Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#61
Пройшло трохи часу і моя коллекція трохи зросла. Зараз в мене разом 101 модель. Отож пропоную вашій увазі нові екземпляри.

















#63
Отож до вашої уваги пропоную 5 зарядних та одну гарнітуру.
Перше зарядне від SIEMENS має працювати але краще перевірити - 10 гривень
Друге зарядне від SAMSUNG робоче - 10 гривень
Третє зарядне від NOKIA , працює але на початку проводу буває не контачить- 10 гривень
Четверте зарядне від NOKIA робоче - 15 гривень
Пяте зарядне від NOKIA теж маэ працювати але краще перевірити - 15 гривень
Гарнітура від SAMSUNG не використовувалась тож також має працювати - 20 гривень
Прошу зголошуватись кого, що цікавить до завтра до 20:00. Пиво не пропонувати потрібні гроші. ;D ;D ;D


#64
Нажаль -1 з часом не виходить. Якби сраня друге діло.
#65
А чого в 13:00? Може давайте десь в районі 10:00-11:00.
#66
Дійсно церковники в тому причепні.Ворота закриті на колодку всередині хрест з розпяттям.
#67
ЦитуватиСьогодні на пр. Свободи ліворуч від Опери почали знімати асфальтове покриття і перекрили всі три дорожні смуги. Очевидно, що ремонт стратегічно важливої вулиці змінить схему проїзду центром на "недільну версію"як мінімум на місяць  :( Враховуйте це, плануючи кудись їхати!
Читав сьогодні в газеті, що там планують відновити бруківку, яка має бути під шаром асфальту.
#68
Коли вже нормально буде відео з ютубе показувати?
#69
Сіре з салатовим явно не дружить. Можливо є ще якісь заготовки, а то ця дійсно до одного місця, краще верніть стару тему.
#71
Сфоткав вчора біля кафе лівий берег, біля Оперного театру.
#72
Довго думав куди би це ще поїхати на гриби. Подивившись карту вирішив їхати в село Тухля. Приїхав з жінкою в 9:15. Грибників хоч і не було багато але всі порозбігалися в різні боки. Ми ж вирішили далеко не бігти і прямо біля станції пішли догори в ліс. Перші грибочки не заставили нас довго їх шукати. Тож настрій був чудовий бо розуміли, що пустими не поїдем.
Попадались і білі хоча не багато. За весь час знайшли тільки 7 екземплярів.



Зате вийшовши на поляну з березами почались красені підберезники.









Ось найбільший з них.



Жінка радіє знахідкам.



З такими темпами наше відро за майже дві години було повне.



Вирішили трохи перепочити і пофотрафувати місцеві краєвиди.





Далі спустились на станцію, попросили чергового по станції залишити відро в нього. Після чого вирушили на другу сторону села, перейшовши річку. Трохи почав накрапати дощ, гриби попадались але вже не в такій кількості,та все одно були задоволені.
Вернулись на станцію за дві години до поїзда так, як були вже замучені. Все таки 7 годин ходьби по горах трохи втомлює.




По дорозі бачив одного грибника так він свому знайомому хвалився трофеєм- дійсно гриб був розміром як моє відро.Трохи поспілкувався з приїжджими які тут вдруге, але результат цілий рюкзак білих.
Так як вони були трохи під градусом то розказали приблизні координати грибного місця.Правда йти трохи далеко,та за горою має бути ще одна гора, а там і білі мають бути.

Ось гора за якою мають бути білі гриби, при нагоді перевіримо.



Добре, що купили квиток на станції, бо їхали би стоячи, назад людей було дуже багато.
Приїхавши додому всі гриби зважили - результат 8 кг. Непогано, як для першого разу.



