами,часто там доводилось світанок зустрічати.Можливо ще й пофоткаєм бомбік який там зараз використовується як склад.
Тай тим більше можете і мене як вантажника цього базару зафоткати :D,разом з моїм двохколесним возиком,в якого вже стаж по перевозці товарів 12 років.
#285
Сьогодні в свого знайомого на Краківському випросив драбину в подарунок.Вона залізна і трохи іржава за то, якщо міряти від землі і до останьої сходинки виходить 2 метри 40 см. Думаю така драбина нам підійде в разі запалу її можна просто кинути так, як вона мені не потрібна.
Значить так план такий:
1)Визначаємся з часом коли туда підем.
2)Пробуєм домовитись з охороною тієї контори.
3)В разі провалу пункту №2 залазим через вікно на другий поверх(потрібно тільки оприділитись як будем залазити, по драбині чи по мотузці.Мені більше варіант з драбиною підходить).
Якщо все вийде драбину можу подарувати на потреби дігерства.Можна її пофарбувати і вона буде як нова,один мінус вона трохи важка,зато витримає будь-яку вагу і може знадобиться в інших вилазках.Зберігати її можна в бомбіку на Добробуті.Після вдалої вилазки в той будинок можна якраз завітати в цей бомбік і пивка попити.
Фото драбини.
#286
Всяке-Різне / Re: ЗУМ
09.02.2010 09:06:37
В принципі я також маю друзів які по російські говорять.Та проте тут мені здається не в мові різниця, все залежить від людини.Бувають такі україномовні хами трамвайні, що в мене деколи доходило до бійки.
Їхав раз поіздом і розговорився з одним моряком з Керчі.Так він взагалі був в шоці з нашого міста.Якась пяна рагульна досталась до нього і навіть хотіла побити тільки за то що він по російськи говорить.Потім він на мене дивився таким поглядом ніби я з тої банди ,і висновки він такі зробив судячи з того що я зі Львова.А тепер подумайте собі,що за якесь пяне бидло про наше місто будуть думати що тут всі такі.
#287
Для чого вам мотузка??? Можна легко взяти драбину висотою 2,5 метри.А коли залізем туда драбину можна підняти з собою на другий поверх.Тим більше лізти по мотузці займе більше часу і запалу буде більше.А з драбиною я думаю кожному по 10-15 секунд хватить щоб видертись.
І взагалі то самий перспективний варіант домовитись з охороною тієї контори.
#288
Lesyk  якщо не бачив наші фото можеш подивитись ТУТ
Вроді все зробив як написав Golem про вставляння лінків,але чомусь не вийшло?
#289
Фото №746 мною була замічена при перегляді фільма Гітлер капут.Правда крупним планом її не знімали.Впізнав її тільки по номерному знаку,який промайнув в кадрі.Так що тепер можна з точністю сказати що її не продали,а просто закінчилися зйомки фільму.
А Venick тримай від мене +.Класні фото!!!
#290
Вирішив поміряти довжину від землі до другого поверху.Значить вийшло 3 метри 50 см. Якщо не вийде домовитись в тій конторі будем знати яку драбину брати.
#291
Дякую за запрошення Roy ;). Якраз принесу тобі мобільну батарею.Було б добре якщо б ще zelja прийшов.
#292
Підтримую Roy. Ходіть краще з нами, а весною ми той завод обовязково дослідим.
#293
Як добре деколи згадати дитинство, зразу згадуються місця куди хотілось залізти просто з цікавості.
Пропоную до вашої уваги закинутий будинок на вулиці Б.Хмельницького №34.Коли був малим лазив там по першому поверсі(вище не піднімався бо чув голоси робітників, які мали там робити ремонт).Також помню в тому будинку був спуск вниз напевно до підвалів. На подвір'ї будинку якщо память не зраджує теж були якісь підвали. Точно все не можу пригадати бо було це 10 років назад.
