Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - axizep

#90
і я не проти,от тіки би хтось хто пудово буде,напишіть мені мобільний в приват,щоб коли я прийшов то б не загубився.а то я в бомбік біля добробуту не лазив і знати незнаю де він (
згоден і на 18 і на 19.хоча напевне в 19 би було краще,так як в 18 час пік і всі маршрутки забиті,буде наломно добиратися толпі.
чекаю мобільного.
#91
тіки вапрос на котру годину і де.цезар-скинь свій мобайл мені в приват
#92
я!    маю доречі залишки водяри з весілля,яку тре продати.такщо можу запропонувати паро пляшок в долю по вигідній ціні для усіх.
#93
крутий обєктік.але буває і кручє,як отут http://urban3p.ru/blogs/message15196/#comment210747  я в шоці.куди совок котиться.скоро в тополя будуть лазити росіяни прогулючи уроки в школі.
#94
я просто катулявсі від слів оповідача на 3:45 "ріка настільки утотожнилась з тим непотребом,шо люди викидають з себе от,всьо шо в них є,от,поганого..." геніально )))
#95
http://wikimapia.org/#lat=47.9196784&lon=34.9619293&z=13&l=0&m=b   плаче по наших відвідинах отото місцечко.
треба,парубки,зібратися з духом (дух тяжкої 2х добової дороги туди-назад) і рванути якоїсь пятниці вечора.
давайте обсудимо хтоб б сь і коли б сь їхав і на скільки б сь,а також логістику того міроприємства.
#96
яка ностальгія мене вхопила коли я то фсьо побачив.
згадалися і колейкі до входу і вхід по 50 коп. і товстий косогалзий барижка з совковими деталями біля входу і решту барижок по столах на першому поверсі і барижки між рядами в самому кінозалі,і толік з радіолямпами.тіко всього.
була ше історія як в кінотеатрі львів (тому шо в стрийському парку) один мій друг-радіолюбитель був допущений в не базарний час в залю кінотеатру.заліз під сцену і найшов там ничку барижзьку з купою добра,якого і власне собі трохи привласнив )
ото часи були. таке враження шо зовсім недавно та галичина працювала.
красива така була...
#97
або я повний профан,або ти чогось недошарюєш.
типові алгоритми (вбудовані і подавно) працюють на чисто софтварних засадах тому і генерять псевдо випадкові числа (бо початкове число завше однакове)
коли ж береш температуру яка постійно змінюється (або краще декілька) то це і є апаратний рандомний генеротор,бо початковим числом є температура,яка міняється раз від разу і не залежить від програми.а шум з саундкарти то взагалі моя ідея фікс яку я згенерив тіки шо.рекамендую.
#98
ти мене не поняв: вбудовані процедури-фтопку,тут я згоден з тобою.я про зовсім іншу річ: шоп щум брати з чисел температурних датчиків в компі,+шум є з звукової карти (входу).чим того мало шоб з тих чисел зробити ше одне число а вже його використовувати як сід (початкове число) рандомному алгоритму.
#99
а треба аж так запарюватись?
в чіпсетах інтел фсьо шо старше 965го встроєний термодатчик і на основі нього high precision taimer  рандомний генератор.
і без нього льзя зробити апаратний генератор: считати температуру мамки,проца,харда,відяхи зрешту можна взяти одну вибірку шуму з входу саундкарти і перемножити на решту значень температур.хіба не достатньо випадковості?
#100
Цитата: Roy від 30.05.2010 01:20:07
Так...зявилася ідея, раз на 2 тижні або на місяць влаштовувати таку акцію. Прекрасно стабілізує нервову систему.
Десь в мене на даху валявся ламповий телевізор. ;)

P.S. Destroyer.lviv.ua   ;D ;D ;D
от ламповий телевізор не трожь) там є корисний трансформатор.буду вдячний за нього +пиво0)
#101
а хулі монтаж? от навіть вже від 40 ватт потужності (від радіо станції р-123 яка в мене валяється дома) кусок дроту підключений в антенне гніздо випалює дірки в нігті як в маслі,причому ніяких відчуттів нема.а там якшо дріт довгий і близько біля антени  то то виходить вч трансформатор з такимим ж наслідками.
саме прікольне то розказували в нєтішинині на аес: коли відключають одну з 750 кв ліній від мережі то на ній від паралельно проходячої робочої наводяться нефігові напруги,дуги електричні фігарять коли ті дроти до землі опускати.
#102
ухтииии давайте дізнаємось якось чи охороняється ще обєкт і якшо ні,чкрунем туда на вихідних?!
може тему відразу в планах зробити
#103
"Зібрав той самий Katsuk (який схему на форумі ПРК викладав) такий дівайс і дав мені, аби я  потестував його у Чорнобильській Зоні."
Сюдячи з того що в чорнобильській зоні той самопал мовчав,значить так він і складений.а по-друге,навіть якщо б він схематично був добре зроблений,без помилок,його б всерівно треба було повіряти/градуювати.в тих трубок дуже великий розкид по параметрам.а про брак взагалі мовчу.
#104
То шо треба сталкеру! готель з бомбіка  ;D
http://nnm.ru/blogs/assa82/nulezvezdochnyy_otel/#cut
#105
буде хохма якшо одного дня так люди зі спецслужб когось зустрінуть невзначай... :-X ;D
#106
нарахунок тих вимірювань,то є ше радіотелескопи,один з них в семеізі рт-22 такий самий як тут  http://www.yaplakal.com/forum2/topic265808.html
#107
полюбе краще 430 мгц діапазон ніж 27,бо менше шумів (завад) і від того краща яксть прийому.на 430 зараз багато радіолюбителів є.я от танкову р-123 маю,на 27 мгц віщаю,шото там мало народу взагалі.
#108
теж дуже радує якщо порівняти 2 паровозики,навіть чисто по виконанню держ. символіки: той зі звіздоу совєцькоу і той шо з тризубом трафареткою і бальончиком напшиканий.яка держава такі і знаки )))
#109
Знайшов тему про РЛС ось ссилки на інфу http://v-pavluk.ru/blog/show/article/55/index.html
http://www.yaplakal.com/forum2/topic254038.html#

і координати гугл мапс http://bbs.keyhole.com/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1154595
Треба нарити ше інфи по данному обєкту,хотів би туди поїхати числа так 20ого.