Полювання на крис

Автор YserL, 06.10.2009 20:47:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Біля мене на смітнику виросли 30 см щурі. Доволі батгато, хто має воздушку можна потренуватися у вправності. Можна завтра ввечері, наприклад на 18-30. вони якраз вилазять. Кому як вийде.

Golem

Який район? Гвинтівка і досвід стільби по живих цілях є :)



Наскільки нахабні щурі? Якшо боязкі і ховаються то треба буде добряче намахатися. Нецікаво. Натомість якшо такі як жили в нас в 5 гуртязі, шо ми їх комендантші до дверей цвяхами прибивали аж поки один з них не вкусиу прибиральницю і та згодом не вмерла в лікарні - то значно цікавіше. Ті гуртягівські студіків особливо не встидалисі, лазили си по кухні та туалету ніби вони тут ґосподарі. Чи, памятаю, один з них залазиу по стіні до мене на 4 поверх в кімнату через кватирку і ривсі в мому смітнику. Приходилосі вікно закривати, а то шуміу та заважау спати.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Akella

я б прийшов і допоміг би у їх відстрілі,пневматики не маю,але маю досвід винищення щурів колото-ріжучо-ударними предметами))
та і давно хотів собі підвіску на шию з щурячого черепа зробити)))
Akell me nice!

Dexter

Скажеш коли=)
Якшо буде час то тож приєднаюся до тої акції ;D

YserL

Біля добробуту. Чемні за метр від тебе бігають. На рахунок черепа, криси переносники різних інфекційних хворіб, спори яких стійкі до високих температур.

inkognito

 із задоволенням попрактикуюсь у акті геноциду над охамілими Рататуями. Тим більше же сволочі заважають кулєзі!!!
Resistance is futile

zelja

Любю мочіть крисс  8) геге...
я звами

YserL

Тра перенести гілку в плани)

inkognito

відредагуй перше повідомлення із зазначенням дати та часу - і перенесемо у Плани
Resistance is futile

wanderer

Щури то якось нецікаво. От собак бездомних скільки, котів... а ще бомжі є. От за них би взятися ! Робіть тему в планах...

YserL

Цитата: wanderer від 06.10.2009 22:01:41
Щури то якось нецікаво. От собак бездомних скільки, котів... а ще бомжі є. От за них би взятися ! Робіть тему в планах...
Котів і собак шкода. На рахунок людей - стільки військових обєктів простоюють, можна зробити типу колонії. А щури бігають і людей не бояться, так що тра дивитися під ноги.

inkognito

   ІМХО винищення бездомних котів, псів та бомжів не є гуманною справою. Тим мають займатись відповідні органи, хоча зрештою це також негуманно. Бомж - то по твоєму не людина?
Resistance is futile

inkognito

йой, йой - тут розгортаються якісь расово-класові теми бачу? Задумайтесь над своїми постами!
Resistance is futile

YserL

Трохи не точно виразаився, не колонії а щось на рахунок дому милосердя, де людина має дах над головою і їжу вирощену власними руками. А не ходить по вулиці і придирається із проханням дати на хліб., бо для багатьох то стало способом заробляння грошей. Є така річ як спецприйомник, ті хто туди попадав його бояться. Звісно є різні випадки. наприклад в нас в будинку жила одна така людина, бо дочка його виписала і вигнала з квартири без документів.

inkognito

    То благородна справа! Як би хтось із можновладців прислухався до того...А властиво не тільки прислухався, а й реалізував. Є багато шансів, зокрема перед виборами в державі!  :)
Resistance is futile

wanderer

Я якраз і хотів сказати, що подібне винищення бездомних котів, собак і людей, так само як і щурів, та ще й за допомогою воздушок колективом по запрошенню, не має жодного сенсу, оскільки не зникає причина - антисанітарія. Це просто жорстока забавка для дорослих дядь, енергія яких гідна кращого застосування. Як це покращить ситуацію ?? Там де срач щури будуть завжди, і не тільки щури. Хіба хвороби рознесете, адже гнила туша 30 см довжиною небезпечніша за живого щура.

Golem

Бомжі бувають різні. Є й такі, що їм це подобається. І не можна в них це право відбирати. Головне шоб вони не робили протиправних дій.

А назагал до теми даю лінк на фотопроект Без Ознак Мистецького Життя - БОМЖ. В даній фотосесії - письменник Тарас Прохасько.
Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja

мдаа фотосесія ...

Stinger

Повернемось до наших, тобто ваших щурів, маю гвинтівку з оптикою, залюбки приєднаюсь, тіки скажи куди підійти, коли та на яку годину)

Golem

Значить так. Знищувати щурів то є добре, як і бити комарів на власній пиці. Ніякої зарази не буде, бо їх поприбирають разом зі сміттям. Всіх захисників тварив в Бібрку, решта прутся!

Думаю візьму нині ше одну гвинтівку і ввечері порозважаємся. Якшо, звісно, вони не злякаються нашого грізного вигляду і не поффтікають. Тоді прийдесі ранком завидна приходити і відстежувати їх з кемперських позицій. :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

258 Гості, 1 Користувач