З того часу практично нічого не змінилося. Капітальний ремонт по невідомим мені причинам так і не зробили. Робітників там немає, охорони теж. Є один великий мінус-пройти в цей будинок так як мені тоді вдавалося зараз неможливо. На місці колишнього проходу дехто собі побудував гараж і обгородив то діло парканом. За парканом практично завжди бігає пітбуль і спокусити його віскасом не вдасться.
Добре все обдивившись дійшов висновку, що попасти в цей будинок можна трьома способами:
1)Позаду того будинку на вулиці Замковій 11 є якась контора. На території майже завжди є якийсь пес. Чомусь завжди різні собацюри попадаються там. Сама зліша там овчарка а деколи бувають і дворняжки різні.Варіант пробратись через територію цієї контори не поміченим зразу відпадає. Пропоную домовитись з охороною тої контори. Тому, що якраз пройшовши через цю територію можна легко спуститись вниз до самого подвір'я  закинутого будинку. Правда вся територія цієї контори обгороджена маленьким парканом. Але я думаю, якщо отримаємо дозвіл від тих охоронців то діру в паркані десь знайдемо для спуску вниз.
2)Зрізати замок на головному вході.
3)Напевно найтупіший але також варіант. Дістати десь драбину і залізти в будинок через другий поверх(вікна там всі відкриті). Залізти через перший поверх напевно не вдасться, бо на всіх вікнах решітки,  які не відкриваються а вбиті в самі вікна. Можна звичайно попробувати виламати ті решітки але мені здається в цій ситуації краще вже зламати замок на головній брамі-тобто простіше.
Цікавий цей будинок тим, що він старий і неподалік нього з двох боків є церкви. До речі одна з них найстаріша у Львові. Тай тим більше в кожному будинку є підвали і цей напевно не виключення в підвалах в свою чергу є багато що досліджувати. Думай цей об'єкт треба обов'язково дослідити.
Фото:
1)Колишній прохід через який тепер не пройдеш бо там зараз збудували паркан.
2)Територія контори через, яку можна спуститися до подвір'я будинку.
3)Вхід в контору де треба домовитись з охороною про вхід і звичайно зла псіна.
4-5)Сам закинутий будинок.
6)Запасний вхід через який пройти напевно не вдасться так як забитий він намертво.
7)Вікно другого поверху.
8-9)Всередині будинку.
10)Головний вхід.
11)Колодка, яку треба зняти.
#294
Сам мрію купити собі металошукач проблема в тому,що поки що грошей таких немаю.Можливо кредит візьму в шефа але то тре чекати квітневих свят,щоб трохи торгівля піднялася.Тоді буде реальний шанс поставити питання ребром.Від мене звичайно великий+.
Ну патрони я зрозумів,а що то ще за два артефакти?Кинжал?
#295
За мене також не забувайте+1. Але як будем їхати просив то діло на неділю запланувати.Просто в мене один день вихідний.Та навіть якщо в неділю не вдасться заради такої справи з роботи відпрошусь.
#296
Сьогодні зафоткав ІЖ 2715 в народі його ще називали чобіток або каблучок.Виробляли його на заводі з 1972-1997 роки.В 1980 роках в СССР він був єдиним легковим автомобілем в якому можна було легко перевезти малі вантажі.В сучасному житті їх легко замінили на таврії які дуже схожі по формі на своїх попередників.
Так як їх зараз не так часто зустрінеш на вулицях я вирішив, що їх також можна зарахувати до ретро легенд.
#297
Робив сьогодні в шуфляді порядок і просто мені вже надоїло перекидувати ці батареї.Батарея від мотороли Т192 віддам безплатно.Вона новенька в упаковці.
Від нокії батарея напевно трохи б/у.Знайомий знайшов на дорозі телефон повністю розтрощений все що від нього залишилось це оця батарея.Марку телефона незнаю.Поміняю на невелику кількість пива.
Ось фото
#298
Класні фотки і природа зимова тоже клас.Від мене лови+
#299
Я б також не проти футболки.Як хтось буде йти замовляти не забудьте про мене.Розмір L.SANECKA
#300
Коли їхав віддихати в Судак на станції ім.Т.Г.Шевченка сфоткався з отаким агрегатом.