#73
Також заплюсив,що тут скажеш одним словом краса. З нетерпінням буду чекати наступні звіти з Чехії.
#74
А ще у Вінниці майже рік почав проводити ескурсії трамвай кав"ярня.Памятаю в нас не так давно теж був ескурсійний трамвай.Відправлявся зранку в неділю з головного вокзалу. Всередині виглядав як звичайний тільки трохи розфарбований, мав навіть нагоду побувати на тій ескурсії, та напевно така була його доля що він проіснував недовго.
Ось декілька фото







Фото взято:
www.skyscrapercity.com
www.ukranews.com
#75
Випадково натрапив на відео про цей музей.  :D

#76
З кожним моїм приїздом до Вінниці вкотре переконуюсь що міська влада робить якісь позитивні вчинки. Для порівняння два роки тому таких трамваїв було десь штук 10, тепер їх 75%. І незважаючи на солідний вік виглядають ніби тільки що зійшли з конвеєра. В салоні дуже чисто,працює інформаційне табло-показує годину і вмонтований запис завжди говорить якусь цікаву інформацію,і завчасно попереджаю про зупинку.Одним словом море позитиву після такої їзди.
Багато фото не робив в основному знімав відео,щоб хоч якось передати атмосферу трамваю.Проте краще раз відчути чим сто раз побачити  :) .

Roy заглибився в спогади про Цюрих.



Красень!!!



Ну і два невелички відеофрагменти.



#77
На наступних вихідних починається в мене Краківський базар FOREVER. І звісно після відпустки мені відгулів ніхто не дасть тим більше в сезон продажу канцелярії >:( >:( >:(
Одна надія на Лесика може і вдвох поїдем і Alteru білет купим якщо він не передумає.
#78
Ну так хто там точно їде?
Ось список так я зрозумів?
1)Lesyk- я так зрозумів може піти завтра зі мною купляти квиток.
2)Roy-незрозуміло,прошу підтвердити
3)Alter-якщо купим йому квиток.
4)Dexter-незрозуміло.
Прошу всіх підвердити поїздку.
#79
ЦитуватиКоли у Львові будем по поверненню? Неділя?
Планувалось в неділю десь в 10:00 ранку.

ЦитуватиКороч я їду. Но є один нюанс - я завтра додому мушу їхати. Будете брати білети - візьміть і на мене. Гроші потім закину. В Тернополі до вас підсяду. Мусите там тоді хтось вибігти з вагона з білетом)

Незнаю як там буде бо сам гроші знімаю з кредитною карти і їх обмаль щоб купити ще білети.Повідомлю тебе перед тим як будем брати квитки.Кинь номер мобіли в приват.

ЦитуватиЧим таким місце Чорнобиль нагадує???

Історія місця трохи похожа, правда добре що не було радіаційного вибуху. Є недобудований реактор.Також якщо показати ці фото то багато хто скаже що це Чорнобиль.
#80
Значить був я у касах, справи не дуже втішні. Отож все по порядку.

Їдем поїздом Львів-Черкаси 28 числа до Черкас. Ціна плацкарту становить 98 гривень, студенський 66. З Черкас на маршрутці або можливо електричкою їдем до Чигирина, вартість проїзду у маршрутці десь 24-26 гривень.Є маршрутки і до самої Орбіти але вони їдуть десь в 11:00 , а ми будем в Черкасах десь в 5 ранку так шо нам цей варіант не підходить. Від самого Чигирина до Орбіти десь 7-10 км. Тобто 29 липня ми десь думаю в 10-11 ранку будем в Орбіті.Там проводим один день досліджень з ночівлею.
От дорога назад зовсім не виходить.В звязку з тим що попадаються два непарних числах поїзд Черкаси-Львів 31 числа не їде а тільки 1 серпня це нам не підходить. Був хороший варіант 30 числа добратись до Кременчука і сісти там на поїзд Кременчук-Львів ціна плацкарти 120 гривень, студенський 77 гривень.Проте в касі сказали що остались тільки 8 верхніх місць на цілий поїзд і то майже всі бокові.Тобто якщо цей варіант буде остаточний то я би радив вже завтра зранку взяти квитки.
Ще касир мені радила добиратись назад з станції ім.Т.Г.Шевченка, але подивившись по компютеру на 30 число нема ні одного місця ні на один поїзд(шо то курва за ажіотаж).
Тобто треба до вечора все вирішити.Які будуть пропозиції?