Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Soulstorm

#121
Атмосферка мала би там бути відповідна, мені якось незручно в таких місцях :-\
До речі, фінська група Курск в новому альбомі мають пісню про Біркенау, за словами, здається, гітариста, його родичі там загинули.
#122
Фест! Бачив у Львові схожий за станом піддомнік. Але там якесь погане місце, бо за три рази телепортатор ніразу не спрацював >:(
#123
З Великим Аднронним Колайдером, перепрошую ;D  І йой, тоді на колектори перейду. Ото якраз мене цікавить парочка ;)
Всім спасибі)
#125
Натрапив мережі на отаку от новину http s://v k.com/extrem_kvest і подумав, чом би і не показати смертним що дірерс нат дед :)
Отож, чи не бажає хто приєднатись до команди, чи може навіть створити дві групи для міжексплорерівського змагання?
Відбудеться сеє дійству 6 грудня, тобто цієї суботи. Початок заплановано на 9:30 і тривати повинно десь до 5-6 години. Хто забажає, пишіть тут, або у пп, будемо домовлятися.
#126
Всім дякую за відповіді :)
А щодо того, чи замерзне, то думаю, що ні. Бо зараз вже кілька днів мінус тримається, і плюс лазив минулої зими в ті люті морози у сховище на сільмаші, там калюжка як була, так і залишилась.
#128
Дещо пізно, але такі згадав за обговорення)
Обговорюємо :)
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,6873.msg44080.html
#129
Курча, шкода, що ми пішли раніше. Просто не знали, що хтось іще має бути, вартувало б відписати у темі, абощо. А звіт буде завтра, обов'язково.
#130
Як і обіцяв, місце зустрічі перехрестя вулиць Стрийська і Володимира Великого, на зупинці чекатиму бажаючих о 18:00.
#131
Отож в силу того, що в суботу РАПТОВО ::) нагадав про себе непоганий сешн і взагалі, бо так виходить, здибанка відбудеться у неділю, себто другого числа листопада місяця. Орієнтовно на шосту годину, точніше відпишу в темі ближче до самої події.
#132
Народ, читайте уважно, там води вище бахіл від ОЗК, потрібне щось вище коліна! Я там вже набрав води в бахіли разок :)
#133
Отже, вирішив я таки відірвати дупу від крісла і вибратись на наш відомий автобусний завод у затплене сховище, мимо якого проходив кілька разів але ніяк не міг потрапити всередину.  Здибанка планується на суботу, чи неділю, тому, хто бажає, пишемо ту коли зручніше і ближче до вихідних вирішимо. Час вилазки то десь коли стемніє трохи. При собі мати адекватність, світло, трошки адекватності, Л-1( лише Л-1, бо вода там вище бахіл, на вході так точно), ще трішки адевкатності і вміння відмазуватись  ;)
#134
Одногрупник розказував, що прокинувся о шостій(втф!?) ранку від сирени. Живе біля нового ЦУМ-у. Я сам ніц не чув, хоч і недалеко живу.
#135
Чому всі кажуть що там склад? Коли я там був два роки тому, то це був звичайний підвал, з хазяйським хламом, але навіть залишилось три фільтра від фву.
#136
Був там, спершу прийшов і все було ок, дали мені і ще 4м чоловікам чистити гусениці. Але вийшло так, що ми зайшли із запізненням, не в 16:30, а десь 17:20, тобто до 18:30 ми встигли поколупати пів гусениці і на тому юш. Після того кілька разів намагався долучитись у четвер, але щоразу мене посилали на "з понеділка", а з понеділка на потім. В загальному корисна штука, але сам завод, видно не надто нам, волонтерам, радий :-\
#137
Плани / Re: По Львову
28.07.2014 23:23:33
Також не проти поволочитись десь, а щодо бомбарів, то маю на прикметі кілька невідвіданих цікавих, ну і відвіданих, але ще цікавіших)
#138
Якщо можу ще провести на свій дах, в кінці Наукової, якщо хтось хоче познимкувати в сторону аеропорта
#139
За бескид не подумав, дякую.
Ну, в районі 700-800 гривень, знаю, що малоімовірно таке найти, але чому б не спробувати)
#140
Привіт однодумцям, з"явилось бажання придбати ровера старого, бажано щось типу україни, Харьков, Старт-шоссе і схожі. Але діло в обмежених фінансах, тому він має бути з розряду "на селі лежить, бери, не шкода" і щоб помістилось в одну стипендію, по можливості. Технічний стан значення не має, має значення наявність всіх важливих складових, все решта сам відремонтую.
Отже чекаю на пропозиції, пишіть сюди, в пп, або телефонуйте, телефон в профілі.