Миколаївський Каньон + Прийма.

Автор Le-i-3o, 04.10.2012 15:33:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Le-i-3o

Всім привіт!

Планую у неділю 7.10  вирватись до нещодавно знайденого Каньону(тема про нього) і потім відвідати грот Прийма.

Цілі прості: 1)просто насолодитись красою каньону + є там одна щілинка з якої непогано дме, тре перевірити чи є за нею якесь продовження пустоти;
                      2)Пошастати в околицях прийми і Кайону пошукати якісь сліди древніх мисливців чи тварин;
                      3)Побувати на Приймі;
                      4)Ну і як завжди, час гарно провести;

Планую о 8 годині десь, виїхати з Перехрестя Стрийська-Наукова.

Отож хто має бажання приєднуйтесь, буду радий хорошій компанії.
Він копав, і ти копай!!!

yosandr

В Ілові зліва від печер, якщо стояти до них обличчям, є яр, довжиною біля 2км(згідно Гугл Земля). За браком часу пройшли біля 500м. По правому борту яру є масивні виступи скельної породи (довжина 50-70м., висота 8-10м.), дно яру кам"яне, видно "сухі" пороги, наявні масивні завали бурелому. Знайшли кілька заглиблень по типу гротиків, ніш ?

Le-i-3o

to yosandr: постараюсь туди навідатись у жовтні, зараз ж націлений на Каньйон що біля Прийми. Дякую за інформацію. обов'язково з контактую як буду туди вибиратись.
Він копав, і ти копай!!!

Bottlehunter

З радістю би поїхав з тобою, але в неділю їду на Океан Ельзи до Тернополя. Дуже прошу про схожі плани повідомляти трохи швидше надалі.
Най жиє Гуцулія!

Le-i-3o

to Bottlehunter : Приношу велике вибачення, раніше таких планів не мав, тому і не міг повідомити :) мав інші плани які накрились, а цей виникнув спонтанно, що і пояснює час його появи на форумі.

Надалі при якихось запланованих поїздках буду писати завчасу,  здаєтся всі попередні хоч їх і було небагато, так і були оголошені, завчасно.
Він копав, і ти копай!!!

Le-i-3o

Вилазка відбулась, навіть за тої погоди яка застала нас  в суботу. Вилазка відбулась продуктивно. Відвідали Каньон, назбирала Опеньків, дойшли до Прийми і від неї вирушили далі по схилу, за приймою є ще до 10 аналогічних і дуже красивих виступів породи, в яких є зо 5 гарних дірок, їх дослідили лише поверхнево оскільки світло яке мали з собою підвело. А після всі виступів наткнулись на "Гранд каньон" місце просто неймовірне. Оскільки дивним чином підвів щей фотоапарат то плануємо ще одну вилазку, для детального вивчення дірок і фотозвіту, у планах напишу.
Він копав, і ти копай!!!

156 Гості, 0 Користувачів