Шоста зустріч учасників explorer.lviv.ua, Давидів, 23 травня

Автор Bottlehunter, 02.05.2015 22:18:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter



Всім привіт!

Радий повідомити, що наступна всесвітня Зустріч учасників форуму Explorer.lviv.ua (вона ж тру-Urban exploration fest) відбудеться 23 травня сего року в лісі біля закинутого бункеру зв'язку, що в околицях с. Давидів біля Львова. Щиро запрошуємо всіх-превсіх, кому не байдужий дух пригод та авантюризму, хто хоче познайомитися з учасниками спільноти Експлорера, поділитися досвідом та просто гарно провести час.

Де? Отут.

Як дістатися? Див. аматорську мапу-схему нижче. Розшифрування: Будь-якою приміською маршруткою з АС №%5, що на вул. Зеленій (мапа), проїзд коштує 5 грн., вийти в самому кінці с. Давидів, біля старого цвинтаря та дороги в напрямку с. Гончари (мапа). Далі приблизно 350 метрів по дорозі в напрямку с. Гончари, перед самим лісом повернути направо та пройти по грунтовій дорозі полем біля 500 метрів. Коли побачите бетонку, звертайте по ній наліво в ліс. Ще хвилина - і ви на місці. Посередині галявини горб, під ним - бункер, а трохи справа в лісі вариться щось смачне на вогні. На запах і йдіть) Пароль: "Я був вчора в Полтві", відгук: "Не може бути, входи заварили". Автом можна заїхати практично під сам бункер. Якщо в когось залишилися питання щодо добирання, прошу писати мені в приват.

На котру годину? Все розпочнеться на 15:00. Перша група десанту висаджується біля 13:00, щоб все приготувати. Автобуси на Львів точно є до 22:00, є ще кілька посеред ночі, але точно не знаю часу їх відправлення. Багато людей залишаються ночувати в наметах і повертатимуться до Львова в неділю.

Що буде? Традиційно: страви на вогні, старі та нові учасники форуму, експлоринг довколишніх територій, неймовірні байки біля вогнища та бочечка пива від адміністрації. Крім того, кожен бере з собою чогось смачного, щоб не лишитися голодному та пригостити друзів.

Дрес-код? Фірмові футболки Експлорера та/або різноманітна експлорерська атрибутика: Л-1, бахіли, каски, ліхтарі, камуфляж і т.п.

Відпишіться нижче, будь ласка, хто буде та скільки друзів буде з вами. Конструктивні пропозиції та креативні ідеї вітаються! Зустрінемося на святкуванні!

Пе.Ес. Якщо погода на 23 травня буде вкрай погана, зустріч автоматично переноситься на тиждень вперед.
За визначенням Декстера в одій із сусудніх тем: Погана погода - сильний дощ, ураган , метеоритний дощ, концерт Джастіна Бібера (в випадку зомбі апокаліпсиса ми лишаємося в Давидові).


Най жиє Гуцулія!

ІНТРОВЕРТ 997

Було би круто . Є питання чи ще є щось від того бункера ?..
Тут могла бути ваша реклама...

Bottlehunter

Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 02.05.2015 22:22:25
Було би круто . Є питання чи ще є щось від того бункера ?..

Так, бункер ще стоїть, хоча й вирізаний зсередини. А що то в тебе за азбука Морзе в кожному дописі?  :)
Най жиє Гуцулія!

ІНТРОВЕРТ 997

Бже то така особливість формулювання думки.І ще одне відправка лише з АС №5 . І яке жертво-приношення актуальніше буде ...
Тут могла бути ваша реклама...

Bottlehunter

Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 02.05.2015 22:51:22
І ще одне відправка лише з АС №5 . І яке жертво-приношення актуальніше буде ...

Ще є маршрутки на Давидів з вул. Шота Руставеллі, відправляються кожні півгодини або частіше, але до кінця села не завжди доїжджають. Також є електричка Львів-Ходорів з Приміського вокзалу, вона зупиняється в Давидові. Тільки там трохи топати треба буде.

Щодо жертвоприношення: та що вважатимеш за потрібне. Традиційний чорний кіт цілком підійде.
Най жиє Гуцулія!

Dexter


Bottlehunter

Дякуємо пивному спонсору - Student'у та пабу "100 Рентген", що взялися забезпечити пиво на святкування.
Най жиє Гуцулія!

STALKER


deadmeat_junior


Soulstorm


MadLife

Життя - це подорож

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Student


manhattan

був там взимку на велосипеді, крайовиди неймовірні)

Le-i-3o

Він копав, і ти копай!!!


YserL


Stinger


ІНТРОВЕРТ 997

Виджу намічається велика сходка  ;D ..
П.С. Якщо хтось їхатиме своєю машиною з Залізничного району або навіть з Зимної Води , відпишіть будь-ласка .( наприклад скажіть , що це нахабно )
Тут могла бути ваша реклама...

:-)

Як буду довкола ЛЬова то буду. Певне на ніч. Певне роверком.
Декольтем своїм мене манила.

233 Гості, 0 Користувачів