Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Yuriy

#61
Продовжу тему відпочинку, зокрема у Затоці. В першу чергу, що варто подивитись у Затоці ,так це розвідний міст - шикарний витвір інженерії, який зєднує два береги. Дуже красивий краєвид відкривається на ньому, але по обох краях моста стоять військові з ружом, котрі попереджають про те, що на мості зупинятись не можна і фотокінозйомка заборонена.
#62
Цитата: inkognito від 20.07.2010 21:27:43
Цитата: Yuriy від 20.07.2010 21:21:40
Фото з моста
шальоний зум? на задньому пляні видніє си ледво труба, то думаю від тої котельні, же як виїжати з міста по Кульпарківській, по ліву руку від Гелікону буде?
Ага зум шальоний, знімав далекобійником 70-300 на повному зумі, правда міст постійно ся трясе тому хфотка не дуже чітка.
#65
Тепер практично весь новий модельний ряд дозиметрів буде з блютузами, ще як я там працював, то була експерементальна "Стора" з блютузом, "Либідь" і ще декілька моделей. Що там зараз на даний момент робиться не знаю, тре буде якось завітати.
#66
Прикільно!!!
#67
Dj 6P3R - Music of NightRoads там три частини, гарна розслабляюча дорожна музика.
#68
Якщо б будинок був "чистий", я думаю найшлась би фірма, яка б його завершила.
#69
За легендами, які я чув будинки перестали добудовувати через те, що матеріали, які використовувались при будівництві були радіоактивні. Цікаво наскільки це правда і всеж таки чому їх ніхто не береться завершити.
#71
 ;D
#72
 ;D
#73
А як вам оце?
#74
В літку там проходив там була охорона з песиками
#75
Якщо є підземні обєкти то мають бути і ВШ
#76
Доречі, якщо рухатись дальше, то попадаєш у велику промзону, яка тянеться до Рясного, там є де полазити і що пофоткати. Там мроботи на пів дня добрих.
#77
Опинився там літом чисто випадково, чи все це діє я не знаю, але судячи з побаченого давно там ніхто не бував.