Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2981
Цитата: Golem від 27.05.2009 02:59:51
Супер, вітаю Зелю з надбанням мобільності. З нетерпінням чекатиму звіту. Приєднатися на жаль найближчими вихідними не зможу :(

   Думаю, що раніше видертись ніж Зелені Свята нам таки не вдасться, отож чекаємо і на тебе Golem!
#2982
субота так субота +контрольний созвон зраня, але поки прогнузують дощ...
#2983
 звісно якщо погода казатиме ок, то я не проти
#2984
 я працюю нараі (дякувати Богу), звісно на вихідні плануємо апріорі - проте, якщо б випадало не на вихідні, взяв би за свій рахунок пару днів. Такі "вкусняшкі" вартують того ІМНО.
#2985
красненько дякую!
#2986
 приєднуюсь, "колес" власних поки немає нажаль. Але одне посадочне місце прошу за мнов зарезервувати!
#2987
     Як я вже писав тут, було знайдено два цікаві обєкти для дослідження - частина А2021 та Закинута Військова база у рідних горах.  Після довгих мук із Google Earth, координати баз було встановлено - читати можна (і треба) тут.

    Нас із Зелею цікавить потенційний круг учасників вилазки на ці об'єкти, на машинах на два дні. Прикидуємо розклад орієнтовно так:

    День №1:  прибуття Космач (власне на базу А2021), розбиття табору (машина туди заїде легко, по фото із  GE видно[на одному фото, що цього року зроблено видно кавалок транспортного засобу, котрий навіть до паркетників не відноситься], що там проїхати можна легко при стабільно бездощовій погоді), дослідження прилеглих територій, матрац увечері.

    День №2: дуємо у Івано-Франківськ (точніше не доїжаючи до него 17-20 км на об'єкт №2), пробуємо купити сторожа і досліджуємо. Не купимо - заліземо самі звісно якщо вийде, а як вже не вийде = то тоді one way - Сан-Франциско (місцеві об`єкти - треба буде до вилазки визначитись, із місцевими контактувати) та тоді назад до Славетного Міста!

   Остаточної дати виїзду не видно поки, навіть плани ще не складені = прохання писати, зголошуватись, уточняти!
#2988
курча,тілько один сід у мене котрий ніц не віддає...готовий роздавати як мінімум на 4 мегабіти...
#2989
  Супер, дякую красненько! Біжу давнлодити, поки сі власники трекера не схаменулись...Правда треба мені ше до свого ноута терміналом дістатись...Ще раз дяк!!!
#2990
  На тому ж сайті львівцентру є доволі зручна та гарна карта міста,  так званий "Інтерактивний Львів". +можливість переключення карти із звичайного у супутниковий режим, +відзначено багато цікавих місць прямо на карті (де не де є навіть фото)
#2991
  і мені також цікаво, тим більше, що EXIF та IPTC затерто...640х480, неприродній зелений колір - чи не телефоном бува?
#2992
 Стопроцентів, то падає, то ні...вчора був коло того місця (Липинського навпроти Ніко) - на радіобазар їздив, споглядав колодязь де си калічив руку --> на дні його води було на око центиметрів 30-40. Можу собі уявити, що всередині творилось. Безпека насамперед!
#2993
   апартуру очевидно давно нафіг вивезли, та й була вона мабіть не під землею...Інженерно собі не уявляю як у такому місці і на такій висоті, при відсутності комунікацій типу нормальних доріг чи залізниці вирити там шось суттєве під землею та все облаштувати - я не кажу, що не неможливо, я кажу дуже-дуже малоймовірно...
#2994
   Красненько дякую за карти, безподобно, стяну си всі на роботі! Кокурузник теоритично міг би там сісти, але пілот мав би бути аццким ассом (питав у знайомих пілотів), і справа не в довжині вдасне  (1 км достатньо), але ось ширина бетонки не витримує критики.ІМНО то мала бути дорога до якоїсь в/ч ти сурйозного заводу - шоб багатотонні вантажі там могли пройти.
   Якщо ще згадаємо Немирівську Сірку, то бетонні дороги там практично усюди - від Немирова до Грушова (зверху звісно асфальт), навколо власне означеного об'єкту у радіусі 5-7 км усі практично дороги із ДЖелізобетонних плит, більшість похована під асфальтом...але все одно фіг би там хто сів зважаючи на ліси навколо.
#2995
     Позитивні однозначно є - сам то по своїм друзям та рідним бачу. Проте нажаль завжди залишатимуться люди котрим корисно картоплю покопати, чистити сніг, малювати паркани, носити цеглу тощо - так як від них ніякої користі практично. Таких зразу ффтопку, себто на посильну фізину працю.
#2996
   Можу помилятись, але то може бути колодязь Електрична Каналізація. Невелика розшифровка надписів на люках є тут.
#2997
 не бачу проблем, йдемо! може хто на ТЕС-ках має знайомих/друзів/родичів?
#2998
Супер і красота, а ще фото якісь маєш?
#2999
ЦитуватиНедоліком світлодіодів є:
-   Сильна залежність яскравості від напруги батарей
-   Залежність яскравості від напруги живлення

ІМХО мона скоротити до одного пункту, першого