Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - marik1441999

#1
Чудові новини!!!
Восени завезли пісок і почали розчищати чагарі!!!

Ось надибав плани Садового і коли побачив на карті річку, ось помилуйтеся внизу скрін:

http://www.city-adm.lviv.ua/adm/management/management-architecture/detalni-plani-teritorij/1620-projekt-detalnogo-plpanuvanna-centru-sihova-v-m-lvovi

Житловий район Сихів займає східну частину південно - східного планувального району м.Львова. З півночі, північного сходу і сходу район огинає Європейський вододіл. В основу формування планувального району й центру Сихова покладена генеральна архітектурно - містобудівна концепція регенерації ландшафту, наявність природніх (заплава р.Зубра) та сформованих (пр. Червоної Калини) композиційно - планувальних осей.

http://www.udg.lviv.ua/ua/page13/portfolio51.html#

Я просто божеволію від радості)))))) ;D
#2
Слово вікіпедії: ;D
За?мок у Старо?му Селі? чи Старосі?льський за?мок — пам'ятка архітектури XVI-XVII століть, що знаходиться у селі Старе Село Пустомитівського району Львівської області.
Замок, завдяки своїй площі, вважається найбільшим на Львівщині. П'ятикутний оборонний замок князів Острозьких побудований у 1584—1589 роках за участі Амброзія Прихильного. Був відновлений 1642 і 1654 у стилі східно-європейського пізнього ренесансу.
Замок займав значну площу, стіни 14—16 метрів висоти завершені аттиком, оздобленим аркатурою, а фронтони башт увінчані бароковою різьбою в камені (до нашого часу збереглося лише три башти).
В 2007 році розчищений від дерев коштом поп-співачки Руслани.
У 2010 Старосільський замок передали в концесію на 49 років. До 2012 року концесіонер (генеральний директор ТОВ «Кріс» Михайло Риба) планує вивести пам'ятку з аварійного стану, до 2013 – відновити одну з веж, а до кінця 2015 року – ввести об'єкт в експлуатацію - замок функціонуватиме як туристично-відпочинковий центр.

Недавно надибав його в гуглі (зовсім випадково http://wikimapia.org/#lat=49.7017688&lon=24.1940127&z=19&l=0&m=b)
Закликав друга, сіли на ровери і поїхали (загальна відстань від Сихова 15км)
В одній з веж було провалля, отже є підземні ходи, плюс на фотографіях видно входи :)
А ось і 3D тур 8)
http://www.daily.lviv.ua/?page=virtual_lviv&subpage=065_flash
Дивно але мої рідні, навіть і не здогадувались про його існування)
Ось кілька фото: