Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1802
Завтра - День пам'яті жертв голодомору. Помоліться за невинно загиблі душі, вшануйте пам'ять мільйонів, винних тільки в тому, що були українцями, запаліть свічку пам'яті на своєму вікні.



#1803
Дай на Вікі сцилко, хочу зафоткати як воно зараз виглядає.
#1804
Цитуватидемографічно приросту міста не очікується (точніше дууууже малий приріст)

Як то не очікується? До міста постійно приїжджають нові мігранти, будуються нові житлові масиви, приєднуються приміські села. Це все потрібно буде забезпечити комунікаціями в майбутньому.

І розрахунковий об'єм стоків, напевно, придуманий з урахуванням екстримальних випадків.
#1805
Цитуватизавтра 19.11.11

А то залежно в якій системі числення.
Але заголовок виправив. Піду тобі, молодому, на уступки.
#1806
Завтра о 13-00 планую десантуватися на Галицькім Перехресті і далі рухатися до отої точки http://wikimapia.org/#lat=49.886727&lon=24.1148186&z=14&l=37&m=b по дорозі заглядаючи в різні дірки. Хто має бажання - приєднуйтеся. Вибачте, що не написав швидше, сам щойно придумав :P
#1807
Гумор / Re: Смішне Відео
17.11.2011 18:44:22
В продовження теми - дві фотки, знайшов їх на сторінці "Двісті Boys" Вконтакте.
#1808
Ти протестив замало конкретних випадків. І як майбутньому айтішнику тобі має бути за це соромно. >:(

На "Фотки" ведуть тільки фотки. що запощені на фотках. Такий каламбур. Тим не менше, працює.
Фото,завантажені на Пікасу поводяться адекватно.

Але не турбуйся - скоро тих злих фотог не стане, вони зникають з 12-тим ударом часов, ібо сайт ненадійний.
Саме тому адміністрація Експлорера ратує за Пікасу, бо то надійний  та адекватрний хостинг для Ваших фоток.
#1809
І обговорення зроби, бо я хочу обговорити. А то вийшов звіт про те, як троє пацанів ходили по лісі і їли сало, а один потім ще й гриз капусту з поля)))

Куди ви дійшли? Що бачили по дорозі? Чи справді там по дорозі такі непролазні болота, як описував Макс і Стінгер? Військове містечко бачили? І взагалі, більше конкретики, люди переживают!
#1810
Не зважаючи на те, що тема в розділі "Плани", допишу все ж сюди, оскільки не бачу на форумі відповідного місця.


Отже, на ЖЖ Frankensstein'а знайшов звіт із вилазки до закинутого кінотеатру на околиці Донецька. Фотки викликали відчуття дежавю, десь я вже щось схоже бачив... Ага, та це ж кінотеатр ім. Миколайчука, що на Личаківській стоїть. З обладнанням всередині, до речі, але про це іншим разом.

Як виявилося, таких типових кінотеатрів на території країни десятки, якщо не сотні. І спроектувала їх радянський архітектор Зоя Осиповна Брод.  Існує навіть ЖЖ, де автор старанно позбирав фотки кінотеатрів з різних міст.
#1811
Дивний вузькоколійний локомотивчик



#1812
У найближу неділю, 13 листопада, відбудеться реконструкція бою за Цитадель, що відбувся у 1918р.

Частину статті, взятої звідси, процитую:

ЦитуватиУ рамках відзначення 93-ї річниці створення ЗахідноУкраїнської Народної Республіки 13 листопада з 15:00 до 16:30 у лісопарку довкола Цитаделі, а саме Малої Максиміліанської вежі № 3 відтворюватимуть військово-історичне дійство - бій за Цитадель між Січовими Стрільцями та польським військом. Під час реконструкції буде відтворено події 12-13 листопада 1918 року, повідомили організатори.

Загалом у відтворенні бою прийматимуть участь близько 40 осіб – члени Товариства пошуку жертв війни «Пам'ять» зі Львова, Рівненщини та Волині, а також гості із Києва.

При цьому буде задіяна зброя і одяг 1918 року, 70-и міліметрова польова австрійська гармата та бронеавтомобіль періоду Першої світової війни.

