Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#81
Завтра якраз йду в каси взнати про потяг яким будем вертатись назад.

ЦитуватиЯ за тяпниццо ібо робота есть

Вибачай поїзд тільки по парним числам так шо в пятницю не вийде.
#82
Ось посилання на сайт де можна дуже багато прочитати процей обєкт,внизу звіту також є багато посилань на фото.

для ознайомлення

фото взято з сайту www.llevchenko.wordpress.com





#83
Пропоную 28 липня у четверг сісти на поїзд до Черкас, який відправляється з головного вокзалу в 12:10 і прибуває у Черкаси в 4:50 ранку. Звідти будем добиратися до Чигирина або до найближччого села Вітове. Саме селище по фото нагадує невеличку копію Чорнобиля. В ньому проживає декілька сімей,неподалік є недобудована Чигиринська АЕС.Вартість білету до Черкас складає десь 9.. короче 100 гривень,тобто на дорогу треба мати з собою грубо кажучи 250-300 гривень.
Селище Орбіта опустіло після замороження будівництва Чигиринської АЕС. Планується оглянути:1)Недобудований домобудівний комбінат для запроектованого під Чигиринську АЕС міста-супутника Енергетик , 2)Колишню пожежну частину, 3)Підстанцію Орбіта, 4) Колишній фельдшерсько-акушерський пункт, 5) Колишню школу, 6) Універсам і бувший дім культури, який включав в себе кінотеатр і бібліотеку, 7) Два гуртожитка,два 9-ти поверхові будинки, колишній дитячий садочок Світлячок,8)Ну і звичайно саму АЕС.
Прошу зголошуватись до середи,так як будем брати білети в цей день.Попередньо зголосився їхати Roy
Плануємо їхати з ночівлею на один день.

Місце на вікімапії
#84
Тільки, що  вернувся з відпочинку у Яремче. Відпочинок був супер словами тяжко передати, їхати назад до Львова зовсім не хотілося. Відпочивав з жінкою у приватному котеджі, не дорого в порівняні з іншими і все на вищому рівні.
Отож на другий день після прибуття захотілось нам з жінкою подолати одну невеличку вершину,просто для перегляду краєвидів.
І от піднявшись десь на половину вершини замітили на галявині в траві козарика, і дуже здивувались бо навкруги знайшли ще десь штук 15 і по дорозі ще кілька. Після спуску все то діло зважили-результат один кг. козариків.




На другий день розпитавшись місцевих місця де можна ще знайти грибів вирушили знову на їх пошук.В основному попадались козарики,декілька підберезовиків.
Дуже хотілося найти білих грибів,і нам трохи повезло декількох вполювати.
Загалом всі гриби були зважені,резултат 2 кг.





І от настав останій день нашого віддиху,взявши в руки відро знову направились на тихе полювання. Спочатку добре попадались козарики, але потім їх ставало все менше, було замітно протоптані стежки напевно місцевих грибників і акуратно зрізані грибочки. Незнайшовши жодного білого,трохи розчаровані почали вертатись додому не сучи майже пів відра козариків.
Але тут я побачив, що зник мій кишеньковий ножик. Настрій взагалі зник, і хоч шансів було мало, що ми його знайдем вирішили вернутись в то місце де я зрізав останій гриб.
Після того як фортуна нам усміхнулась і ми знайшли мій ніж втикнутий в землі, ми почались вертатись зовсім іншою дорогою ніж йшли до того.
І от зайшовши в зарослі молоденьких берізок,знайшли перший білий гриб,а потім ще,ще,і ще.І все в одному місці і розміри грибів дуже порадували.





Зібравши повне відро з верхом прийшлося йти додому. Навіть господарі котеджу були дуже здивовані нашим результатом, тим більше, що ми не знали грибних місць.





Тож з впевненістю можу сказати, що грибний сезон у Яремче вже розпочато. В лісі самих грибів немає тільки на галявинах,особливо де ростуть берези. Отож в третій день нашого полювання назбирали 2 кг білих і 1 кг козариків.
Висновок такий з трьох днів збору грибів останій був самий вдалий. Незнаю коли точно але обовязково поїду в цей чудовий край на відпочинок.
#85
Вчора у Львові впав з мосту електропоїзд докладніше на відео.
P.S.Добре що обійшлося без жертв.
#86
Гарне місце буду мати на увазі. Якщо буду десь проїздом обовязково туди навідаюсь. Звичайно маєш + від мене.
P.S. За чувака з відром окреме дякую давно так не сміявся!!!
#87
Якщо дата перенесеться то 90% що поїду.
#88
Їхати тілько на неділю,щось не хочеться, Краківський ринок не святкує державні вихідні.
#89
Щось не щастить мені,вже друга вилазка а я ніяк не можу вирватись з роботи,а саме обідно що в мене 2 липня відпустка. Висновок треба було відпустку швидше брати. :-[
#90
Добавлю я два ролика.
Перший мене вразив,якщо врахувати яка там висота,мені би просто вниз подивитись хватило б адреналіну.Може це і круто але людина дійсно не цінує своє життя.
Точно Assassins Creed.


Ну а друге відео мені просто подобається як та дівка кричить!
#91
Більше вже немає в тебе? А то може і я би один взяв!
#92
Дуже гарна ідея,з нетерпінням чекатиму наступних фото.Може і мій райончик десь промайне на твоїх світлинах! Може є фото синагоги біля вулиці Сянської?
#93
Був теж на цій вилазці,тож додам декілька своїх світлин!









#94
Прошу мені пояснити шо то за фігня,дуже часто вискакує,коли хочу зайти на сайт >:( >:( >:(



Наверху побачив що це вже обговорювалось,це означає що багато людей читають форум?
#95
Подивився прогноз погоди,він трохи невтішний,якщо дійсно буде такий дощ як прогнозують то напевно не піду.
#96
Ще раз ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ Roy. Давно хотів футболку та все ніяк часу не хватало сходити замовити.Тепер дійсно відчуваю себе експлорівцем :)
#97
Фото як завжди дуже цікаві і професійної якості. Також всім учасникам + за відвагу на тих проржавілих сходинках :o незнаю чи б на таке хватило сміливості.
#98
Дякую всім за цікаву ботанічну вилазку,всім по +.
#99
Дійсно сходивши в ботанічний сад в таку прекрасну погоду, і побачивши неймовірну красу,і велику кількість представників рослиного світу,одразу розумієш весна нарешті прийшла! Хоч трохи і розчарувався в розмірах бобосховища,та проте було багато і позитивних моментів.

Вхід.Дуже сподобалось що вхід був вільний, тай наглядачі в теплицях були привітні,відповідали на питання і докладно розказували про рослини.Тож при виході кинув пару гривень на благочиність.


Міні бомбік і герма всередині.




Тут колись напевно був фонтан.



Деякі вазонки були досить оригінальними.



Горщики.



Якщо б не було людей і включити якісь імітаційні звуки тварин, то реально можна б було відчути себе в джунглях.



Ну і на останок неймовірно красиві квіти!




#100
Мені краще підійде, якщо підемо 21.04.2011. Та більша проблема в часі тому,що працюю до 17:30. Отож зможу тільки на 18:00 інакше ніяк не виходить. Тож навіть якщо підете в середу раніше 18:00 незможу підійти на місце зустрічі.