Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1741
   Дякую, це зрозуміло - оне рішення я вже прочитав, ще перед тим як створити тему. Маю на увазі зміни до ст. №178 "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді"  № 1824-VI ( 1824-17 ) від 21.01.2010, що введене у дію  Рішенням Конституційного Суду № 4-рп/2009  від 03.02.2009.

   Також, окрім загальнодержавних законів, є також локальні - читай обласних рад/міськради. Як от наприклад стосовно нашого питання, але у Луцьку та Полтаві - як щодо них? Хто знає?

   Незрозумілим видається також таке: у закритих спортивних спорудах (крім пива у пластиковій тарі) - тобто у пластиковій тарі можна, а у джелізній ні. Чому у спортивних спорудах можна, а більше нігде ні (ну звісно окрім кафешок/барів/закладів громадського харчування)? Тобто на спортивних заходах бухати можна із пластикових ємностей, а інше зась - іно в кафе/барах/ЗГХ)

ЦитуватиНа час проведення масових заходів сільські, селищні та міські ради в межах відповідної адміністративної території можуть заборонити або обмежити продаж пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та куріння тютюнових виробів.

  знову зло - пластик рулить!

  А якщо я , наприклад, скориставшись американським досвідом оберну фляшку із алкоголем у кульок BOSS та буду нагло розпивати його на дитячій площадці (звісно за наявності відсутності явних ознак алкогольного сп'яніння) - чи має право ППС мене обшукати та пред'явити адміністративне порушення (звісно, у мене усі документи при собі і я нічого не порушую)?
 
#1742
      Вітаю Вас Шановні Дописувачі! Малисьмо сьогодні неприємну ситуацію (хоча самі йолопи були винуваті) - а починалось усе так добре. Коротше кажучи, вирішили сьогодні із певною кількістю форумчан зустрітись та випити культурно пива, що власне і зробили. В процесі культурного обміну нас застав наряд ППС та повідомив, що ми порушуємо адміністративний кодекс (місце таки було громадське, ну ніяк наші поняття не дозволяли випити пива у кнайпі), забрали до відділку - далі все як зазвичай, опис, шмон, акти тощо. Дякуючи Справжнім Друзям нам то сі минуло та відпустили нас на волю. Чесно каємось та обіцяємо так більше не чининти

     Цю тему було створено із трьох причин:

     1) попередити дописувачів, же то є зле пити слабо(-алкогольні) напої у громадських місцях;
     2) вивчити юридичний аспект даного питання, прошу ділитись своїми міркуваннями;
     3) як від цього застерегтись (повірте, направу бувають моменти у житті коли хочеться випити плящинку доброго пива на повітрі, а не в прокуремному  барі - виключно із цих міркувань)

     Насправді, я усіма руками за те щоб із наших вулиць зникли підлітки (та не тільки вони звісно) із алкоголем, цигарками, наркотою тощо. Як нам пояснили сьогодні за це правопорушення світить адміністративне правопорушення, гнівний лист на місце роботи (навчання) та штраф у розмірі 345 грн. (цікаво, а штрафи оподатковуються?). Як кажуть правоохоронці, десь як із місяць часу тому взялись за відробку таких справ.

     Усіх, хто має юридичну освіту/знання чи інший досвід у аспекті цієї проблєми прошу дописувати. Слід також зауважити, що правоохоронці поводили себе коректно та вкрай стримано, чого від них чесно кажучи не очікував. Честь їм та хвала.

     Кодекс України про адміністративні правопорушення

#1743
вирішив воно уточнити графік руху поїздів у зв'язку з поїздкою на ХАЕС... Шо то таке, може наш політичний курс згідно задумів нового пРЕЗИДЕНТА? А УкрДжелізниця вже готова  :)
#1744
   шоб не гадити в темі, усім хто їде пропоную сьогодні увечері після 20-00 домовитись через ОП, аську, телефон тощо коли саме завтра ми йдемо по білети.
#1745
пропоную в суботу дружно зібратись та придбати квитки на дорогу туди-назад.
#1746
аналогічно за п'ятницю, думаю самі без проблем доберемось.
2 :-) у нашому полку не прибуло? Ніхто новий не зголошувався?
#1747
+ вах, дякую Богдане за таку інформативну відповідь. Просто приємно читати.

Цитуватиі дають при довгих рядах спостережень точність по X i Y до міліметрів
Страшенна точність як на мене (не астронома і не геодезиста, а простого інженера-радіотехніка). Навіть прийнявши усі можливі завади на шляху сигналу із супутника до точки його прийому виглядає шальоно фантастично. Довгі ряди спостережень то які власне? Чи можна окреслити їх виміри? І взагалі цікаво було б мати інформацію яким чином здійснюються виміри такої точності! (бо як на мене хмари на N-й висоті чи скажімо Сонячна активність внесуть тут свою лепту, і вона явно міліметрами вимірюватись не може). Дякую!
#1748
Приєднуюсь до вітань!
#1749
Гумор / Re: FunStuff в тему
08.03.2010 20:44:43
передрано із москальБАШ'у:

з форуму:
ааа: а що збуджує реактор (соррі за тупе питання)?
sss: фото керуючих стержнів
#1750
ше із тої серії, на базарі та в околицях:
#1751
Цитата: Golem від 08.03.2010 16:59:24
Гон. Олег з таким виглядом стоїть тіпа на операцію з видалення грижі збирає :) Теж сподобалисі портрети бабусь. А от звідки в Ательє мясо - питання до прокуратури :)

треба було поексперементувати із ракурасами, не було наснаги, холодно було. Ну і чого грижа? Я б сказав із збільшення члена +10 см.  :)
#1752
тяжко після Roy'а шось залити далі, але спробую:

#1753
раз на те пшло - доцільно спробувати пробитись із двох сторін. Те, що вихідний люк засипаний зверху для мене практично очевидно, хоча все може бути. Чому ПСІХИ? (до-речі, негарно написав, але - не буду ставити, не годиться якось як для тру-дослідників колектора під Стуса) - багато народу зверху блудили, досі не знайшли того входу - тому як він очевидно засипаний. Два рази прицільно шукав його сам і не знайшов, ставлю 10 баксів і велику пачку "SEMKI", що вхід засипаний!
#1754
а кубіта коло Політеху, тру тролейбуси, церква Андрія із стареньким трамвайком, BlueTooth-обісрана зупинка коло Політеху, марсове поле, автентичний old-style дігер із авіабомбою (хабар очевидно, на злом), 700-річчя, ЛАЗ...Тру, дякую старий! Звісно +
#1755
тему про Розкопки - В Плани пліз! Треба копати!
#1756
дякую, +. На Стуса марно в суботу вхід шукали, певно дійсно засипаний. Треба повторити подорож із прив'язкою до місцевості.
#1757
ні, насправді там ще 18 поверхів, а деякі виходи ведуть в Брюховичі та Золочів  :) Прохання прочитати для початку усі тематичні матеріали, а потому уже ставити безглузді питання --> для них тоді принаймні мотивація якась буде. І попрошу дописувачів не відписувати більше стосовно цього питання, бо усе піде у Смітник, як і це повідомлення (та два вище).
#1758
  Загалом дуже дивно, що йно 5 писків підписались на подорож. Де ж ви, тру-дослідники? Хіба нецікаво?
#1759
   Усе на місці, правда місце змінилось - частина торгашів дислокується в ТЦ "Антей" за 100 метрів від попереднього місця (перший поверх - по ліву руку), друга частина перейшла на своє старе місце - на паралельну вулицю до Джерельної(що сі зве Базарна) під стінами пивоварні, ближче до Краківського базару
#1760
    Коли йдемо, відки стартуємо, планована відстань, спосіб дістатись на місце ? --> аффтор поправ шапку і нарід до тебе сі поняне. Від мене рекомендації не пішки йти до об'єкту, а заїхати якомога ближче до нього та дослідити. Маєте нестерпне бажання перейтись добрим кавалком? - то робіть це на зворотньому шляху (а як не вистачить, то пройдіть ше раз туди-сюди). Врахуйте яко мінімум 2 год на сам об'єкт