А ось відео з минулорічної події



#1813
Я поставив плюса. І потішився за тебе, що пес не спробував який ти на смак.
#1814
Продам материнську плату ECS Nforse 4M-A ( тут є характеристики, кому цікаво ), на ній процесо AMD Athlon 3000+ і пам'ять DDR2 TwinMOS 1Gb. Все юзане, справно працююче, стало непотрібним з причини заміни на більш нове залізо.

За всьо хочу 400 грн.

Якщо когось цікавить фото, завтра викладу.

#1815
Паровоз їхав сам, ніхто його не пхав. А чи вугіллям топили - не знаю. Я, на жаль, не знаю як пахне вугілля.

А зйомки того фільму я теж бачив. Ми тоді приїхали ввечері з Франківська, але такі помучені, що було абсолютно до лямпочки хто там і що знімає.
#1816
Урочиста частина святкування відбулася 7 листопада, тобто вчора, о 13:00 на Головному вокзалі. Думаю, час було вибрано таким чином, щоб якнайменше заважати руху поїздів. На першому пероні, під накриттям, зібралися високоповажні особи, серед них голова ОДА і керівництво залізниці. Простих людей через кордон з міліції та працівників залізниці не пропускали.

На першій від вокзалі колії вишикували старі вагони (ті, що зазвичай стоять на окремій колії на Приміському), а також два заведені паровози, що періодично свистіли і гуділи, підтримуючи святковий настрій.

Сам паровоз, що мав символічно прибувати з Відня, ніби 150 років тому, стояв трохи далі від вокзалу зі сторони Левандівки. В пасажирському вагоні сиділи хлопці і дівчата в костюмах 19-го століття, які по прибутті виконали запальний танець на пероні. Але нарід, що товкся з відеокамерами і фотоапаратами на другому пероні, майже ніц не бачив. Бо між ними і артистами стояв поїзд. А підійти ближче не давав кордон міліції. Цей факт змусив мене стати сумним, зробити кілька фоток, зняти відео і піти на роботу.  Але паровози, а особливо те, як вони оглушливо ревуть, дійсно сподобалися.

Відео вийшло не вельми якісним через низькостояче сонце.

Перекличка паровозів


Прибуття віденського поїзда



І фотки.





Повний вагон дітей в народному вбранні і з прапорцями. Вони теж їдуть з Відня.





А от і головна дійова особа машина.



Маріупольський поїзд  на святі був тільки глядачем


















#1817
Звіт гарний, поплюсив. Гарно написано і пофотографовано.
А от місце так собі, униле досить. Не викликає бажання туди приїхати.
#1818
Ось знайшов статтю, про те, що у Африці далекій живе плем'я канібалів, що розмовляють чистою російською мовою.

Взято звідси http://newsgeorgia.ru/world/20110918/214190438.html

Повний текст мовою оригіналу нижче.

ЦитуватиБИЛИСИ, 18 сен - Новости-Грузия. Международная экспедиция обнаружила в Африке абсолютно фантастическое племя, живущее первобытным образом. Это жестокое племя людоедов. Но главная особенность его в другом, сообщает портал Direct News.

Самое странное и дикое то, что племя говорит на чистейшем русском языке образца 19-го века. Об этом вроде бы сообщил один из участников экспедиции – заведующий кафедрой африканистики СПбГУ Александр Желтов.

Племя обнаружено на границе Танзании. На каком именно участке границы найдено племя, не сообщается. Эти безумные хищники всех людей воспринимают как еду. Каким образом они выучили русский язык и почему отказались от своего, история умалчивает. Уточнить эту информацию у участников экспедиции, к сожалению, не удалось.
#1819
В понеділок о 13-00 на Головному вокзалі відбудеться інсценізація прибуття до Львова першого потяга. З духовим оркестром і костюмами тих часів. Так сьогодні зранку казали по Радіо Люкс.  Я швидше за все прийду подивитися на цю атракцію.

#1820
Які цікаві заходи плануються на День залізничника? Буде може екскурсійний поїзд з паровозом на вихідні?