Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Scorp

#1
Також приєднуюсь до привітань Zelja з Днем Народження! Від себе побажаю щастя, здоров'я, успіхів у всьому і завжди, побільше позитивних моментів в житті і взагалі всього самого найкращого!!!  ;)
#2
Класна колекція! Мабуть мало хто може такою похвалитися. Може в моєї бабці в барі і стоїть багато різноманітних пляшок, але "Столичную" там вже точно не побачиш :) Сам колись колекціонував різні монети, але потім то діло покинув, зараз десь лежать...
#3
Зеля, ще раз прийми мої співчуття! Тримайся... Ти можеш завжди розраховувати на підтримку і допомогу друзів та знайомих.
І не стидайся просити якоїсь допомоги, бо всі ми такі самі люди, з якими так само може статися біда...
#4
В мене є щось схоже на ту червону, що на фотці, але троха менша і один замок на малому карманчику несправний :) А так нормальна.
Ну вже якщо взагалі не буде де взяти, то можу дати на користування ...
#5
Прикольний борд :)
#6
Взагалі багато чув про форум від Зелі, і після походу в бомбік під Добробутом вирішив зареєструватися...
#7
Люди і так в паніці! Сьогодні був на вокзалі, так там такі черги в добові каси, що просто жах... Люди тікають зі Львова.
Ну а якщо вийти в такому спорядженні в центр на прогулянку, то люди або взагалі з дому виходити не будуть, або зберуть речі і поїдуть куди подалі :)
#8
Класна ідея! А ще судячи з реакціі людей на твій сьогоднішній вихід на "Провесні" з респіратором, то завтрішня прогулянка має бути дуже прикольною :)) Але на жаль не можу піти з вами...
#9
Круто! Молодці :D Добре попрацювали. Якщо буду здоровий, може в наступний раз з вами піду...
#10
Чекаю вже з нетерпінням звіту і інших фоток :)
#11
Так, я на жаль не поїду з вами :( :(
#12
так само передивляюсь той варіант, більше нічого цікавого не знайшов! Ще треба подивитись поїзд назад до Львова...
#13
Можу взяти цвяхи, та ще щось, що там треба буде...
#14
Дивлячись до якої години збираєтесь там бути!?Бо десь в 20.00 мені треба бути у Львові. А взагалі я б з задоволенням поїхав... Підтримую ідею з електричкою("зручно" і недорого:))