Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Yuriy

#2
Панорама на костел та вокзал
#3
Щось подібне є також на Холмі слави.
#4
Я працював в 20 м. від цього місця, коли вмикалась система тікав з кабінету.
#5
Це не сигнали тривоги, це звукові апарати, котрими прострілюють іоносферу, не знаю нащо але це роблять, знаходяться вони біля корпусу на науковій 5А, також до них можна пройти і через прохідну ФМІ.
#10
Розпродую залишок Transcend JetFlash 350 8GB по ціні 45 грн. Усі нові запаковані, гарантія 6 міс.
#11
А учасник подій, на карті може тицьнути хочаб приблизне місце?
#12
Я все ж вважаю, що ціни занадто високі на такий товар. При такій ціні його можуть дозволити собі купити лишень заможні українці. А враховуючи ситуацію в нашій країні коли ціни на товари першої необхідності ростуть як діти, то що казати про товари п'ятої необхідності такі як дозиметри. Я думаю, що бажаючих купити даний товар знайшлось би значно більше, коли ціна була б значно доступніша.
#13
В середину заглянути не вдалось, купа сусідів на балконах сиділи. А від цитаделі досить далекувато, це навпроти першого корпусу політехнічного.
#14
Я живу у старому будинку по вул. С. Бандери і коли спуститись у внутрішній двір "колодязь", то є щось схоже на ВШ.  Можна подумати, що вона від підвалу, та всі підвали знаходяться на рівні землі, тай сучасніша вона виглядає ніж сам будинок. У кого є якісь здогади?
#15
В Адміністрації Президента України не планували і не планують створення державної резиденції в Підгорецькому замку у Львівській області.
http://zik.ua/ua/news/2011/09/29/311567
#16
Відважна група, з такими і у розвітку можна йти.
#17
Пришпильне місце. Наче попадаєш у інший час.  Цікаво вже почитати оцю сумну і політичну історію.
#18
Дуже гарна підбірка світлин фотографа  Федоренко Сергія Дмитровича - http://gdzs.ck.ua/photogallery/
#19
А там хтось "живе"? Маю на увазі живих там бачив,охорону чи працівників?
#20
Якщо буде нагода, то з веиким задоволенням приєднаюсь.